NAÏFReviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Regelmatig leuke aanbiedingen. Nou ook voor de zomer verschillende goede producten gescoord. Vaker producten besteld voor de kleine. Deze keer ook voor mezelf. Ik vind het een fijne merk, omdat het... Toon meer

Naïf zonnebrand voor kinderen ruikt naar frituurvet. Echt ongelofelijk zo’n vieze lucht die ervanaf komt. En dat smeer je dan op je baby ? Heb het gelijk weggegooid. Belachelijk ook dat ze het zo duur... Toon meer

Ontevreden over het product, het smeert heel slecht uit waardoor je het gevoel hebt dat er onvoldoende dekking is, dit terwijl je veel creme nodig hebt. Geeft af op zwarte badkleding en gaat er ondank... Toon meer

Circulaire verpakking, netjes verpakt, -ik gebruik Naif al jaren als after shave :) -en voor de kids. Dit merk blijft me verrassen met kwaliteit en duurzaamheid. Nu verkopen ze ook poeder om zeep &... Toon meer

1. Babywinkel
  2. Cosmetisch productleverancier
  3. Haarproductenwinkel

Over NAÏF

Huidverzorging zonder troep? Dan zit je goed bij Naïf! In 2013 werd het bedrijf opgericht door de jonge vaders Jochem en Sjoerd. Toen zij erachter kwamen dat er een hoop onnodige ingrediënten in babyproducten zitten, besloten ze dat het tijd was voor verandering. Inmiddels zijn veel ouders fan van de milde babyverzorging en plasticvrije billendoekjes en heeft Naïf daarnaast ook producten voor volwassenen, tijdens de zwangerschap en zonbescherming. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder misleidende claims en ingewikkelde woorden.

Verzorging zonder zorgen

• Zonder SLES, minerale oliën en microplastics.
  • Vegan en dierproefvrij
  • Gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Dermatologisch getest

We zijn actief op:

Facebook Instagram LinkedIn

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

67 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer tevreden!

Ik heb hier alles gevonden wat ik zocht voor tijdens de zwangerschap. En het was een snelle levering. Zeer tevreden!

6 februari 2025

Fijne betaalbare producten

Ik was opzoek naar een shampoo zonder parabenen en sultanaatvrij. Maar ook betaalbaar. Zo kwam ik bij Naif. Na de komst van mijn twee kleine mannen gebruiken wij ook de kids shampoo.
De ontwikkeling van navul is top! Hier maken wij ook gebruik van.

6 februari 2025

Mijn bestelling was geannuleerd en ik…

Mijn bestelling was geannuleerd en ik moest zelf mailen, om mijn aankoopbedrag terug te krijgen.
Ook nog eens een vergissing van het aankoopbedrag (Voucher met mindere waarde), waardoor ik weer moest mailen.
Aankoop opnieuw gedaan en kon kiezen om een boodschap op re geven, voor €0,25. Ik verwachte een kaartje of een vermelding van de tekst, maar die was nergens meer te zien. Ik denk dan: waarvoor betaal ik voor?
Er zat wel een blauw kaartje in de verpakking, maar geen geprinte tekst (die ik had opgegeven). Jammer! 🤷🏻‍♀️
Producten zijn wel prima en zeker leuk voor mijn vriendin, die een gevoelige huid heeft.

25 januari 2025

Antwoord van NAÏF

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat er wat mis ging met je bestellingen. Na je melding hebben we de voucher direct aangepast naar het juiste aankoopbedrag. Je punt over de boodschap op het kaartje geven we intern door om dit in de toekomst te voorkomen. Fijn om te horen dat de producten goed bevallen bij je vriendin!

Fijne producten wel geparfumeerd

Ik vind de producten van Maud erg lekker ruiken, prettig in gebruik. Minder hydraterend dan verwacht

7 januari 2025

Antwoord van NAÏF

Dank je wel voor je feedback! Fijn dat je de geur en het gebruik prettig vindt. We nemen je opmerking over de hydratatie graag mee voor de toekomst.

De shampoo navulling lekte

De verpakking van de shampoo navulling had een lek op de naad en is in de doos gelekt.
Antwoord: Dat is door Naief keurig opgelost na een berichtje

9 januari 2025

Antwoord van NAÏF

Wat jammer dat de shampoo navulverpakking is gaan lekken, dat hoort natuurlijk niet te gebeuren! We zien dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice en dat we je een nieuwe verpakking of een terugbetaling hebben aangeboden. Gelukkig hebben we samen een passende oplossing kunnen vinden waar je tevreden mee bent.

Fijne webwinkel

Er was een probleem met de kortingscode, maar dit is heel fijn opgelost door Florence van de klantenservice. Ik kon mijn spulletjes alsnog met korting bestellen, ben daarbij fijn op de hoogte gehouden en ik ontving ze binnen een dag, zorgvuldig verpakt. Je kunt hier gerust bestellen.

8 januari 2025

de producten zijn prima

de producten zijn prima . en ze beantwoorden je mail netjes .

6 januari 2025

Antwoord van NAÏF

Dank je voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en onze klantenservice!