Bedste service nogensinde! Jeg bestiller et sjippetov fra MySports. Vi snakker seriøst en ordre på under 100kr. Jeg betaler fragt og håber den når at kommer inden min ferie. Leveringen var h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft den store fornøjelse at teste en massage pistol, og jeg er meget imponeret over dens indstillinger og effektivitet. Massagepistolen er nem at bruge og har en god vægt i hånden, hvilket... Toon meer
God og hurtig levering, skarp pris og lynhurtig kundeservice! Derudover, har jeg fundet de tilhørende inspirationsvideoer på Instagram, hvor der var tips til hvordan min blender skulle bruges, rengør... Toon meer
I får fem stjerner. Produkt dejligt, smukt, enkelt, effektivt mmm. Jeg havde et spørgsmål om rengøring. Svar, selv om det er søndag. Wauw det kalder jeg service, - ud over alle grænser :-) :-)... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
👋Velkommen til MySports.dk Din partner i en aktiv livsstil Vi tror på, at træning skal være enkel, motiverende og tilgængelig for alle. Derfor har vi nøje udvalgt udstyr, der gør det lettere at nå dine mål – uanset om du er nybegynder eller erfaren atlet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores produkter er testet i praksis og valgt med omtanke, så du får funktionelt udstyr, der både holder – og inspirerer. 🔍 Hvad du kan forvente hos os: 100% kvalitetsgaranti – vi står inde for det, vi sælger Hurtig levering – bestil inden kl. 14 og vi sender samme hverdag Gratis fragt – på alle ordrer over 399 kr. 30 dages returret – enkelt og risikofrit Dedikeret kundeservice – vi er her, hvis du har brug for hjælp
Hvamvej 27, 7500, Holstebro, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bedste service nogensinde!
Jeg betaler fragt og håber den når at kommer inden min ferie. Leveringen var hurtigt men jeg ender med at rejse før og når derfor ikke min pakke. Jeg tænker egentlig pyt og at jeg må bestille på ny når jeg kommer hjem efter 16 dage.
Jeg får så en personlig mail fra MySports/Steffen som vil høre om der er problemer med levering eller afhentningen og jeg må desværre forklare dem at jeg ikke nåede at hente pakken inden ferie.
Steffen tager så SELV fat i Coop365 og høre om pakken kan ligge der indtil jeg kommer hjem. Dette er desværre ikke muligt så den bliver sendt retur.
Steffen spørger så hvornår jeg er hjemme så de kan sende den til mig igen (hvor de så betaler fragten). Selvom jeg tilbyder at selv betale fragten igen så afviser de dette.
Jeg modtager mit sjippetorv samme dag jeg kommer hjem.
Jeg er ægte i chok over denne service!
Kan godt love at fremover når jeg skal købe noget i sports kategorien vil jeg tjekke mysports først om de har det!
Flere som jer!

Antwoord van MySports
Varen var i stykker men den rare mand jeg snakkede med i telefonen sendte en ny som jeg havde efter 2 dage.

Antwoord van MySports
Jeg bestilte igår og pakken er allerede på vej. Der skete dog en fejl med leveringen men det ordnede kundeservice. Så 5 stjerner herfra.

Antwoord van MySports
Hurtig levering. Gode priser. God kundeservice både når man vil købe eller returnere.

Gode næsestrips og hurtig levering. 5 stjerner

Antwoord van MySports
Jeg har modtagte en defekt blender og skrev til Mysport. Jeg fik svar med det samme og der blev fundet en løsning med det samme. Hurtigt og venlig ekspedition. Stor ros til Steffen for mega god service.
Jeg har netop modtaget min juice-blender fra MySports og er virkelig imponeret. Den blender både frugt og grønt til en silkeblød juice på rekordtid. Derudover er den let at sætte op og rengøre – ingen unødvendige komplikationer! Kvaliteten virker solid, og motoren er kraftfuld uden at være støjende. Alt i alt en lækker og funktionel blender, der gør det nemt at leve sundt. Kan varmt anbefales!
Jeg bestilte en massage pistol, som er helt fantastisk til mine ømme muskler efter træning. Skønt at der er mange farver at vælge imellem. Super hurtig levering. Det er ikke sidste gang at jeg handler hos MySports.dk
Fik svar og refusion!
Købte den blender og har været mega glad for den, men opladeren gik hurtigt i stykker og selvom jeg har sendt mails med billeder, har jeg intet hørt.

Antwoord van MySports
Virkelig lækkert produkt og jeg fik den allerede dagen efter jeg bestilte den
Varen lever op til forventningerne. Mail'et til dem flere gange med spørgsmål og fik hurtigt svar så alt fungerede.
Jeg har lige købt blender og den har meget svær ved at tænde fik desværre også en kollega til at købe en og virker heller ikke som skal sådan noget skuffet over mit køb og min kollega køb derfor kun en stjerne. Jeg fik hurtigt hurtig hjælp at my sports og problemet det løst Blender den bare der ud af af så derfor er det gået fra 1til 5 Stjerner

Antwoord van MySports
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.