NAÏF Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Regelmatig leuke aanbiedingen. Nou ook voor de zomer verschillende goede producten gescoord. Vaker producten besteld voor de kleine. Deze keer ook voor mezelf. Ik vind het een fijne merk, omdat het... Toon meer

Naïf zonnebrand voor kinderen ruikt naar frituurvet. Echt ongelofelijk zo’n vieze lucht die ervanaf komt. En dat smeer je dan op je baby ? Heb het gelijk weggegooid. Belachelijk ook dat ze het zo duur... Toon meer

Ontevreden over het product, het smeert heel slecht uit waardoor je het gevoel hebt dat er onvoldoende dekking is, dit terwijl je veel creme nodig hebt. Geeft af op zwarte badkleding en gaat er ondank... Toon meer

Circulaire verpakking, netjes verpakt, -ik gebruik Naif al jaren als after shave :) -en voor de kids. Dit merk blijft me verrassen met kwaliteit en duurzaamheid. Nu verkopen ze ook poeder om zeep &... Toon meer

1. Babywinkel
  2. Cosmetisch productleverancier
  3. Haarproductenwinkel

Over NAÏF

Huidverzorging zonder troep? Dan zit je goed bij Naïf! In 2013 werd het bedrijf opgericht door de jonge vaders Jochem en Sjoerd. Toen zij erachter kwamen dat er een hoop onnodige ingrediënten in babyproducten zitten, besloten ze dat het tijd was voor verandering. Inmiddels zijn veel ouders fan van de milde babyverzorging en plasticvrije billendoekjes en heeft Naïf daarnaast ook producten voor volwassenen, tijdens de zwangerschap en zonbescherming. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder misleidende claims en ingewikkelde woorden.

Verzorging zonder zorgen

• Zonder SLES, minerale oliën en microplastics.
  • Vegan en dierproefvrij
  • Gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Dermatologisch getest

We zijn actief op:

Facebook Instagram LinkedIn

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

67 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb totaal geen bericht gekregen…

Ik heb totaal geen bericht gekregen wanneer de levering zou plaatsvinden. Na wat zoeken ben ik er achter gekomen dat mijn pakket ergens in een ophaalpunt ligt en dringend afgehaald moet worden. Over 3 dagen wordt het teruggestuurd naar afzender en ik weet van niks. Geen bericht van jullie en geen bericht van post.nl.

3 januari 2025

Antwoord van NAÏF

Wat jammer dat je een minder goede ervaring hebt gehad met PostNL en geen meldingen hebt ontvangen omtrent je bestelling. Wij hebben je een berichtje gestuurd via onze klantenservice.

Prettige klantenservice

Ik ontving mijn bestelling snel, maar helaas was 1 verpakking lek.
Na contact te hebben gezocht, kreeg ik binnen 1 werkdag reactie en de optie om óf mijn geld terug te krijgen óf een nieuwe opgestuurd te krijgen.
Ik wilde een nieuwe, dit is meteen in werking gesteld.

7 januari 2025

Ik ben tevreden over de producten, over de bezorging daarentegen...

Ik ben tevreden over de producten, altijd al geweest. Maar de bezorging of eerder de communicatie over de bezorging laat te wensen over.

Je krijgt een mail met tracking code, allemaal goed. Pakket wordt afgeleverd en bevat maar de helft van je bestelling. Geen enkele communicatie dat het pakket in twee delen werd verzonden, geen tweede tracking code voor dat tweede pakket.
Dus mailtje naar de klantenservice, tegen de tijd dat het mailtje beantwoord werd (4 dagen later, wel kerstperiode dus dat begrijp ik) was het tweede pakket net geleverd. Er zijn genoeg webwinkels die wel twee tracking codes kunnen sturen en een mailtje dat je bestelling in twee dozen komt. Uitleg van dit bedrijf is dat PostNL de communicatie doet over de pakketjes en ze daar zelf geen controle over hebben. Raar dat dit ergens anders wel kan dan...
Ik koop in het vervolg wel bij een andere winkel die hun producten in het assortiment hebben.

23 december 2024

Antwoord van NAÏF

Vervelend om te horen dat je maar maar één melding hebt ontvangen, terwijl er twee zouden moeten zijn over de levering van je pakket. We begrijpen dat dit voor ongemak heeft gezorgd.

Zodra een pakket door ons wordt overgedragen aan de bezorgdienst, ligt de verdere communicatie bij hen. Wij ontvangen zelf geen updates over de status van pakketten. Dit soort meldingen krijgen we helaas regelmatig via onze klantenservice binnen, waarna we een case openen bij de betreffende bezorgdienst.

We hebben al meerdere meldingen gemaakt bij PostNL over deze problemen. Helaas zien we tot nu toe weinig verbetering, omdat dit bij hen intern ligt. Wij blijven meldingen doorgeven en hopen dat er snel stappen worden ondernomen om hun proces te verbeteren.

Geen communicatie mogelijk.

Geen communicatie mogelijk.

Tot tweemaal toe een bericht gestuurd naar de klantenservice via facebook, want bellen gaat niet. Tot op heden nog steeds geen reactie gehad. Voor 17.00 besteld vandaag verzonden gaat ook niet op, bestelling is ook nog niet onderweg. Beloof geen dingen die je niet waarmaakt🙄

4 januari 2025

Antwoord van NAÏF

Het spijt ons dat je geen reactie hebt ontvangen en dat je bestelling niet op tijd is verzonden. We helpen je graag verder! Kun je het probleem sturen naar support@naifcare.com? Dan pakken we het meteen voor je op.