Nærvarme Danmark A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For første gang de 5 år vi har haft varmepumpe fra Nærvarme fik vi brug for service. 3 vejs ventilen var stået af. Fra jeg fik kontaktet Nærvarme og indtil montøren fra AK Installation havde været h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skiftede fra gas til varmepumpe Første tlf møde var med support og det var en ren fornøjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet før de forlod ma... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel levering af varme gennem 5 år uden nogen form for problemer. God service og hjælp ved servicebesøg og hjemmeside.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jamen det fungerer bare at have Nærvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder øje med at det kører som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortæller hvad man skal g... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Thermische energie-bedrijf
  2. Elektriciteitsproducent
  3. Groene energie leverancier

Geschreven door het bedrijf

Nærvarme Danmark er kendt for: • Luft til vand varmepumper (lej eller køb en Vølund, DVI og Panasonic) • Luft til luft varmepumper med aircondition (lej eller køb Panasonic) • Intelligente husbatterier (køb Emaldo) • Ladeboks og ladestander Som kunde i Nærvarme Danmark får du kvalitet og god kunderådgivning fra start til slut. Nærvarme Danmark er en del af Fonden SEF, der i sin formålsparagraf arbejder for at fremme den grønne omstilling i Danmark. Vi dækker hele Danmark - også de ikke-brofaste øer, og tilbyder abonnementsløsninger på fx luft til vand varmepumpeanlæg – også der, hvor det geografisk kan være svære at få finansiering. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionærer. Nærvarme Danmark er enkelt at få. Enkelt at have. Og helt enkelt at betale. Hvad får du som kunde i Nærvarme Danmark? • Luft til vand varmepumper: Du kan leje eller køb, når du anskaffer en luft til vand varmepumpe hos os. Uanset, hvad du vælger så får du et komplet luft til vand varmepumpeanlæg i høj kvalitet fra Vølund, DVI eller Panasonic. Som udgangspunkt er det en komplet installation med varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Det skyldes, at det sikrer dig høj komfort og effektiv drift. Hvis du ønsker det - fx har pladsmangel eller I kun er to husstanden, så kan en pladsmæssigt mindre løsning med en gennemstrømningsvandvarmer installeres. Vælger du som mest populære løsning "Varmepumpe på abonnement" (leje), så betaler du kun 7.500 kr. i opstart og herefter står vi for alt - det årlige lovpligtige serviceeftersyn, reparationer og et nyt anlæg, når det er udtjent. Der er ingen uforudsete ekstraregninger. På den måde gør du noget godt for miljøet. Og din pengepung. Slip bare bekymringerne. Du kan hurtigt se din forventede pris på en varmepumpe her. Helt enkelt. • Luft til luft varmepumper Også her kan du leje eller købe varmepumpen. Panasonic varmepumpen kan også bruges som aircondition på de varme sommerdage og nætter. Du kan tænde for varmen på din mobil, så der er varmt og dejligt - eller køligt - når du ankommer til sommerhuset eller hjemmet. Med vores lejeløsning kan du bare ringe, så får du hjælp hurtigt. Vi står for en komplet installation. Læs mere og se priserne her om vores luft til luft varmepumper. • Husbatterier - intelligente husbatterier til forbrugsoptimering og netbalancering Et intelligent husbatteri – er både til dig uden solceller og dig med solceller. Husbatteriet optimerer dit elforbrug, så husbatteriet lades op, når strømmen er billig, så du kan bruge den, når strømmen er dyr. Derudover tjener du penge gennem netbalancering. Løsningen kan opgraderes, så den kan levere nødstrøm, når strømmen går – kontakt os og hør mere. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores husbatteriløsning her: husbatteri. • Ladeboks i dansk design Ladeboks i flot dansk design inkl. installation. Køb eller lej.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

77 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For første gang de 5 år vi har haft…

3 vejs ventilen var stået af. Fra jeg fik kontaktet Nærvarme og indtil montøren fra AK Installation havde været her og fået pumpen op og køre igen gik der kun 4 timer.

30 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og dygtigt personale

God service og dygtigt personale, og det er vigtigt.

21 mei 2026

Hej Van Gent

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for din feedback – god service og dygtige medarbejdere er netop det, vi stræber efter hver dag 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik installeret en varmepumpe af…

Jeg fik installeret en varmepumpe af Nærvarme Danmark i november 2025, og jeg har været meget tilfreds med hele forløbet.

Fra første kontakt var de professionelle, imødekommende og hjælpsomme. Da jeg fortalte, at vi stod uden varmt vand og havde en lille baby derhjemme, prioriterede de min sag og tilbød endda at komme med en midlertidig løsning, mens vi ventede på installationen. Det satte jeg virkelig stor pris på.

Selve installationen forløb problemfrit, og siden da har varmepumpen fungeret uden problemer. Når jeg har haft spørgsmål, har deres kundeservice altid været nem at få fat på og hurtig til at hjælpe.

Nærvarme Danmark blev anbefalet til mig af en ven, som også har haft en rigtig god oplevelse med dem, og efter mit eget forløb kan jeg kun give anbefalingen videre. Hvis du leder efter en seriøs og pålidelig leverandør af varmepumper, er Nærvarme Danmark et rigtig godt valg.

3 november 2025

Hej Ilona

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling!

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – især i en presset situation. Vi er glade for, at både installationen og den efterfølgende service har levet op til dine forventninger.

Tak fordi du giver anbefalingen videre 🙏

My first service

Professional services, fast and on the point, besides the fact that they installed my heat pomp very fast my first service was both professional and explained in detail. I truly recommend their service.

28 mei 2026

Hi Marius Andrei

Thank you very much for your kind review. ⭐

We’re truly pleased to hear that both the installation and your first service visit met your expectations.

Providing professional, efficient service along with clear and thorough explanations is very important to us, so it’s great to know you experienced exactly that.

Thank you for your recommendation – we look forward to assisting you again in the future.

Best regards,

Kvalitet

Kvalitet, punktlighed og super god service!

21 april 2026

Hej Allan

Tak for anmeldelsen 🙌

Godt at høre, at du er tilfreds med vores serviceniveau.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

UG med kryds bolle og slange!

En yderst professionel, tillidsfuld og venlig oplevelse som på alle måder var til ug med kryds, bolle og slange!

8 mei 2026

Hej Jørn

Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade 😊

Nærvarme Danmarks servicepartner…

Nærvarme Danmarks servicepartner foretog et serviceeftersyn af vores varmepumpe i begyndelsen af maj 2026. Det forløb fuldstændig efter aftale og til fuld tilfredshed. God og sikker service med venligt personale.

6 mei 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse af serviceeftersynet. Det sætter vi pris på og er glade for, at du er tilfreds med servicen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super profesionelle folk lige fra…

Super profesionelle folk lige fra første planlægning til den færdige opstilling af anlægget.

10 april 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse og for at dele din vurdering af forløbet fra start til slut.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg venter på at der kommer en mand og…

Jeg venter på at der kommer en mand og gør det færdig. Alle rørende er ikke gjort færdig jeg synes at det hele er løst lagt op.

25 maart 2026

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S

Hej Karl - mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med installationen, og at du desuden fik udleveret den forkerte flisevejledning. Det er selvfølgelig ikke meningen.

Vi har aftalt, at vi kommer forbi og gennemgår det hele sammen med dig, så vi kan få sat rørophæng på. Målet er selvfølgelig, at du ender helt tilfreds med resultatet 🙂

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er mere, vi kan hjælpe med på 70 22 12 14 eller naervarme@naervarme.dk.

Glad kunde

Efter 5 år som kunde, jeg lejer et anlæg, så har der kun været en enkelt gang anlægget drillede - og service kom prompte ! Jeg kan kun rose dem.

13 maart 2026

Hej Bendt

Tak for ros og anmeldelsen.

Godt at høre at det kører som det skal og at vi hurtigt får det ordnet, når anlægget driller.

Perfekt forløb

Hurtigt, professionelt og effektivt

3 maart 2026

Hej Samild

Tak for din beskrivelse af forløbet - og tak for alle stjernerne 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og kompetent service.

Jeg fik en mail der fortale hvornår der ville komme sevice på vores vand-varme pumpe. Han kom på det tidspunkt som der stod i mailen. Jeg fulgte ham hele vejen rundt. Da jeg er lidt af en nørd, hvad angår styring af anlæget, havde jeg spørgsmål der omhandlede dette. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, og det uden at jeg følte, jeg var for meget.
Jeg er yderst tilfreds med services fra jeres firma, samt yders tilfreds personen som ydede servicen.
Vh Torben.

12 februari 2026

Hej Torben

Tak for din anmeldelse og for din beskrivelse af servicebesøget ☀️

Jeg er meget tryg og glad for nærvarme

Jeg er meget tryg og glad for nærvarme
Og det fungerer upåklageligt

13 februari 2026

Hej Hanne

Det er vi glade for at høre. Du ringer eller skriver bare, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Tak for anmeldelsen ☀️

Vi skiftede fra gas til varmepumpe

Vi skiftede fra gas til varmepumpe
Første tlf møde var med support og det var en ren fornøjelse
Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os
Gennemgang af produktet før de forlod matriklen
Her dagen derpå, det kører, så lækkert med gulvvarme
Vi kan VARMT anbefale nærvarme

18 februari 2026

Hej Finn

Tak for anbefalingen. Det er godt at høre, at I er glade for processen, service og produktet.

I kontakter os bare, hvis der skulle opstå et behov for det eller hvis I har spørgsmål.

Godt produkt

Godt produkt, god service og altid klar til at hjælpe, også i weekender.

16 februari 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse og beskrivelse af vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det var en meget behagelig mand som var…

det var en meget behagelig mand som var her , nu har vi haft varmepumpen i 3 år og har aldrig haft problemer, de kan varmt anbefales

11 februari 2026

Kære kunde

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Godt at alt kører som det skal og ellers siger du bare til.

Utrolige effektive

Utrolige effektive

10 februari 2026

Hej Jesper

Tak for anmeldelsen 👌

Vi er glade for, at du opfatter os som meget effektive.