NAILMANIA.DK Reviews

2.029
TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ELENDIG / ikke eksisterende kundeservice. Der går flere uger før man får et svar, hvis man da får et.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt flere ting og produkterne er af super kvalitet, har fået grundig vejledning med til både lamper mm. Samt til at ligge produkt. Indehaveren er super sød og serviceminded - intet at sætte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super overskuelig hjemmeside, fyldt med gode tilbud, lækre, nemme produkter. Optjen point ved køb. Super god kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og er meget kompetente til at guide di... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har virkelig dårlige oplevelser. Jeg har bestilt nogle varer, men disse kommer ikke, dette på trods af, at penge er hævet på min konto. Jeg har skrevet til NAILMANIA to gange og jeg har ringet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Nagelstudio

Geschreven door het bedrijf

Det er os med de gode produkter. Vi samler på glade kunder. Altid gode tilbud. Den rigtige negleshop. Hos os handler det om dig. Uddannelser: Prof. negletekniker, negle basisuddannelse, Workshops.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(2.029)

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Udemærket hj

Udemærket hj. side med mange produkter.
Billige priser.
Dog synes jeg ikke at kvaliteten på de klister-puder, jeg købte var særlig god.
Man kan ikke skylle/vaske hænder, mens man har neglene på, da klister-puderne slipper. Jeg kunne godt have tænkt mig, at de var lidt mere klæbrige, og derfor kunne holde til hele aftnen.

15 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kurset man skal have med for at kunne lave nailart 💅💅

Fineline kursus. Et rigtig godt kursus. Man får forklaret i detaljer hvordan man skal lave de forskellige design. Har man lidt svært ved nogle ting. Bliver man guidet til hvordan man kan føre penslen og med forskellige tryk teknikker, til at udføre designet. Et rigtig godt kursus. 5 stjerner med pil op herfra 😍

5 februari 2022

Dårligste service længe!

Dårligste service længe!!
Jeg havde bestilt en stor ordre, og da jeg modtog det åbnede jeg med det samme diamond polish jeg havde bestilt. Disse kommer i en sort indpakning med et meget dårligt billedet af farven i toppen. Da jeg åbner den første kan jeg se at farven ikke passer med den jeg havde bestilt. Varen var dermed blevet åbnet, men ikke brugt, da det bestemt ikke er den jeg har bestilt.
Jeg henvender mig til dem samme dag, men får besked på at det er min egen fejl, for emballagen må ikke være brudt hvis man skal returnerer noget!
Det kan simpelthen ikke være en kundes fejl at de sender den forkerte varer.

Der er tilbudt bonuspoint til deres hjemmeside på 50kr, men den varer jeg har købt koster 130kr. Udover at det bestemt ikke svarer til varens værdi, har man jo ikke lyst til at handle hos dem igen, men den dårlige service.

Dårligste kundeservice!!!

25 januari 2022
Review zonder uitnodiging
Logo NAILMANIA.DK

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej Melissa,
Jeg er ked af at du synes vi giver dårlig service. Vi prøver virkelig på, at give den bedste service til jer kunder. :)

Som kunde er det også dit ansvar at kontrollere de vare du får i hænde og se om de stemmer overens med det du har bestilt. Har vi sendt et forkert produkt ombytter vi det selvfølgelig med mindre forseglingen er brudt. Dette står klart i vores forretningsbetingelser.
Der er både et billede af farven og et nummer på toppen alle vores polish bøtter, det kan derfor nemt kontrolleres om man har modtaget de rigtige produkter, inden de åbnes. Desværre modtager vi ikke produkter retur, som har været åbnet, den ubrudte forsegling er nemlig din garanti for at vi 100% stå inde for at produktet kun har været i vores hænder og sikre dig top kvalitet og hygiejne.

Vi har dog haft tilbudt dig bonuspoint ind på din konto, så du kunne købe en nyt produkt. Så jeg er ked af denne anmeldelse, da vi har prøvet at finde en løsning, nu hvor vi desværre ikke kunne tage produktet retur.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Man kan føle sig snydt ved nogle af…

Man kan føle sig snydt ved nogle af produkterne især dem med glimmer. For selvom det står på hjemmesiden at farven kan veksle . Så mangler der oplysninger om hvor transparent farven er.
Dvs ingen farve bare glimmer i , som man selv hurtigt kan mixe.

Men ellers er deres gelé gode.

24 januari 2022
Logo NAILMANIA.DK

Antwoord van NAILMANIA.DK

Hej Theresa,

Vi er glade for du synes vores geléer er gode.
Jeg beklager, at det ikke har stået tydeligt nok inde på vores hjemmeside, at farven er transparent med glimmer i. Vi har nemlig mange kunder der godt vil slippe for selv at mixe og købe dem sådan. :)

Rigtig god dag!

Lees meer over geverifieerde reviews.