Ik vond sportvoeding op deze manier nooit echt werken. Gels van diverse geprobeerd maar ik gebruikte liever altijd ‘echte’ voeding. Totdat ik een proefpakket van Victus probeerde met daarbij een duide... Toon meer
Uitzonderlijk goede en persoonlijke service van Daan ontvangen. Belde me direct toen ik een vraag per e-mail had gesteld. Vervolgens had DHL mijn pakketje retour gestuurd om onbekende reden. Daan rege... Toon meer
Apple and lemon erg lekker Alle drie de producten geprobeerd After is vergeleken met andere producten die ik gebruikt beter uitgebalanceerd wat betreft eiwitten, vetten en koolhydraten. Verder no... Toon meer
Ik loop veel en gebruikte eerst Maurten, ik heb tijdens een social run (die een vriend van mij organiseerde en Victus was een sponsor)Victus getest en het beviel mij zeer. Victus gellletjes zijn m... Toon meer
Victus develops performance nutrition in collaboration with the University of Wageningen and specialists at the Amsterdam University Medical Centre, using only scientific evidence to create the optimal pre-, intra-, and post-activity formulas. We saw the need for high-quality, complete and easy-to-understand products in a market filled with misleading or incomplete claims and inadequate options. Our aim is to provide athletes with the very best, without ever compromising on essential, quality nutrients.
Hooftlaan 57, 1401 EC, Bussum, Nederland
- support@victus.team
- victus.sport
Vraagt klanten om een review
Ik heb de bestelling nooit ontvangen en…
Ik heb de bestelling nooit ontvangen en op de gestuurde mail daarover is ook geen antwoord gekomen. Er is ook geen track en trace code oid. Dus waarschijnlijk is het nooit verzonden.

Antwoord van Victus
Top Producten!
In de jaren, naast mijn werk bij defensie en ik in mijn vrije tijd op hoog niveau heb getraind, heb ik de diverse supplementatie geprobeerd om mij zo goed mogelijk te ondersteunen. Nu dat ik in aanraking ben gekomen met Victus, bestaan er voor mij als ultrarunner (42) geen beter samengesteld producten die alle fases van een race ondersteunen. Top!
Erg tevreden over de klantenservice
Erg tevreden over de klantenservice. Vriendelijk en goed geholpen. Producten bevallen ook goed.
Weinig of geen actieve communicatie…
Weinig of geen actieve communicatie over levering of producten die niet op stock/ voorraadig zijn.
Zeer goede producten met geen bijwerkingen (lijkt duur maar ga maar vergelijken en dan valt het relatief mee)
Na diverse merken sportvoeding geprobeerd te hebben, is Victus al tijdje mijn favoriet: ik kreeg geen last van mijn maag bij gebruik (power wel na halve bidon). Fijne dat je voor, tijdens en naproducten hebt. Vooral de 'after' is erg fijn zeker na zware inspanningen. Voorheen had ik de dag erna flink last van spieren, maar met Victus niet meer.
de nieuwe gel voor tijdens is ook goed, meer dan de standaard gels voor energie lijk hierdoor minder nodig te hebben (lijkt dus ook financieel iets goedkoper)
Great stuff
Tevreden ondanks niet snelle levering
Tevreden over het product (gel) geeft meer energie en ik voel mij fitter na een wedstrijd/training. Levering duurde 2 weken, wat ik er lang vond. Netjes verder geholpen en terugkoppeling gekregen dat dit niet is hoe het hoort. Dus wellicht eenmalig dat levering niet snel is gegaan.
Gamechanger
Ontzettend tevreden met de producten van Victus! Ik heb nog niet eerder zulke goede ervaringen gehad met sportvoeding. Ook de persoonlijke tips over het gebruik zijn top! Zeker een aanrader.
Fijn product
Ik gebruik de post workout erg fijn product. Lekker van smaak en mixed goed. Verder werd er goed gecommuniceerd en binnen kan 3 dagen werd het geleverd.
8 dagen geleden een bestelling gedaan
8 dagen geleden een bestelling gedaan. Tot op de dag van vandaag niet gehoord wanneer en of mijn bestelling geleverd gaat worden. Tot twee toe een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling is/blijft. Uiteindelijk reactie gekregen en alles is netjes bezorgd. Product is zeer goed daar ligt het niet aan. Vandaag de 5 sterren. Klantenservice heb ik helaas een slechtere ervaring mee.
Keurig geleverd in fijne verpakking
Keurig geleverd in fijne verpakking! De verpakking hoeft voor mij niet zo luxueus uit te zien; als de producten maar goed zijn(smaak is over algemeen lekker) Uiteraard is dit voor iedereen soms verschillend. Het probleem bij mij is dat indien ik het niet lekker vind, ik onvoldoende ga drinken. Nog beetje zoeken naar beste smaakervaring!
Ik heb mijn bestelling nog niet…
Bestelling was door een foutje niet goed doorgekomen.Probleem is in middels opgelost. Ik was dus duidelijk te snel met mijn oordeel.
Jan moes

Antwoord van Victus
Top producten
Top producten.
Gebruik ze veel tijdens intensieve workouts en vind het heel fijn dat ze niet zwaar op de maag vallen. Had hier vaak last van maar niet bij deze producten van Victus!
Zeer tevreden en zeker een aanrader.
Veelbelovend
Gebruik het sinds kort. Gemakkelijk in gebruik. Zie uit naar de gel in combi met product 02. Hersteldrank bevalt goed. Ga er dus nog mee door. Nadeel is de prijs.
Zeker een aanrader. Zoizo proberen !
90% smaakt goed zeker alle "before1 en During2" sommige after3 vind ik wat raar smaken.
Maar lekkere lichte shakes die goed werken. Merk echt verschil, prijs is wat hoog maar na lange tijd (energie water) blijft het mijn nummer 1 !!!