Victus

Apple and lemon erg lekker Alle drie de producten geprobeerd After is vergeleken met andere producten die ik gebruikt beter uitgebalanceerd wat betreft eiwitten, vetten en koolhydraten. Verder no... Toon meer

Ik loop veel en gebruikte eerst Maurten, ik heb tijdens een social run (die een vriend van mij organiseerde en Victus was een sponsor)Victus getest en het beviel mij zeer. Victus gellletjes zijn m... Toon meer

1. Sportvoedingswinkel
  2. Vitamine- en supplementenwinkel

Victus develops performance nutrition in collaboration with the University of Wageningen and specialists at the Amsterdam University Medical Centre, using only scientific evidence to create the optimal pre-, intra-, and post-activity formulas.
 We saw the need for high-quality, complete and easy-to-understand products in a market filled with misleading or incomplete claims and inadequate options. Our aim is to provide athletes with the very best, without ever compromising on essential, quality nutrients.

Schending van onze richtlijnen

Prima product met een geweldige service

Ik vond sportvoeding op deze manier nooit echt werken. Gels van diverse geprobeerd maar ik gebruikte liever altijd ‘echte’ voeding. Totdat ik een proefpakket van Victus probeerde met daarbij een duidelijke ‘gebruikershandleiding’. Dank je wel hiervoor want dit werkt echt goed!

22 februari 2026

Over het product heb ik geen klachten…

Over het product heb ik geen klachten maar als je 02 besteld en dan 03 ontvangt dan kun je geen 5 * geven. Daarbij komt ook nog dat een bestelling meerdere dagen in beslag neemt voordat je het thuis hebt. Zo ook de correctie op de 03. Die zou zaterdag komen maar komt pas na het weekend.

7 september 2025

Test dag van verandering gelletjes

Victus gellletjes zijn minder zoet en de during poeder heeft een heerlijke verfrissende taste echt een aanrader en ik heb gelijk gelletjes en during aangeschaft.
Groetjes Robert

7 september 2025

Topservice en fijne gelletjes

Uitzonderlijk goede en persoonlijke service van Daan ontvangen. Belde me direct toen ik een vraag per e-mail had gesteld. Vervolgens had DHL mijn pakketje retour gestuurd om onbekende reden. Daan regelde direct dat er een nieuw pakketje verstuurd zou worden. Vandaag gel getest en beviel me beter dan die van andere merken. Denk dat ik na meerdere merken te hebben uitgeprobeerd eindelijk mijn favo gel heb gevonden. Nog even de andere producten en smaken testen van de introbox en ga dan zeker een nieuwe bestelling plaatsen!

4 juni 2025

Beter dan de populaire gel met een M

Als vrouwelijke hardloper volgde ik het advies van dr. Stacy Sims om carbs te eten - dus ik nam eerst chews. Maar tijdens snellere races (10k, HM) krijg ik dat niet goed weg. Daarom toch op zoek gegaan naar een passende energiegel. En zo vond ik Victus.

During (gel Berry Hibiscus) en Before hebben me aan een dik PR geholpen. Geen buikkramp, geen steken, geen misselijk gevoel. De textuur is perfect - niet zo'n vieze slakkensnot klodder als de populaire gel met de M. En de smaak is subtiel genoeg. Ik dacht dat 45g per gel te heftig voor me zou zijn, maar Victus During is probleemloos te verteren. Ik nam ook Before, voor de start en als boost voor de laatste 15 minuten - voor dat caffeine/guarana shotje. En de During drink gebruikte ik de dag ervoor en voldoende gehydrateerd te zijn en om aan mijn carbs te komen (hou niet zo van carb loaden).

Ik zou willen dat After als een vegan product beschikbaar zou zijn, dat zou het feest compleet maken

6 april 2025

Topproducten!

Als osteopaat en recreatief duurloper ben ik uitermate tevreden over de producten van Victus. Wetenschappelijk sterk onderbouwde knowhow, omgezet in zeer goed te verteren (is niet altijd het geval) producten, met grote aandacht voor de recuperatie na de inspanning ('AFTER'-reeks), om schade te voorkomen. Super!

17 maart 2025

Nooit meer misselijk!

Nooit meer misselijk en zowel Before als After zijn echt van toegevoegde waarde. De smaak Berry Hibiscus van de gel is voor het eerst voor mij een smaak die echt lekker is.

5 maart 2025

Aanradert!

Na veel verschillende eiwit-gerelateerde producten geprobeerd te hebben, is het 'after' product de enige die werkelijk schoon aanvoelt. Ingrediënten liegen er ook niet om. Nooit last van vaagheid, gasvorming of een rommelige maag na gebruik van deze shakes. Al een aardige tijd een ontzettend tevreden gebruiker!

Éénmaal een probleem gehad met een bestelling en ik had niet meer persoonlijke en snelle klantenservice mogen wensen.

Het gemak van het beheren van je abbo op de website is ook een behoorlijk pluspunt. Alles is zo gepiept.

24 februari 2025

Slecht want spullen ter waarde van 122…

Slecht want spullen ter waarde van 122 euro zijn niet geleverd! Ook berichtje gestuurd maar daar is ook niet op gereageerd. Ik wacht even af wat er gebeurt. Mijn wedstrijd is zondag dus ideaal dit voor de voorbereiding...not!!!

22 januari 2025
Logo Victus

Antwoord van Victus

Beste Maarten,

Dank voor je bericht.

Je hebt gisteravond om 19:34 een bericht gestuurd, en om 19:49 is daarop gereageerd. Het pakket is inmiddels ook opgehaald door DHL (zoals ook in de mail is uitgelegd), en zal morgen geleverd worden.

Ik vind het vervelend om te horen dat je vindt dat we niet snel genoeg hebben gereageerd, maar ik hoop dat de producten goed bevallen a.s. zondag.

Als er vragen zijn hoor ik het graag.