Regelmatig leuke aanbiedingen. Nou ook voor de zomer verschillende goede producten gescoord. Vaker producten besteld voor de kleine. Deze keer ook voor mezelf. Ik vind het een fijne merk, omdat het... Toon meer
Naïf zonnebrand voor kinderen ruikt naar frituurvet. Echt ongelofelijk zo’n vieze lucht die ervanaf komt. En dat smeer je dan op je baby ? Heb het gelijk weggegooid. Belachelijk ook dat ze het zo duur... Toon meer
Circulaire verpakking, netjes verpakt, -ik gebruik Naif al jaren als after shave :) -en voor de kids. Dit merk blijft me verrassen met kwaliteit en duurzaamheid. Nu verkopen ze ook poeder om zeep &... Toon meer
Over NAÏF
Huidverzorging zonder troep? Dan zit je goed bij Naïf! In 2013 werd het bedrijf opgericht door de jonge vaders Jochem en Sjoerd. Toen zij erachter kwamen dat er een hoop onnodige ingrediënten in babyproducten zitten, besloten ze dat het tijd was voor verandering. Inmiddels zijn veel ouders fan van de milde babyverzorging en plasticvrije billendoekjes en heeft Naïf daarnaast ook producten voor volwassenen, tijdens de zwangerschap en zonbescherming. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder misleidende claims en ingewikkelde woorden.
Verzorging zonder zorgen
- Zonder SLES, minerale oliën en microplastics.
- Vegan en dierproefvrij
- Gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong
- Dermatologisch getest
We zijn actief op:
Hellingweg 86, 2583 WH, Den Haag, Nederland
- support@naifcare.com
- naifcare.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord
Steeds tevreden van mijn bestellingen
Steeds tevreden van mijn bestellingen. Overzichtelijke site met toffe producten.
Klantendienst werkt super snel en duidelijk. Kortom alles top zeker zijn 5 sterren waard!
Circulaire verpakking en beste spul voor na het scheren :)
Dit merk blijft me verrassen met kwaliteit en duurzaamheid. Nu verkopen ze ook poeder om zeep & shampoo na te vullen! -daar kunnen Unilever & P&G nog een vorobeeld aan nemen. Super knap merk en gewelidge producten.
Teleurgesteld
Setje NAIF gewonnen bij de postcode loterij. Eindelijk een echt goede zon protector.. dacht ik. De 30 high protector mineral sunscreen smeert zo moeilijk uit. Ook zag ik helemaal wit wat er zelfs na het douchen niet af ging.

Top klantenservice
Wat ik heel positief wil benadrukken is de klantenservice van Naïf: super snel, vriendelijk en meedenkend. Mijn klacht werd serieus genomen en ik kreeg zonder gedoe een nette oplossing aangeboden in de vorm van een voucher. Echt top service! 👌
Super goede service en snel geleverd!
Super goede service en snel geleverd!
Ook al jaren heel tevreden van de producten van naïf!
Naif zonnebrandcrème 30
Ontevreden over het product, het smeert heel slecht uit waardoor je het gevoel hebt dat er onvoldoende dekking is, dit terwijl je veel creme nodig hebt. Geeft af op zwarte badkleding en gaat er ondanks wassen niet uit. Huid voelt dag na douchen nogsteeds stroef. Zelfs alle goedkope zonnebrandcrèmes die ik ooit gebruikt had waren nog beter dan deze..

Antwoord van NAÏF
Laat kleding onherstelbaar stinken!
Laat kleding onherstelbaar stinken!
Alleen onze zoon gebruikte Naïf zonnebrand spray, factor 30. Al zijn shirts stinken nu enorm. Een chemisch luchtje. We hebben het al meer dan 4 keer gewassen. Ook zijn oma heeft geprobeerd de geur eruit te krijgen, niets lukt tot nu toe.
Niet gebruiken dus, de spray!

niet tevreden
Huidirritatie, nochtans dermatologisch getest. Maakt plekken op kleding. Ruikt niet lekker en droogt de huid enorm uit.

Grote teleurstelling …
Vol verwachting de zonnebrandcrème besteld, 4 stuks en 2 rollers voor het gezicht. Helaas viel het enorm tegen.
Super vette substantie wat niet goed mengt na het schudden van de flesjes.
De spray dopjes blijven vastplakken bij het indrukken waardoor het ook nog eens niet goed eruit komt. De rollers drogen het gezicht van mijn kinderen uit.
Ik heb het zojuist helaas allemaal weggegooid.
Voor mij een dikke mis koop helaas.

Antwoord van NAÏF
Ik heb de zonnebrand factor 50 voor…
Ik heb de zonnebrand factor 50 voor mijn zoontje gehaald... Helaas ervaar ik dat zijn huid extreem droog wordt na het gebruik vd zonnebrand!? Is hier een oplossing voor kwa andere zonnebrand.

Super service Naif
Na jarenlang naar tevredenheid Naif gezichtsproducten te hebben gebruikt heb ik voordat ik maand geleden op vakantie ging bij Etos Naif sunlotion SPF30 gekocht.
Volgens verpakking zou het product goed uitsmeren en geen witte waas achterlaten. Helaas was dit wel het geval. Etos wilde het product niet terugnemen en ik moest contact opnemen met Naif. Vandaag met een bijzonder aardige medewerkster van Naif,
Florence gesproken en zij vertelde mij dat Etos dit product niet meer aan mij had mogen verkopen, daar het al 3 jaar uit de handel is. Zij was zeer inlevend en heeft mij toegezegd om een sunspray ter compensatie toe te sturen. Ik hoop dat dit product net zo goed bevalt als de gezichtsproducten.
Chapeau Naif hoe U mijn probleem hebt opgelost.

kwaliteit
heel blij met de bezorgtijd en de gegeven zorg voor de pakket in zijn geheel. Producten zonnebrandspray voor mij en mijn zoontje (50 en 30) voelen prima aan en ruiken heerlijk. Tot nu toe erg tevreden mee!!

Antwoord van NAÏF
Naif factor 30 & 50 niet correct!
Ik heb van Naif zonnebrand factor 30 en factor 50 gekregen voor mijn verjaardag. Wat een slecht product! Het voelt stug aan bij het uitsmeren daarnaast rult het waardoor je witte rolletjes en vlekken hebt. Bij factor 50 binnen 10 minuten in de zon compleet rood verkleurd. Ik dacht dat ik een allergische reactie had. Dus factor 30 aan mijn moeder gegeven. Nadat zij het op vakantie had uitgeprobeerd gaf ze aan dat Naif absoluut geen bescherming bood en zelf averechts werkte. Ze is binnen 20 a 30 minuten ongekend erg verbrand!
Fijne producten, liever alle babyproducten zonder parfum
Fijne levering, blij om babyproducten zonder parfum te vinden. Jammer dat een hoop babyproducten nog wel natuurlijk parfum bevatten, zijn ook stoffen waar ikzelf niet goed tegen kan. Zonder geurtje is ook fijn! 😊

Antwoord van NAÏF
Allerfijnste doekjes voor je kleintje
Heldere goede actie voor de allerfijnste doekjes voor je kleintje!
Was de eerste keer dat ik naïf besteld…
Was de eerste keer dat ik naïf besteld had. Heel tevreden van de producten aangename geur. Enkel 1 min puntje had via Instagram een berichtje gestuurd en pas na 6 dagen antwoord gekregen.