Ik gebruik de capsules sinds een week en vanaf de eerste dag heb ik doorgeslapen zonder dat ik bijwerkingen hebt. Ik voel me uitgerust en geen stress gevoel in mijn hoofd. Ik ben 53 en veel geprobeerd... Toon meer
Enorm goed geadviseerd in wat ik zou moeten gaan gebruiken naar aanleiding wat ik zou willen bereiken. De producten hebben me geholpen geestelijk en lichamelijk. ( ik ben nu 5 kg afgevallen en heb... Toon meer
Ik heb nu 2 weken producten besteld en tot op heden niets ontvangen. Krijg ook geen contact met klantenservice of je miet een duur buitenlands nummer bellen Kortom, teleurgesteld en ontevreden. Ik z... Toon meer
We are all about healthy and nutritious products! "The best functional superfoods, improves your health and well-being." A plant-based, organic food production company. We believe in the RAW and ORGANIC quality with highest nutrition integrity. Our commitment to sustainability means we strive to provide the most economic and eco-friendly products possible. We work with the largest environmental network in Europe called Friends of the Earth and support them with donations to fight the environmental and social issues. Nature's finest product portfolio covers over 300 products targeting key product lines: - Vegan proteins - Rice Drink powders - Functional Breakfast Cereals - Superfoods - Functional foods - Herbal Drinks - Peanut Butters - Essential Vitamins & Minerals
Obrtniska ulica 4, 1292, Ig, Slovenië
Vraagt klanten om een review
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duurde wel even voor ik het kreeg maar heb het ontvangen ben nu bij dag 7 raakt snel vol en minder lucht in me buik ben benieuwd bij dag 25 dan moet ik overstappen naar de roze pot maar tot nu toe gaat alles goed en zie ik kleine veranderingen aan me lichaam zoals de lucht en dat is pas bij dag 7 ben echt benieuwd bij dag 25

Antwoord van Nature's finest
Snelle levering,goede communicatie,beantwoorden je vragen en geven duidelijke uitleg.en voor mij doen de 2 producten die ik gebruik wat ze beloven,duurde mij ongeveer 3 weken dat ik resultaat merkte en voelde.

Antwoord van Nature's finest
Heel ziek geweest van stress en vol in de overgang, 1&1=2 toen ik las over het "stresshormoon". Niet geschoten is altijd mis. Het helpt echt. Heel blij dat ik de gok heb genomen, heb net weer 6 potten binnen.

Antwoord van Nature's finest
Nu 6 weken bezig met een gezonde leefstijl in combinatie met de belly detox en hormoon balance. Voel me heel fit en meer energie. En het mooie is ook nog - 5,5 kilo. Dus super tevreden met deze producten. Raad het iedereen aan die aan zichzelf wil werken voor een klein steuntje in de rug.

Antwoord van Nature's finest
In april een bestelling gedaan maar helaas nooit het pakket ontvangen. Diverse mailtjes en uitzoeken van Naturesfinest bleek idd dat pakket spoorloos was. In overleg toch opnieuw gestuurd en binnen een week binnen. Dit vind ik nu service en klantvriendelijk. Nu weer lekker begonnen met hun producten. Hartelijk bedankt.
Groetjes Lia

Smaak is echt vreselijk.
Als je de niet geopende verpakkingen wilt terugsturen dan moet je op eigen kosten naar Slovenië opsturen.
Niet aan te raden dus

Antwoord van Nature's finest
In feite moet ik iets "kwijt" in de zeer positieve zin . Ik ben 80 lentes, mijn grootte is 1.84 m en gewicht was 90 kg ! Ik vond dit TE VEEL én ik wil er wat van af. NATURE'S FINEST heeft dit gedaan hoor met NICHT FABURN Extreme n.l. min 8 kg op enkele weken dit dank zij NATRU'S FINEST .....nu nog ...hop naar de laatste 2 kg gezien die er ook nog vanaf moeten hoor !
Dank U wel/Nature's Finest
Eric V.B.

Antwoord van Nature's finest
Mijn bestelling van 30/04/26 liep helemaal fout !!!
Ik had 2x1+1 Ok!Fatburn koffie pakket , totaal 4dozen
besteld en heb maar 2 dozen thuis geleverd gekregen. Direct een mail gestuurd en een mail gekregen van hun dat ik inderdaad nog 2dozen tegoed heb. Ondertussen proberen ze er op allerlei manieren er onder uit te komen.Vandaag nog een mail van hun gekregen dat ik het geleverde pakket niet kan terug sturen omdat het pakket reeds 160 dagen geleverd is. Ik wil dit helemaal niet terug sturen , ik wil mijn 2 dozen die in nog tegoed heb zo vlug mogelijk ontvangen

Antwoord van Nature's finest
Producten goed geleverd. En uitgeprobeerd maar in plaats van afvallen kom ik er alleen maar van aan. En geen grammen maar ook echt vele kg. Inmiddels 3kg in totaal aangekomen. Helaas ga voor iets anders kijken

Antwoord van Nature's finest
Pakket zou geleverd zijn op een pakketpunt dat ik niet gekozen had. Bleek daar niet geleverd te zijn. GLS gecontact en geen reactie gekregen. Klantenservice gemaild en nietszeggende standaard mail ontvangen zonder antwoord op mijn vraag te krijgen. Waardeloos en onprofessioneel bedrijf dus. 35 euro weggegooid. Bestel hier nooit wat!

Antwoord van Nature's finest
Mijn bestelling nooit ontvangen! De ene track geeft aan dat de verpakking kapot was en niet geleverd kon worden. Dan geeft hij weer aan dat het bezorgd is en vervolgens geeft hij aan dat het retour is?? Contact maken lukt niet want er wordt niet gereageerd op mail en ook reageren ze niet via facebook! Maar wel Klarna opdracht geven dat ik moet betalen! Waardeloos bedrijf! Zeker niets bestellen!
Inmiddels weer contact opgenomen zoals jullie hieronder vragen maar wederom geen reactie!!

Antwoord van Nature's finest
Gisteren een bestelling geplaatst,betaald en tot nu geen bevestiging niks...mail gestuurd krijg je een mail in het frans terug. Ik kan geen frans. En via hun fb pagina krijg ik ook geen antwoord. De bestelling is op naam van Delhaye Debby.

Antwoord van Nature's finest
Wat een waardeloos en incompetent bedrijf zijn jullie.
Ik wacht ondertussen al een week op een pakje waarvoor ik heb betaald, inclusief prioritaire levering, en blijkbaar is dat voor jullie al te moeilijk. Eerst komen jullie zogezegd leveren zonder enige verwittiging. Vervolgens dumpen jullie het pakje in een afhaalpunt zonder duidelijke communicatie. Daarna vragen jullie opnieuw mijn adres, alsof dat plots verdwenen is. Serieus, kunnen jullie zelfs basisinformatie niet bijhouden?
Ik heb jullie vervolgens zelf een Parcelshop doorgegeven waar ik het pakket kan ophalen, en zelfs dat krijgen jullie niet geregeld. Elke stap is opnieuw een probleem, elke mail een ander excuus. Dit is geen pech meer, dit is structurele onbekwaamheid.
Wat werken daar eigenlijk voor mensen? Want wat hier gebeurt, grenst aan het absurde. Dit niveau van amateurisme en klantonvriendelijkheid is ronduit beschamend. Jullie slagen er gewoon niet in om een eenvoudige levering correct af te handelen.
Ik ben dit volledig kotsbeu. Ofwel leveren jullie onmiddellijk correct, ofwel verwacht ik zonder verdere discussie een volledige terugbetaling. Mijn geduld is op.
Dit is zonder twijfel één van de slechtste ervaringen die ik ooit heb gehad met een leveringsdienst.

Antwoord van Nature's finest
Ik heb direct na ontvangst aangegeven dat ik het niet kan drinken. Ik krijg het niet naar binnen. Ik krijg geen enkele reactie. Sterker nog, mijn opmerking op de site waarin ik aangeef dat ik graag iemand anders er blij mee maak (uit elk potje slechts 1 schepje) wordt direct verwijderd.
Inmiddels heb ik een reactie op dit verhaal op trustpilot. Ik heb gisteren de producten retour gestuurd. Echter, de kosten om te verzenden waren 14,50 euro. Ik wacht even af wanneer mijn geld wordt teruggestort alvorens deze review aan te passen.

Antwoord van Nature's finest
Ik heb nog maar een produkt geprobeerd gedurende 6 maanden de fat burner gewicht heb ik niet verloren maar het is een zeer goeie water afdrijver.
De eerste drie maanden slaap je ook geweldig goed nadien treed er een zekere gewenning op, jammer.
Ik ga nu iets anders proberen.
Het enige echte minpunt is dat de levering erg lang duurt.

Antwoord van Nature's finest
Ik heb de detox en belly burn,alleen maar aan het rennen naar de wc en aan het overgeven..als dit bedoeld word met detox hoeft het van mij niet,ga het niet meer gebruiken

Antwoord van Nature's finest
Bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik probeer de gratis service nummer en deze kunnen mij niet helpen omdat ze blijkbaar enkel Frans kunnen alsook via mail enkel Frans. 😡😡😡

Antwoord van Nature's finest
Wat een oplichterij mijn bestelling nooit ontvangen!!!!

Antwoord van Nature's finest
Eindelijk iets dat echt helpt, ik gebruik ok!meno nu 3 maanden en voor mij zijn de resultaten verbluffend.