DailyWins Reviews

4,7

Dankzij een eerder sportprogramma was ik 10 kg afgevallen en 12 cm middelomtrek afname, maar bleef vervolgens hangen rond de 1200 calorieen per dag. Ik dacht dat ik goed bezig was met sport... Toon meer

Heel handige app. Met veel instructie video’s hoe je bepaalde zaken kan trainen en waar je op moet letten. Ook voeding en gebruik van de macro’s wordt duidelijk uitgelegd met daarboven op een aantal r... Toon meer

Heb coaching van Sanne raad haar aan omdat ze goed mee denkt met jou wensen, maar ook feedback geeft en af en toe ook streng wat je ook nodig zult hebben als het wat minder goed gaat. Ben nu al paar... Toon meer

Dit is al mijn 3e (waarom al de zoveelste gewoon omdat dit voor mij een extra stok achter de deur is) challenge, voor de 2e keer had ik Merijn, vorige keer had ik Viënne, maar ook nu gewoon weer top... Toon meer

1. Personal trainer
  2. ook in
  3. Fitnessprogramma
  4. Fitnesswinkel
  5. Sportvoedingswinkel

De plek waar mentale & fysieke groei samenkomt. Online coaching en een ijzersterke community met online cursussen, live trainingen & coaching, recepten, trainingsschema's en meer.

Uitstekend

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne coaching

Mijn coach was altijd bereikbaar voor vragen of andere zaken en motiveerde me bij elke check-in weer

2 januari 2022

Leuk om te horen!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, service was heel goed , ook heel belangrijk het direct antwoorden van een vraag , bestelling ging vlotjes , niet te veel poespas , je krijgt een warm verwelkomings gevoel en niet zo'n afstandelijk gevoel , wat ik heel belangrijk vind zeker als je nieuw bent ,en nog lerende bent , gevoel zegt heel veel 😁 nee niets op aan te merken tot hier toe ,

23 december 2021

Zeker een aanrader!

Met Mitch als coach in drie maanden tijd duidelijke resultaten behaald! Dit alleen al door het aanpassen van mijn voedingsschema! Deze voedingsschema's zijn gevarieerd en zeker goed vol te houden. Bij vragen en/of andere struikelpunten kon ik Mitch altijd contacten en gaf hij ook snel reactie! Zeker een aanrader

21 december 2021

Leuk om te horen! ;-)

Communicatie vanuit klantenservice kan…

Communicatie vanuit klantenservice kan wat beter bij vertraging verzending ivm niet op voorraad product. Verder prima producten en aardige medewerkers!

18 december 2021

Antwoord van DailyWins

Bedankt voor je feedback! We zullen je feedback meenemen. :-)

Review geven terwijl het product niet ontvangen was

Ik krijg al de vraag om een review te geven terwijl het product niet eens ontvangen was. Dat is nogal merkwaardig, vooral ook omdat het pakket ook nog eens manco was voor 2 dagen.

Je krijgt geen update omtrent de manco melding (product is aangemeld bij postnl voor T&T maar niet eens in handen van postnl) zodat het lijkt alsof alles snel verzonden zal worden.

Vier dagen later het product in huis, aan de verpakking duidelijk te merken dat het een dropshipment product is, de Chinese tekens staan er nog op. Dit samen met eerdere mindere ervaringen met dit bedrijf zal ik als klant nog maar eens heel goed nadenken of je wel klant wilt zijn van dit bedrijf.

Kwaliteit van de producten / diensten zijn matig tot net voldoende uiteraard op social media alleen de positieve ervaringen zichtbaar om nieuwe klanten te lokken. (zoals elk bedrijf dat doet) maar ik zal in de toekomst wel 2 of 3 keer nadenken voordat ik hier nog iets afneem

Ik zal wel weer benaderd gaan worden met de vraag of ik deze review wil verwijderen of dat men mij tegemoet kan komen met ebooks zodat ik mijn review 5 sterren zal gaan geven maar dat is omkoperij en geen echte ervaring en daar staat trustpilot volgens mij voor.

15 december 2021

Top avontuur! Met uitstekende begeleiding✌🏼

Ben nu bezig aan mijn laatste maand van mijn 6 maanden traject en wat is dit top😌, met behulp van MYSSL coach Mitchel heb ik zeker mijn grootste doelstelling gehaald (-14 kg) en wat een een top ervaring💯. Ben zeer goed geholpen met trainings schema's en voedings schema's, als ik iets niet chill vond of lekker vond gewoon eerlijk even aangegeven en het was gelijk aangepast. Dat gaf mij een zeer vertrouwelijk gevoel💪🏼. En als ik daarom een ding mag mee geven is dat het zeker je geld waard is. Je behaald niet alleen resultaat in fysiek maar ook mentaal sterker worden is een + punt en vooral het leer proces✅. Dus mocht je twijfelen gewoon doen je zult geen spijt krijgen🔥. (Diëten kan gewoon leuk zijn)😉

29 november 2021

Leuk om te horen! :-)

Als je als levertermijn plaatst…

Bestelling ging niet tijdig volgens de afspraak geleverd worden maar door de goede support is dit toch nog tijdig aangekomen!

Bedankt voor de service.

26 november 2021

Beste,

Excuses en wij hebben je een mail gestuurd met de oplossing!

Zeer goed maar verbeter punten

Zeer goed maar verbeter punten

De communicatie tussen My Shredded Lifestyle en mijzelf vind ik erg goed verlopen. Er is een constante communicatie en er wordt veel informatie naar mij verstuurd waar ik mij kan inlezen. Dit zorgt bij mij voor veel motivatie om goed van start te gaan en echt aan mijn schema's proberen te houden. De verbeterpunten die ik heb gezien zitten vooral in de tekst die ik heb gekregen. In de handleiding die ik heb gekregen zat zeker waardevolle informatie in. Maar vond een aantal grammaticale fouten in de tekst waar ik mij zeer aan ergerde. Als een bedrijf vind ik dat deze fouten uit de tekst horen te zijn en dat dit niet mag gebeuren. Het zijn gemakkelijk zichtbare fouten en als deze weg zijn gewerkt zal het voor mij professionelere overkomen.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze review.

Maarten

26 oktober 2021

Beste Maarten,

Top en bedankt voor deze eerlijke review.

Ons team gaat kijken naar de tekst in de gratis e-books die wij beschikbaar stellen voor onze coaching klanten.

Hopelijk zien wij jou terug als klant!

Net 12 weken coaching gevolgd bij Nick

Net 12 weken coaching gevolgd bij Nick. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel positief ben.

Nick is een geweldige coach. Hij komt met goede tips en is erg betrokken. Het is echt een aanrader om mee te doen. Ik heb veel geleerd en ga er mee door.

21 oktober 2021

Wat leuk om te horen!

Top begeleiding van Merijn gehad!

Top begeleiding van Merijn gehad!
Als je vragen hebt stuur je een mail en krijg je binnen no time antwoord en elke twee weken krijg je een feedback moment.
Dankjewel Merijn ga zo door!

17 oktober 2021

Leuk om te horen! :-)

Altijd snelle reactie en super…

Altijd snelle reactie en super vriendelijke mensen.
Bedrijven kunne er een voorbeeld aan nemen👍

15 september 2021

Beste Jack,

Dankjewel voor deze review en het compliment dat andere bedrijven een voorbeeld aan ons kunnen nemen :)

Top!

Makkelijk samen te vatten in 1 woord:
TOP!
Veel meer dan je verwacht.

11 september 2021

Beste Stijn,

Dankjewel en wij blijven ervoor zorgen dat jij als klant waar voor je geld krijgt!

Erg goede ervaring met My Shredded…

Erg goede ervaring met My Shredded Lifestyle. Ik had het drie maanden coaching pakket en heb deze als zeer goed ervaren. De service is top en snel. De schema’s zijn duidelijk en overzichtelijk. Als er iets niet helemaal naar wens is dan wordt er gekeken hoe dit aangepast kan worden.
Zeker een aanrader!

7 september 2021

Beste Anne,

Wat tof om dit te lezen en dit geeft ons motivatie om nog meer waarde aan onze klanten te leveren!

Een goede begeleiding

Een goede begeleiding en de coach heeft daarnaast ook goed begrip als je in een bepaalde situatie ziet om daarmee te dealen.

7 september 2021

Dankjewel Edgar!

Dit horen wij graag en wij doen altijd ons best voor onze klanten :)

Fijne coaching

Voor de 2e maal begonnen met 3 maanden challenge omdat ik nog wat vet weg wil krijgen op mijn rug. Aangezien de vorige keer hier zo goed bevallen was mbt de coaching, dit maal weer voor jullie gekozen.
Lekker bezig mysl team.

7 augustus 2021