3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hende som stod for størstedelen af…

Hende som stod for størstedelen af forløbet var enorm professionel, forstående og en fantastisk formidler.

Med det sagt - kan jeg på INGEN måde retfærdiggøre prisen på tandblegningen - som var 3500kr.

To sprøjter af Philips Day Zoom fik jeg udleveret og de skulle holde i godt og vel en måned. Det gjorde de ikke. Da jeg henvendte med henblik på at få udleveret flere - fik jeg kun en - og der var ikke en spids eller cap tilknyttet denne - hvilket resulterer i et produkt som på ingen måde kan anbefales. En god portion af mit tandkød er blevet irriteret/ætset i skrivende stund som følge. Havde jeg fået en spids til sprøjten - ville dette ikke været sket. Men 3500kr dækker ikke en spids.

Jeg oplevede for nyligt at bruge tæt på 1500 på et skrivebord som viste sig for at have oceaner af problemer. Men det her? 3500kr for en så minimal forskel - og for at opleve næsten at blive "shamet" over at havde opbrugt de to sprøjter? Og så førnævnte problemer...?

Det kommer til at tage LANG tid at komme over de 3500 der gik på det her.

Det skal også nævnes at selve Philips Day White Zoom 6% kit har en pris på nettet til cirka 700kr. Så...det er godt nok lidt af en markup der tages. 3 sprøjter (hvilket er mere end hvad jeg fik) koster 250kr.

Så hvorfor tages der 3500kr ved Tandlægerne i Nørre Aaby?

27 juli 2026

Is dit jouw bedrijf?