Hej er kommet meget nede i mymobile , og har altid fået høflig, og god betjening. Er der skærme der er gået i stykker, er man lyn hurtig, og får dem som ofte samme dag nogen gange en time efter afl... Toon meer
Kom for at få repareret min SAMSUNG A20e, hvis batteri var svulmet op og dermed udtjent, men desværre havde dette også ødelagt skærmen, så alt ialt blev rådet at købe en 'ny' telefon. - Anbefalingen l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min bedste anbefaling. Service til UG (Ualmindeligt godt). Jeg har nu af flere omgang været i butikken siden jeg er flyttede til København. De har løst 3 problemer hhv. 2 gange skærmreparation +... Toon meer
Reparation af en ødelagt skærm og højtaler på en iPhone 6 på under 1 time. Da jeg fik den tilbage, virkede højtaleren, og der var kommet en ny fin skærm på. Da jeg spurgte indtil, om samtlig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
My Mobile er et professionelt service værkssted, hvor vi tilbyder reperationer med høj kvalitet og garanti. Vi reparerer alle former for smartphones, tablets, pc og Mac's. Hos My Mobile har vi effektive og gode priser.
Istedgade 43C, 1650, København v, Verenigde Staten
- +45 32125830
- Mymobile@outlook.dk
- mymobilebutik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rigtig god
De har næsten alt til mobiler og de var hurtige til at lave min mobil da den var gået i stykker. God service! Vil helt klart anbefale butikken.

Ny skærmglas til iPhone 5
Afleverede iPhone til reparation uden have bestilt tid. Telefon med ny skærm var færdig efter 20 min. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

Alt for super god
20 min for skifter min iPhones skæmt for god pris (300,- kr) med 6 måned garanti .og god service

hurtig & god kundeservice
hurtig skift af skærm som var gået i stykker. Venlig og professionel service og gode råd

20 min 👌👍
20 min for skifte mit iPhone 5s skærm det fandme flot

Fremragende service
Virkelig god mobilforretning med hurtig service. Smilende medarbejder. Gode priser. En fornøjelse at få min snart 3 år gamle iphone 4s repareret så god som ny. Både højetaler, hjemmeknap og skærm fik jeg lavet med den bedste og hurtigste service.

Fantastisk service
hurtige på 20 min skifte min IPhone skæme og god prise

Antwoord van My Mobile ApS
Max service max hurtigt og max billigt
Jeg kan kun varmt anbefale dette sted! Max service