ELENDIG / ikke eksisterende kundeservice. Der går flere uger før man får et svar, hvis man da får et.
Lees wat reviewers zeggen
Har købt flere ting og produkterne er af super kvalitet, har fået grundig vejledning med til både lamper mm. Samt til at ligge produkt. Indehaveren er super sød og serviceminded - intet at sætte... Toon meer
Super overskuelig hjemmeside, fyldt med gode tilbud, lækre, nemme produkter. Optjen point ved køb. Super god kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og er meget kompetente til at guide di... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har virkelig dårlige oplevelser. Jeg har bestilt nogle varer, men disse kommer ikke, dette på trods af, at penge er hævet på min konto. Jeg har skrevet til NAILMANIA to gange og jeg har ringet... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Det er os med de gode produkter. Vi samler på glade kunder. Altid gode tilbud. Den rigtige negleshop. Hos os handler det om dig. Uddannelser: Prof. negletekniker, negle basisuddannelse, Workshops.
Contactgegevens
Tjørne Allé 3B, 4200, Slagelse, Denemarken
- 58 53 21 10
- kundeservice@nailmania.dk
- nailmania.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vildt god og hurtig service😊
Altid hurtig levering og virkelig gode…
Altid hurtig levering og virkelig gode produkter, har nu endelig fundet et gelesystem, der kan holde til havearbejde og andet arbejde hvor mine gelenegle ellers ofte knækker. Jeres Fiber Force Extencion Gel er fantastisk, ekstremt stærk og let at bygge op, løber ikke. Jeg kombinerer den altid med bonding Gel, selv om det ikke er nødvendigt, men kan bare godt lide den ekstra sikkerhed.
Har kun et enkelt spørgsmål, har i ikke en mat afslutningsgel, eller topcoat?
Hurtigt levering og gode varer
Ok pris og hurtig forsendelse
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, god service og lækre produkter. Kan kun anbefale at handle hos Nailmania!
Fin rådgivning til ny bruger og pakken…
Fin rådgivning til ny bruger og pakken kom allerede dagen efter

Elendig service!
Super fine produkter... Men hold nu kæft hvor er deres service ringe!
Først og fremmest glemmer de noget i min ordre, her fik jeg afvise at de lige skulle tjekke overvågning for at se hvad der var sket... Efter 3 dage havde de stadig ikke svaret mig, så jeg var nødt til at skrive til dem igen, for at få den ting jeg manglede.
- Denne gang fik jeg det da heldigvis.
Jeg skrev til dem igen senere da jeg havde et problem i forhold til min betaling som åbenbart ikke lige var gået igennem deres system. Så først 3 måneder efter bliver pengene trukket pludseligt uden de havde givet mig besked.
Så jeg skrev til dem igen, hvor de svarede mig en enkelt gang... Kan nu se at de har lukket sagen uden overhovedet at svarer mig, det synes jeg simpelthen er for dårligt.
Jeg handler ALDRIG på jeres hjemmeside igen!
- Føler mig så dårligt behandlet.

Antwoord van NAILMANIA.DK
Utrolig dårlig stil at reklamere og når…
Utrolig dårlig stil at reklamere og når man bruger link. Betaler man fuld pris efter mere en 6 års kunde vælger jeg klart en helt ny leverandør. Kundeservice er blevet meget mangelfuld.

Antwoord van NAILMANIA.DK
Den dårligste kundeservice ever!
Den dårligste kundeservice ever!! Jeg fik et andet produkt hjem (jeg havde bestilt lim) har skrevet 4 gange til dem, og hører intet!!!!

Antwoord van NAILMANIA.DK
Får næsten altid det jeg ønsker og…
Får næsten altid det jeg ønsker og bestiller, men billederne er ikke altid nemme at gennemskue. Men eller altid kun God service og betjening☺️

Antwoord van NAILMANIA.DK
Modtag forkert vare og langsom kundeservice😡
Jeg bestilte en Cleaner på 1000ml, men modtog i stedet en lille neglelim … Det er simpelthen ikke er godt nok og ikke første gang jeg oplever at modtage de forkerte vare fra Nailmania 🤯 Har skrevet til dem, men de reagerer ikke i deres kundeservice.

Gode produkter som altid
Gode produkter som altid dog var leveringen sorteret forkert såd en kom desværre en dag forsent da jeg skulle bruge den, men det er postnord der er fejl på den❤️

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.