Eco by Naty is the leading green diaper brand. We have come this far by constant drive for excellence and determination to make a real change. We are at the edge of the eco development, and determined be so in the future. Over the years we have invested millions of dollars in new, groundbreaking technology. Instead of locking our developments with patents, we leave them free for other companies to adopt if they would like to do so. We don’t mind that, we salute it! The more sustainable solutions there are on the market, the better.
Swedenborgsgatan 20, 118 27, Stockholm, Zweden
- 08-644 96 96
- naty.com
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Verzending duurt heel lang
Verzending duurt heel lang. Nog steeds niks binnen na 1,5 week

Niets op aan te merken
We gebruiken de composteerbare doekjes al een hele tijd, maar hebben ze nu voor het eerst bij Eco by Naty zelf besteld. Alles snel en correct afgehandeld!
Goed voor de milieu maar slecht voor gebruik.
Goed voor de milieu maar slecht voor gebruik. De luiers sluiten erg slecht bij een pasgeboren baby, en daardoor is er veel lekkages en moet je steeds kleding verschonen. De luiers zijn niet elastisch en bewegen niet mee. Ook heeft de luiers geen plas aanwijzing. Wij zijn overgestapt op de huismerk luiers van etos en zijn er super blij mee.

Antwoord van Eco by Naty
De luiers sluiten erg slecht bij onze…
De luiers sluiten erg slecht bij onze pasgeboren baby. Waardoor veel lekkage en steeds kleding verschonen. De luiers zijn niet elastisch en bewegen niet mee, het is stug materiaal. Wij hebben een nogal beweeglijke baby met zijn benen dus dat werkt niet goed samen :( Overgestapt op de luiers van het Kruidvat en dat gaat súper!

Goedkoper en makkelijk
Goedkoper en makkelijk dan via een reseller, vriendelijke service.
En na twee kinderen kan ik zeggen: behalve het milieu zijn deze luiers ook de beste voor je kind. Nooit luieruitslag gehad.
Goed voor je baby en de wereld!
Heel fijn materiaal en natuurlijk goed voor je baby en de planeet. Wel moet ik zeggen dat in elk pakket ik luiers aantref die een plakkertje missen waardoor je ze weg kunt gooien. Dat vind ik echt zonde en daar zijn ze ook te duur voor.