Ik vond sportvoeding op deze manier nooit echt werken. Gels van diverse geprobeerd maar ik gebruikte liever altijd ‘echte’ voeding. Totdat ik een proefpakket van Victus probeerde met daarbij een duide... Toon meer
Uitzonderlijk goede en persoonlijke service van Daan ontvangen. Belde me direct toen ik een vraag per e-mail had gesteld. Vervolgens had DHL mijn pakketje retour gestuurd om onbekende reden. Daan rege... Toon meer
Apple and lemon erg lekker Alle drie de producten geprobeerd After is vergeleken met andere producten die ik gebruikt beter uitgebalanceerd wat betreft eiwitten, vetten en koolhydraten. Verder no... Toon meer
Ik loop veel en gebruikte eerst Maurten, ik heb tijdens een social run (die een vriend van mij organiseerde en Victus was een sponsor)Victus getest en het beviel mij zeer. Victus gellletjes zijn m... Toon meer
Victus develops performance nutrition in collaboration with the University of Wageningen and specialists at the Amsterdam University Medical Centre, using only scientific evidence to create the optimal pre-, intra-, and post-activity formulas. We saw the need for high-quality, complete and easy-to-understand products in a market filled with misleading or incomplete claims and inadequate options. Our aim is to provide athletes with the very best, without ever compromising on essential, quality nutrients.
Hooftlaan 57, 1401 EC, Bussum, Nederland
- support@victus.team
- victus.sport
Vraagt klanten om een review
Goed persoonlijk contact en advies!
Fantastisch product!
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Belangrijker nog is dat het product super goed werkt en simpel is in gebruik. Voor intensieve trainingen en fietsvakanties werkt het 1-2-3 systeem perfect.
Het geeft mij het gewenste effect
Ik merk dat na enkele weken mijn concentratie beter is en ik meer rust ervaar in me hoofd ondanks mijn adhd.
Fijn product!
Leuk Nederlands bedrijf in samenwerking met de universiteit Wageningen. Goede producten, je merkt dat je sneller herstelt van een training én de producten zijn meer gericht op uithoudingsvermogen. Helemaal top dus. Overigens betaal je wel een behoorlijke prijs voor goede kwaliteit
Top producten en goede klantenservice
Top producten en goede klantenservice. De eiwitshakes vallen niet zwaar en zijn ook erg lekker.
Zeer tevreden
Duidelijke voorlichting en fijne producten. Nog niet heel lang gebruiker maar tot nu toe zeer tevreden.
Service is top
informatie dat ik krijg over het product is top. Product zelf kan ik nog niet beoordelen. Ik heb het pas besteld.
Snelle levering goed product
Goede kwaliteit producten
Goede kwaliteit producten, goede communicatie en goede service. Het hele proces van aanschaf tot gebruik loopt soepel en aangenaam! Top!!
Quick shipping!
Mijn zoon had het lastig met…
Mijn zoon had het lastig met recuperatie na het sporten, na veel proberen kwamen we bij jullie en het is echt top!!! Hij voelt zich veel beter en ook jullie hulpvaardigheid is enorm hartverwarmend. Dank jullie.
Gebruiksvriendelijk en… het werkt!
Ik ben enorm blij dat ik op advies van mijn trainer Victus ben gaan gebruiken.
-Het is gebruiksvriendelijk, met handige verpakkingen per portie.
-Geen gedoe met mixen: er zijn kant-en-klare producten om te gebruiken vooraf, tijdens en na de training; elk met een eigen unieke samenstelling.
-Het werkt! Door de pre workout ben ik nog meer dan anders klaar om te beginnen; tijdens de training krijg ik voldoende koolhydraten binnen waardoor ik kan blijven doorgaan en na afloop zorgt de ‘after’ voor een snel herstel.
Ik ben helemaal overtuigd; Victus zorgt ervoor dat ik mijn trainingsdoelen gemakkelijker en comfortabeler haal!
Top product! Doet wat het beloofd!
Ik dacht eerst ach weer een waterbasis shake zoals zovele maar deze heeft me aangenaam verrast! Niet te zoet, mengt makkelijk, fijne dosering. Super tevreden!
Heerlijk en eerlijk product
Heerlijk en eerlijk product, makkelijk te verwerken want je drinkt het als ranja..
Verder een goede service..
Er mag van mij wel meer variatie zitten in het after product.
Dus meer smaaksoorten.
Verder ontzettend tevreden.
The must have supplement
Victus is een trouw supplement van mij die ik tijdens mijn sportmomenten gebruik. Vooral de “during”tijdens mijn Crossfit work outs vind ik echt een aanrader. Goede smaak en je krijgt er een boost van. Al met al een top product
Snelle levering en erg tevreden over de…
Snelle levering en erg tevreden over de producten.
Meer dan prima producten
Meer dan prima producten, die doen wat ze beloven. Klontert niet, lekker en t WERKT. En een heel persoonlijke benadering en service. Gebruik t voor, tijdens en na sporten. Love em.
ik ben er pas mee begonnen dus nog even…
ik ben er pas mee begonnen dus nog even wachten op eenechte beoordeling
Energy water getest
De energy water getest vanuit het proefpakket en ik moet zeggen dat het een prima extra boost geeft voor ongeveer een uur.
Smaak is ook prima.
Ga de rest nog proberen.