Rigtig god service i fastfood mega søde…
Rigtig god service i fastfood mega søde unge drenge god mad og god service
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rigtig god service i fastfood mega søde unge drenge god mad og god service
Vi venter først i 15 minutter på at bestille. Vi bestiller så en drink og en milkshake og to burgere. Efter vi har ventet på vores drikkevarer i 45 minutter så kommer en tjener ud til os og siger, at de ikke kan lave vores drikkevarer, da der ikke er nogle på arbejde, som kan finde ud at lave dem og at de anbefaler at vi går et andet sted hen
Elendig betjening! De glemte 3 ud af de 4 retter, vi bestilte, vi ventede i næsten en time. De undskyldte ikke engang fejlen. Og naden var halvårlig. Find et andet sted at spise.
Kan ikke anbefale American Diner på “Bakken”… Vi ønskede 2 gennemstegte bøffer, og de kom ind på bordet som rosa røde. Bearnaisesauce var fuldstændig kold og vi måtte bede dem opvarme den. ☹️ Der var beskidt på gulvet, der lå krummer og fnulder langs alle kanter. Deres toiletter var direkte ulækre med wc-papir på gulvet og tøj og plastik smidt derinde også. 😮
Etter noe venting gikk vi inn og hentet menyer. En jente med mørkt hår tok opp bestillingen... etter at jeg hvert inne og spurt om drikken to ganger kom den. Når det gått 1 time hadde vi fortsatt ikke fått maten. Betalte for drikken og gikk. Urursel service
Elendig service, etter en time,hadde vi ikke fått noen mat. Da gikk vi.
Bestiller mad til 6 personer.
Alt alt alt for dyrt.
Burger egentlig ok, men så slutter det også her.
Pizza til min datter glemmer de 2 gange, så vi til sidst får pengene tilbage.
Beskidte borde udenfor som ikke bliver afryddet.
Jeg var på bakken, og ville spise noget mad med mine børn. Da vi går forbi American diner, starter vi med at gå ind i fastfooden. Vi ser en flok ugidelige unge mennesker som sidder på en bænk og snakker. De rejser sig ikke fra bænken da jeg er klar til at bestille. Derfor vælger vi at gå ind i restauranten, da vi kommer ind bliver vi mødt af en ung høj mørk håret pige. Som nærmest undgik os, så hun ikke skulle betjene os, vi blev dog stående og blev taget i mod 10 min efter, af den same pige, som havde en meget sur og uprofessionel måde at betjene os på. Så derfor valgt vi at gå igen.
Vi anbefalede desværre ikke Amarican Diner på bakken! (Endu en uhyggelige forlystelse på bakken)
De glemte at vi havde bestilt. Så hvis vi ikke havde henvendt os til personalet ,ville vi ikke ha fået noget og spise. Restauranten var på ingen måde rengjort. Spindelvæv og døde insekter var rundt i hele rummet.
Da vi endelig fik maden, sejlede det hele i fedt. Toilettet var så beskidt så vi ventede til vi kom et andet sted.
Kan slet ikke anbefales!!!
Forsøgte i dag at spise der med mine to børnebørn. Vi kunne ikke få at vide om vi skulle vente på en tjener eller bestille ved skranken. Efter 15 min prøvede jeg at henvende mig igen og fik at vide der kom en lige om lidt. Efter yderligere 10 min valgte vi at gå.
1 stjerne – American Diner på Bakken – Kæmpe skuffelse på Blå Mandag
Vi var på Bakken mandag d. 18. maj for at holde Blå Mandag for vores datter og 8 konfirmander fra klassen. Vi havde booket bord på American Dinner, så de 9 unge kunne spise sammen og få en god oplevelse. Det fik de absolut ikke.
**Forløbet:**
- Ved ankomst fik vi et bord hvor der ikke var plads til alle 9. Personalet sagde direkte at de max måtte sidde der i én time. Ikke ligefrem festlig stemning til Blå Mandag.
- Da menukortet kom, fik vi at vide at de havde “valgt ikke at have hele kortet åbent”. Årsag: De havde travlt og ville have så mange gæster igennem som muligt. Så gæsterne må åbenbart tilpasse sig omsætningen, ikke omvendt.
- Det værste: Da ungerne havde betalt for deres mad, forsøgte ejeren at kræve flere penge af dem. De stod med kvitteringer i hånden og måtte alligevel diskutere for deres ret. Først da en voksen gik ind i sagen, fik de lov til at gå.
**Opsummering:**
Booket bord til 9, men ikke plads. Tidspres fra start. Begrænset menu uden varsel. Og forsøg på at opkræve ekstra betaling efter kvittering er vist.
Det er simpelthen ikke i orden at behandle unge gæster – eller nogen gæster – på den måde. Blå Mandag skal være sjov og tryg, men her endte det med stress, dårlig service og mistillid.
Vi kommer ikke igen, og vi kan desværre ikke anbefale American Diner til andre, især ikke til større grupper eller Blå Mandag-selskaber.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.