Banner for Myoutdoorkitchen.no

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kommunikasjon og rask respons på e-mail med Wilhelm. God informasjon om produktet, leverings- og betalings betingelser. Veldig godt pakket for sikker transport og produktet ser veldig bra ut. De... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med kjøkkendørene jeg kjøpte til mitt nye utekjøkken som jeg har bygget selv. Jeg kjøpte typen «Built-in - Innbyggbar dobbeltdør» og det ble kjempefint. Fornøyd med leveranse, kvalitet,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Grillwinkel
  2. Grillrestaurant

Over Myoutdoorkitchen.no

Geschreven door het bedrijf

Din ekspert på utekjøkken på nettet!

Realiser drømmen om ditt utekjøkken i dag med Myoutdoorkitchen.no! Velg mellom et bredt spekter av tradisjonelle, eksklusive eller moderne utekjøkken i rustfritt eller svart utførelse. Våre kolleksjoner tilbyr førsteklasses utekjøkkenløsninger og produkter i ulike stiler, som gir hjemmet og hagen din et utekjøkken med en unik touch.

✅ Ferdige utekjøkken

✅ Utekjøkken moduler

✅ Griller

✅ Pizzaovner

✅ Grilltilbehør

Med personlig rådgivning, prisgaranti og rask levering hjelper vi deg med å finne ditt drømmeutekjøkken!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Designer series outdoor kitchen

I bought 3 modules from the designer series and they look great! Delivery was smooth and timely and customer service very friendly and willing to help (i.e., I ordered the kitchen in December but only wanted it delivered in March and they were very accomodating). Overall great experience!

25 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varene er ikke levert

Varene er ikke levert , Postnord \ Ntex har ikke levert varene ennå. Tross purring fra dere og meg.

14 maart 2026
Logo Myoutdoorkitchen.no

Antwoord van Myoutdoorkitchen.no

Hei Rune,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Vår fraktavdeling er i gang med å undersøke med transportøren hva som har skjedd og når de kan levere.

De vil komme tilbake til deg så snart det foreligger en oppdatering. Har du spørsmål i mellomtiden, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling.

Med vennlig hilsen
Malin WB
myoutdoorkitchen.no

Profesjonell leverandør

Veldig godt pakket for sikker transport og produktet ser veldig bra ut. Det blir kjekt til våren når kjøkkenet skal tas i bruk.

12 november 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Built-in 5 Burners

Bestilte "Built-in 5 Burners" og må si det er en lekker grill. Er imidlertid skuffet over overflaterust som allerede var å se i skuffen ved levering og flere steder etter endt sesong selv om grillen har stått under tak og med trekk på.

16 juni 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utmerket service, rask levering og høy kvalitet

Jeg supplerte mitt eksisterende utekjøkken med en kjøleskapsmodul. Utmerket oppfølging fra selger, rask levering og som vanlig høy kvalitet på produktet. Det eneste som trakk litt ned var at modulen var en halv centimeter høyere enn de andre, noe som medførte litt ekstra arbeid med tilpassingen.

28 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra første kontakt

Fantastisk service fra første kontakt. Veldig kompetente i forhold til utstyr/løsninger tilpasset mine behov.
Måtte dessverre gjøre noen endringer etter bestilling, men det ble løst på en meget profesjonell måte:)

9 april 2025
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.