NAILMANIA.DKReviews

2.029
TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ELENDIG / ikke eksisterende kundeservice. Der går flere uger før man får et svar, hvis man da får et.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt flere ting og produkterne er af super kvalitet, har fået grundig vejledning med til både lamper mm. Samt til at ligge produkt. Indehaveren er super sød og serviceminded - intet at sætte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super overskuelig hjemmeside, fyldt med gode tilbud, lækre, nemme produkter. Optjen point ved køb. Super god kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og er meget kompetente til at guide di... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har virkelig dårlige oplevelser. Jeg har bestilt nogle varer, men disse kommer ikke, dette på trods af, at penge er hævet på min konto. Jeg har skrevet til NAILMANIA to gange og jeg har ringet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Nagelstudio

Geschreven door het bedrijf

Det er os med de gode produkter. Vi samler på glade kunder. Altid gode tilbud. Den rigtige negleshop. Hos os handler det om dig. Uddannelser: Prof. negletekniker, negle basisuddannelse, Workshops.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.029)

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I er smadder søde og hjælpsomme når man…

I er smadder søde og hjælpsomme når man skriver til jer, men i har ikke styr på de vare i sender til jeres kunder. Havde bestilt en masse vare hvor den ene var forkert, i skulle sende den rigtige samt en retur label nu har jeg hentet pakken, ingen returlabel eller den vare jeg skulle have til gengæld har jeg fået 3 andre produkter 🤔

21 april 2022
Logo NAILMANIA.DK

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej B :0) Jeg ringer lige til dig, for der skal styr på det :0)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig uddannelse og dårlig service

Jeg kan virkelig kun anbefale nailmania til produkt køb. Virkelig hold dig væk hvis du tænker på st tage deres fulde negleteknikker uddannelse!
Jeg fortryder på det groveste jeg valgte at tage uddannelsen hos dem, jeg var godt igang hos dem og egenligt okay tilfreds bortset fra det var svært at skaffe øvedage (dem har man krav på 12 af) som jeg husker havde de 1 øvedag om måneden nærmest men de blev rigtig hurtigt fyldt ud og var næsten fyldt ud da man meldte sig til! 12 øvedage og man har 1 år til at blive færdig og tage sin eksamen, pludselig begynder de at kræve depositum for at booke en øvedage 300kr, og for mig der kom langvejs fra og i forvejen betalte 200kr frem og 200kr tilbage igen kunne det ikke betale sig (jeg havde mødt op til alle øvedage jeg havde tilmeldt mig) men de kunne ikke gøre en undtagelse. Dette resulteret i at jeg blev frustreret og ville have pengene tilbage, ikke muligt. Tiden går og man hører intet fra dem, jeg skriver så til dem igen og får afvide jeg nu har 3 måneder at blive færdig på men der er ingen øvedage inden, her har jeg kun haft ca 4-5 øvedage i alt pga de andre var helt bookede op og den “nye” regel om depositum. Jeg fik aldrig gjort det færdigt hos nailmania for jeg var aldrig rigtig hørt hos dem. Dårlig service og virkelig pengegriske mennesker.
Jeg har nu en uddannelse et andet sted til det HALVE af nailmanias pris og de gør bare alt rigtigt! Går i dybden med alt og har de bedste produkter og service. Jeg fortryder at jeg har spildt over 6000kr på nailmania og et kursus jeg aldrig kan færdigegøre.

14 april 2022
Review zonder uitnodiging
Logo NAILMANIA.DK

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej Cecilie, Jeg er virkelig ked af du føler du ikke skulle have valgt en uddannelse hos os. vi prøver altid at hjælpe alle så godt vi kan, men kan selvfølgelig fejle, vi er kun mennesker. Der har været rigtig mange øvedage man har kunnet booke sig ind på, uden at der har været fuldt hus. Så jeg kan ikke forstå du ikke har kunnet finde en plads.... Og samtlige øvedage kommer også op i vores kursist gruppe, så der er flere muligheder for at finde datoerne. Depositum har vi desværre set os nødsaget til at tage, da der var mange der meldte sig til, og aldrig dukkede op. Så for at gøre plads til dem der rigtig gerne ville, valgte vi at forlange et depositum, som man også fik tilbage igen hvis der var betalt for fuldt kursus!!! Det var kun for at sikre fremmøde! Mht. til øvedagene er der mulighed for op til 12 men det er ikke et krav at man deltager i alle. Derudover er der også rig mulighed for at få ris og ros på indsendte billeder, og vi har sagt at man evt. også kunne ringe til butikken og aftale en dag man kunne komme forbi og få hjælp.
Så vidt jeg kan se startede du din uddannelse i 2020, hvor vi også forlængede pga. corona og lavede online øvedage, så der har været rig mulighed for at komme til at øve sig.
Jeg er rigtig ked af at du ikke har haft en positiv oplevelse og du er altid velkommen til at ringe til os eller kigge forbi :0) Mvh Birgit

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, samt de er søde og hjælpsomme 😍 og kommer man ind i butikken forklare de tingene godt og viser gerne nye farver og glimmer osv. intet ondt at sige

11 april 2022

Altid super service

Altid super service, blev ringet op ang. min ordre, der var desværre ikke det antal jeg havde bestilt. Men at de bare ville informerer inden de sendte min ordre afsted, og at jeg selvfølgelig ikke skulle betale for de vare de ikke havde. Vupti, så kom der er kreditnota.
I er bare så fantastiske til super kundeservice

4 maart 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter, fine priser, hurtig levering. Kan dog godt blive træt af at hjemmesiden ikke fungerer optimalt på mobilen.

3 maart 2022

Lees meer over geverifieerde reviews.