Naturalblooming Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Snelle levering van bestelde artikelen, echter een hanger foutief geleverd. Contact gezocht via de mail en het werd meteen opgelost. Ik kreeg niet alleen alsnog de juiste hanger toegestuurd, maar o... Toon meer

Compleet ander product gekregen dan besteld. Krijg 1 reactie terug waarin het afgekapt wordt, daarna geen enkele reactie meer.

Ooh, eerlijk, het kwam door de advertentie. Het bestellen ging heel eenvoudig. Vlotte levering, alles is met zorg ingepakt en de stenen zijn fantastisch mooi! Er ligt weer een heerlijke collectie om t... Toon meer

1. Spirituele winkel
  2. Aromatherapie-artikelen winkel
  3. Sieradenwinkel

De webshop voor betaalbare edelstenen van goede kwaliteit. Shop je liever een ander cadeautje voor jezelf? Kies dan voor een mooi sieraad, etherische olie voor de optimale ontspanning of koop één van de ongedateerde planners!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn eerste bestelling bij natural…

Mijn eerste bestelling bij natural blooming. Tevens mijn 2e edelstenen bestelling. Mooi, netjes ingepakt. Krijgt wat je besteld. Snelle levering.

15 februari 2024

Antwoord van Naturalblooming

Wat super leuk om te horen! Heel veel plezier met alle bestelde items.

Snel geleverd

Snel geleverd. Bergkristal en Rozenkwarts mooi op een zwart statief. Alleen jammer dat de Amethist een zilverkleurig statief heeft. Kreeg een ruw steentje cadeau. Maar zat geen beschrijving bij. Gezocht en ik denk dat het een maansteen is.

5 januari 2024

Antwoord van Naturalblooming

Fijn om te lezen! Heel veel plezier met alle items. Binnenkort krijgen we ook Amethist met een zwart standaard! Het ruwe steentje was een kwarts uit Frankrijk, deze kreeg je cadeau bij je bestelling.

Bestelling kwam snel binnen.

Bestelling kwam snel binnen.
Mooie stenen.
Vond wel dat de agaat geode middel erg klein waren.
Ze waren wel net aan 4 cm.
Ze tonen op de foto een stuk groter.
Waarschijnlijk als ik een agaat geode klein had besteld had ik dezelfde gekregen.
Dat is wel erg jammer...

9 december 2023

leuke adventkalender

Heel leuke adventkalender met ruwe stenen en getrommelde stenen. Mooi ingepakt, en leuk om open te maken! Snelverzonden! Had het alleen leuk gevonden als het laatste cadeau een wat groter kristal was geweest.

7 december 2023

niet netjes…

Leuk dat ik deze mail nog een keer krijg. voor een beoordeling Maar ik heb een mail gestuurd naar aanleiding van mijn bestelde adventkalenders M. en er wordt gewoon niet op gereageerd.

Vind niet netjes.

26 november 2023

Goedemiddag,
Helaas hebben wij geen mailtje ontvangen waardoor wij er ook niet op kunnen reageren. Graag zouden we alsnog met je in contact komen, dit kan door te mailen naar info@naturalblooming.nl zo kunnen we het probleem samen oplossen!

Perfect!

Snelle service, goede prijzen!

24 november 2023

Aanrader

Dag na bestelling gelijk het pakketje binnen . Zelfs nog een mooie steen cadeau gekregen super blij met mijn bestelling ga zeker in de toekomst nog eens bestellen

28 november 2023

Advent kalender besteld

Advent kalender besteld. Al opengemaakt. Maar helaas weinig stenen waarvan je dacht ja dat is het bedrag wel waard.
Spijt van mijn aankoop.
Kortom te duur voor wat je krijgt.

1 november 2023

Super!

Wat een leuk pakketje,ik heb de advent kalender M besteld dus over de inhoud kan ik nu nog niet veel zeggen maar het ziet er veelbelovend uit,supersnel verzonden en keurig verpakt!
Bedankt ook voor het lieve berichtje,hangertje en lekkere snoepje!

29 oktober 2023

Goeie sevice

Snelle bezorging, mooi verpakt en zelfs nog een extra presentje, en aanrader.

9 oktober 2023

Klantgericht

Snelle, zorgvuldig ingepakte levering.
Met een hand geschreven bedankje voor de bestelling.

31 juli 2023

de mooie adventskalender

Hallo, onze dochter en ikzelf hadden elk een adventskalender gekocht dit jaar. Elke dag was het een mooie verrassing, als wij een pakje opendeden. Ik was zeer blij elke dag een prachtige edelsteen uit de verpakking te mogen halen. Gelukkig stonden de namen op de verpakking. Een heel deel stenen die ik niet zo zou kopen, maar dankzij jou, Carolien,ze toch heb leren kennen. Onze dochter heeft van elke prachtige steen opzoekingen gedaan welke de betekenis is. Ook in 2023 willen wij zo een adventskalender bij jou bestellen, wetende dat het weer iets heel anders zou zijn. Bedankt, groetjes, Ciana en Eric

26 december 2022

Adventkalender natural blooming

Heel tevreden over deze bestelling. De adventkalender was snel geleverd en was heel mooi verpakt (vind ik wel belangrijk want het was een cadeautje voor mijn dochter). Iedere dag was een nieuwe verrassing, mooie mineralen en stenen. Dit was zeker zijn geld waard.

25 december 2022

Feestje

Even contact gehad via Instagram omdat ik wat vragen had over een cadeau. Super geholpen. En het was echt een feestje om het uit te pakken.

22 december 2022