Donderdag besteld en maandag had ik de box al in huis. Ik vind het een zeer leuk concept omdat ik een willekeurig truitje krijg en dit is omdat ik voetbaltruitjes verzamel dus ik ga er zeker nog beste... Toon meer
Erg leuk concept. Mij zoon is zeer blij met zijn FC Dallas shirt. Ik denk dat we dit vaker gaan doen. Het bestellen en leveren ging zonder problemen. Ondanks de kerstdrukte was het pakketje op... Toon meer
Mystery Footballbox levert Mystery Boxen met voetbalgerelateerde artikelen, zoals voetbalshirts en sjaals. In een Mystery Footballbox zit één artikel van een willekeurige voetbalclub.
Prins Johan Frisostraat 25A, 7031XR, Wehl, Nederland
- 0640885804
- info@mysteryfootballbox
- mysteryfootballbox.nl
Snelle levering, dezelfde shirts
Erg goede en snelle levering. Nu wel 2x hier besteld en 2x hetzelfde shirt gehad. Dit was natuurlijke erg zonde. Gelukkig was het andere shirt niet voor mij, maar een kerstcadeau voor iemand anders. Wel jammer dat je dan niet verrast wordt met een ombekend shirt dan die je kent. Dat maakt het allemaal wat ongeloofwaardig.
Top concept!
Ontzettend leuk concept waarbij de levering snel is en het shirt wat ik kreeg van goede kwaliteit is! Zeker voor herhaling vatbaar
Prima shirtje
Ik vind het een fantastisch concept…
Ik vind het een fantastisch concept lekker met je vrienden een mystery box bestellen en dan samen open maken en kijken wat je krijgt en ik vind en mooi dat het ook een shirt is die je anders nooit zou kopen
Leuk idee
Kwam een dagje later dan wat er op de site stond, maar voorderest was alles top geregeld en uiteindelijk 3 leuke shirts gekregen. Misschien binnenkort nog een keer doen!
Donderdag besteld en maandag had ik de…
Donderdag besteld en maandag had ik de box al in huis. Ik vind het een zeer leuk concept omdat ik een willekeurig truitje krijg en dit is omdat ik voetbaltruitjes verzamel dus ik ga er zeker nog bestellen!
Mystery Footballbox gekocht.
Ik heb een leuk shirt gekregen met nuttige leuke informatie erbij. Alleen is hij wat te klein. Een M is dus niet altijd een M. Ik zou aanraden om de maten te vragen.
2 mooie shirts gekregen goed verpakt
2 mooie shirts gekregen goed verpakt. Alles keurig op orde werd geluisterd naar de opmerkingen die ik erbij had gezet. zeer Tevreden
Aanrader
Heel leuk concept en je krijgt een mooi tenue van Mystery Footballbox! Een aanrader, zeker geen scam.
Goede service!
Supersnelle levering! Het shirt is mooi en was ook zeer netjes verpakt. Heel blij mee.
Perfect en snel geleverd
Super leuk om een keer gedaan te hebben…
Super leuk om een keer gedaan te hebben alleen had wrl graag een van het hoogste niveau
Snel, verrassend en goed in de communicatie!
Snel bezorgd en goede service! Shirt is in goede staat en het is een oprecht leuke verrassing. Helaas had ik hetzelfde shirt vorig jaar zelf gekocht maar desalniettemin is verder alles perfect aan deze site en service.
Top bedrijf ga vaker dingen bestellen…
Top bedrijf ga vaker dingen bestellen en mooie club en mooi shirt gekregen