NAÏFReviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Regelmatig leuke aanbiedingen. Nou ook voor de zomer verschillende goede producten gescoord. Vaker producten besteld voor de kleine. Deze keer ook voor mezelf. Ik vind het een fijne merk, omdat het... Toon meer

Naïf zonnebrand voor kinderen ruikt naar frituurvet. Echt ongelofelijk zo’n vieze lucht die ervanaf komt. En dat smeer je dan op je baby ? Heb het gelijk weggegooid. Belachelijk ook dat ze het zo duur... Toon meer

Circulaire verpakking, netjes verpakt, -ik gebruik Naif al jaren als after shave :) -en voor de kids. Dit merk blijft me verrassen met kwaliteit en duurzaamheid. Nu verkopen ze ook poeder om zeep &... Toon meer

1. Babywinkel
  2. Cosmetisch productleverancier
  3. Haarproductenwinkel

Over NAÏF

Huidverzorging zonder troep? Dan zit je goed bij Naïf! In 2013 werd het bedrijf opgericht door de jonge vaders Jochem en Sjoerd. Toen zij erachter kwamen dat er een hoop onnodige ingrediënten in babyproducten zitten, besloten ze dat het tijd was voor verandering. Inmiddels zijn veel ouders fan van de milde babyverzorging en plasticvrije billendoekjes en heeft Naïf daarnaast ook producten voor volwassenen, tijdens de zwangerschap en zonbescherming. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder misleidende claims en ingewikkelde woorden.

Verzorging zonder zorgen

• Zonder SLES, minerale oliën en microplastics.
  • Vegan en dierproefvrij
  • Gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Dermatologisch getest

We zijn actief op:

Facebook Instagram LinkedIn

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

67 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Teleurgesteld

Setje NAIF gewonnen bij de postcode loterij. Eindelijk een echt goede zon protector.. dacht ik. De 30 high protector mineral sunscreen smeert zo moeilijk uit. Ook zag ik helemaal wit wat er zelfs na het douchen niet af ging.

23 september 2025

Antwoord van NAÏF

Dankjewel voor je feedback. Onze Mineral Sunscreen is op basis van minerale filters, waardoor de crème soms wat stroever kan aanbrengen. Schudden en de tube even kneden (of wat warmer maken in je handen) kan helpen om de crème soepeler te smeren. We begrijpen natuurlijk dat dit niet altijd prettig is. Neem gerust contact op via support@naifcare.com, dan helpen we je graag verder met een passende oplossing.

Top klantenservice

Wat ik heel positief wil benadrukken is de klantenservice van Naïf: super snel, vriendelijk en meedenkend. Mijn klacht werd serieus genomen en ik kreeg zonder gedoe een nette oplossing aangeboden in de vorm van een voucher. Echt top service! 👌

5 september 2025

Naif zonnebrandcrème 30

Ontevreden over het product, het smeert heel slecht uit waardoor je het gevoel hebt dat er onvoldoende dekking is, dit terwijl je veel creme nodig hebt. Geeft af op zwarte badkleding en gaat er ondanks wassen niet uit. Huid voelt dag na douchen nogsteeds stroef. Zelfs alle goedkope zonnebrandcrèmes die ik ooit gebruikt had waren nog beter dan deze..

20 augustus 2025

Antwoord van NAÏF

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat ons product niet aan je verwachtingen voldoet en dat je zulke problemen hebt ervaren met het aanbrengen en uitwassen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Zou je contact met ons willen opnemen via support@naifcare.com met je bestelgegevens? Dan helpen we je daar graag verder met het vinden van een passende oplossing.

Laat kleding onherstelbaar stinken!

Laat kleding onherstelbaar stinken!

Alleen onze zoon gebruikte Naïf zonnebrand spray, factor 30. Al zijn shirts stinken nu enorm. Een chemisch luchtje. We hebben het al meer dan 4 keer gewassen. Ook zijn oma heeft geprobeerd de geur eruit te krijgen, niets lukt tot nu toe.

Niet gebruiken dus, de spray!

11 juli 2025

Antwoord van NAÏF

Wat vervelend om te horen dat jullie deze ervaring hebben gehad met onze zonnebrandspray. Dit is uiteraard niet wat je van ons product mag verwachten, en we begrijpen goed dat het erg frustrerend is als kleding zo'n hardnekkige geur behoudt.

Onze producten worden met zorg samengesteld en uitgebreid getest op huidvriendelijkheid, maar we nemen klachten zoals deze zeer serieus. We willen dit dan ook graag verder onderzoeken en samen met je naar een passende oplossing kijken.

Zou je contact met ons willen opnemen via support@naifcare.com? Dan kunnen we je daar verder helpen.

niet tevreden

Huidirritatie, nochtans dermatologisch getest. Maakt plekken op kleding. Ruikt niet lekker en droogt de huid enorm uit.

9 juli 2025

Antwoord van NAÏF

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed en huidirritatie veroorzaakte, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je contact met ons willen opnemen via support@naifcare.com? We helpen je graag samen zoeken naar een passende oplossing.

Grote teleurstelling …

Vol verwachting de zonnebrandcrème besteld, 4 stuks en 2 rollers voor het gezicht. Helaas viel het enorm tegen.
Super vette substantie wat niet goed mengt na het schudden van de flesjes.
De spray dopjes blijven vastplakken bij het indrukken waardoor het ook nog eens niet goed eruit komt. De rollers drogen het gezicht van mijn kinderen uit.
Ik heb het zojuist helaas allemaal weggegooid.
Voor mij een dikke mis koop helaas.

23 juni 2025

Antwoord van NAÏF

Dank je wel voor je review. Jammer dat het zo is tegengevallen met de zonnebrand en rollers. Dat horen we natuurlijk niet graag. Stuur je ons even een mailtje op support@naifcare.com? We denken graag met je mee.

Ik heb de zonnebrand factor 50 voor…

Ik heb de zonnebrand factor 50 voor mijn zoontje gehaald... Helaas ervaar ik dat zijn huid extreem droog wordt na het gebruik vd zonnebrand!? Is hier een oplossing voor kwa andere zonnebrand.

6 juni 2025

Antwoord van NAÏF

Dank je wel voor je review! Jammer dat de huid van je zoontje droog aanvoelt na het gebruik van onze zonnebrand. Neem gerust even contact op via support@naifcare.com, dan helpen we je daar graag verder.

Super service Naif

Na jarenlang naar tevredenheid Naif gezichtsproducten te hebben gebruikt heb ik voordat ik maand geleden op vakantie ging bij Etos Naif sunlotion SPF30 gekocht.
Volgens verpakking zou het product goed uitsmeren en geen witte waas achterlaten. Helaas was dit wel het geval. Etos wilde het product niet terugnemen en ik moest contact opnemen met Naif. Vandaag met een bijzonder aardige medewerkster van Naif,
Florence gesproken en zij vertelde mij dat Etos dit product niet meer aan mij had mogen verkopen, daar het al 3 jaar uit de handel is. Zij was zeer inlevend en heeft mij toegezegd om een sunspray ter compensatie toe te sturen. Ik hoop dat dit product net zo goed bevalt als de gezichtsproducten.
Chapeau Naif hoe U mijn probleem hebt opgelost.

10 juni 2025

Antwoord van NAÏF

Heel erg bedankt voor je mooie en positieve terugkoppeling! Blij om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en dat je klacht naar tevredenheid is opgelost.

Ondanks de tegenvaller, zijn we blij te horen dat je vertrouwen blijft behouden in Naïf en onze producten na jarenlang gebruik blijft waarderen. Daar doen we het voor!

kwaliteit

heel blij met de bezorgtijd en de gegeven zorg voor de pakket in zijn geheel. Producten zonnebrandspray voor mij en mijn zoontje (50 en 30) voelen prima aan en ruiken heerlijk. Tot nu toe erg tevreden mee!!

28 april 2025

Super fijn, bedankt voor de review! Jouw Naïf Team

Naif factor 30 & 50 niet correct!

Ik heb van Naif zonnebrand factor 30 en factor 50 gekregen voor mijn verjaardag. Wat een slecht product! Het voelt stug aan bij het uitsmeren daarnaast rult het waardoor je witte rolletjes en vlekken hebt. Bij factor 50 binnen 10 minuten in de zon compleet rood verkleurd. Ik dacht dat ik een allergische reactie had. Dus factor 30 aan mijn moeder gegeven. Nadat zij het op vakantie had uitgeprobeerd gaf ze aan dat Naif absoluut geen bescherming bood en zelf averechts werkte. Ze is binnen 20 a 30 minuten ongekend erg verbrand!

31 maart 2025

Fijne producten, liever alle babyproducten zonder parfum

Fijne levering, blij om babyproducten zonder parfum te vinden. Jammer dat een hoop babyproducten nog wel natuurlijk parfum bevatten, zijn ook stoffen waar ikzelf niet goed tegen kan. Zonder geurtje is ook fijn! 😊

27 februari 2025

Antwoord van NAÏF

Dank je voor de fijne review! 😊 We begrijpen dat parfumvrije producten belangrijk kunnen zijn. We nemen je feedback mee en waarderen je input!

Was de eerste keer dat ik naïf besteld…

Was de eerste keer dat ik naïf besteld had. Heel tevreden van de producten aangename geur. Enkel 1 min puntje had via Instagram een berichtje gestuurd en pas na 6 dagen antwoord gekregen.

19 februari 2025

Antwoord van NAÏF

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de producten en de geur! 😊 Vervelend dat je zo lang op een reactie hebt moeten wachten via Instagram. We nemen dit intern mee om onze reactietijd te verbeteren. Bedankt voor je geduld en je bestelling!