NAILMANIA.DKReviews

2.029
TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ELENDIG / ikke eksisterende kundeservice. Der går flere uger før man får et svar, hvis man da får et.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt flere ting og produkterne er af super kvalitet, har fået grundig vejledning med til både lamper mm. Samt til at ligge produkt. Indehaveren er super sød og serviceminded - intet at sætte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super overskuelig hjemmeside, fyldt med gode tilbud, lækre, nemme produkter. Optjen point ved køb. Super god kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og er meget kompetente til at guide di... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har virkelig dårlige oplevelser. Jeg har bestilt nogle varer, men disse kommer ikke, dette på trods af, at penge er hævet på min konto. Jeg har skrevet til NAILMANIA to gange og jeg har ringet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Nagelstudio

Geschreven door het bedrijf

Det er os med de gode produkter. Vi samler på glade kunder. Altid gode tilbud. Den rigtige negleshop. Hos os handler det om dig. Uddannelser: Prof. negletekniker, negle basisuddannelse, Workshops.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.029)

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig levering og virkelig gode…

Altid hurtig levering og virkelig gode produkter, har nu endelig fundet et gelesystem, der kan holde til havearbejde og andet arbejde hvor mine gelenegle ellers ofte knækker. Jeres Fiber Force Extencion Gel er fantastisk, ekstremt stærk og let at bygge op, løber ikke. Jeg kombinerer den altid med bonding Gel, selv om det ikke er nødvendigt, men kan bare godt lide den ekstra sikkerhed.
Har kun et enkelt spørgsmål, har i ikke en mat afslutningsgel, eller topcoat?

20 juli 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Elendig service!

Super fine produkter... Men hold nu kæft hvor er deres service ringe!

Først og fremmest glemmer de noget i min ordre, her fik jeg afvise at de lige skulle tjekke overvågning for at se hvad der var sket... Efter 3 dage havde de stadig ikke svaret mig, så jeg var nødt til at skrive til dem igen, for at få den ting jeg manglede.
- Denne gang fik jeg det da heldigvis.

Jeg skrev til dem igen senere da jeg havde et problem i forhold til min betaling som åbenbart ikke lige var gået igennem deres system. Så først 3 måneder efter bliver pengene trukket pludseligt uden de havde givet mig besked.
Så jeg skrev til dem igen, hvor de svarede mig en enkelt gang... Kan nu se at de har lukket sagen uden overhovedet at svarer mig, det synes jeg simpelthen er for dårligt.

Jeg handler ALDRIG på jeres hjemmeside igen!
- Føler mig så dårligt behandlet.

30 juni 2022
Review zonder uitnodiging

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej Nadia, Jeg beklager der har været opstået et problem med din ordre, det er hos os fast procedure at tjekke vores overvågning igennem for at finde en pakkefejl. Jeg tænker du desværre er røget ind under vores opdatering af mailsystemet, eftersom det har trukket ud. Det beklager jeg mange gange. Med hensyn til trækningen af din betaling, har der været opstået en fejlkommunikation mellem vores systemer, og derfor er den først blevet trukket sent. Men det er jo kun positivt at du har haft tre måneders kredit på din ordre :0)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig stil at reklamere og når…

Utrolig dårlig stil at reklamere og når man bruger link. Betaler man fuld pris efter mere en 6 års kunde vælger jeg klart en helt ny leverandør. Kundeservice er blevet meget mangelfuld.

14 juni 2022
Review zonder uitnodiging

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej Ann-Mette, jeg er ked af du ikke vil handle hos os mere. Men jeg tror ikke helt jeg er klar over problemet. Har der været prisfejl et sted eller.... Du kan være sikker på at du ser den endelige pris i kurven :0)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den dårligste kundeservice ever!

Den dårligste kundeservice ever!! Jeg fik et andet produkt hjem (jeg havde bestilt lim) har skrevet 4 gange til dem, og hører intet!!!!

13 juni 2022

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej Helene, Jeg tror du måske er havnet i vores opdatering af mailsystemet, hvor en del mails gik tabt. Det beklager jeg. Du skal være velkommen til at kontakte os igen per mail eller telefon. Vi står klar til dig :0)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Får næsten altid det jeg ønsker og…

Får næsten altid det jeg ønsker og bestiller, men billederne er ikke altid nemme at gennemskue. Men eller altid kun God service og betjening☺️

Antwoord van NAILMANIA.DK

Uha, hvilke billeder er det der ikke helt passer??? og ellers tak for rosen :0)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtag forkert vare og langsom kundeservice😡

Jeg bestilte en Cleaner på 1000ml, men modtog i stedet en lille neglelim … Det er simpelthen ikke er godt nok og ikke første gang jeg oplever at modtage de forkerte vare fra Nailmania 🤯 Har skrevet til dem, men de reagerer ikke i deres kundeservice.

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej, Jeg mener og håber dit problem er blevet løst efter en opringning til os. Jeg beklager der blev byttet om på to labels, vi er kun mennesker :0)

Gode produkter som altid

Gode produkter som altid dog var leveringen sorteret forkert såd en kom desværre en dag forsent da jeg skulle bruge den, men det er postnord der er fejl på den❤️

Antwoord van NAILMANIA.DK

Øv, det er altid noget møg når man skal vente, men godt du fik din pakke :0)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.