NAYA PRIVATHOSPITAL Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede mandag, blev scannet tirsdag og havde svar fredag morgen. Virkelig et behageligt sted og rart personale. Kæmpe fordel, hvis man har lidt hospitalsskræk eller er nervøs for scanningen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er lige kommet ud fra en Mr scanning. Jeg kom ind med angst for at ligge i Mr. Scanneren, men den behagelige stemning og de empatiske medarbejdere fik mig igennem det. Det var en meget god oplevel... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Egentlig ville jeg have givet 5 stjerner, for personalet er super søde, kunne få hurtig tid og ingen forsinkelser da jeg kom til min aftale. Men men men de lover svar inden for 3 dage og det er nu en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en positiv oplevelse, med tyk streg under. Meget kompetent personale. Virkelig rar, sjov og behagelig atmosfære. Personale er yderst hjælpsomme og venlige. Blev budt pænt velkommen med en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gespecialiseerde kliniek
  2. ook in
  3. Cardioloog
  4. Orthopedisch chirurg
  5. Particulier ziekenhuis
  6. Reumatoloog

Geschreven door het bedrijf

Mens teknologien fortsætter med at udvikle sig i en hastighed, der kan virke overvældende, er det vigtigt at huske, at i centrum for al denne innovation er mennesket. Hos NAYA er vi drevet af en enkel, men kraftfuld overbevisning: At kombinere den nyeste teknologi med en dybtfølt omsorg for hver enkelt patient.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og rare omgivelse

Jeg har været inde og få en MR Scanning og kan kun anbefale NAYA.
Jeg kom til samme dag som jeg ringede og prisen var fornuftige. De tog virkelig pænt imod en og lyttede til ens problemer og tog det alvorligt.
Personalet er utrolig søde og behjælpelige!
Sidst men ikke mindst er svartiden hurtig.
God oplevelse tak!

7 oktober 2025

Kære Anders.

Mange tak for de fine stjerner, og din varme anmeldelse er vi utrolig taknemmelige for. Vi er SÅ glade for at kunne hjælpe dig, da du havde brug for det.

Rigtig glædelig jul. <3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg mødte en usædvanlig venlighed og…

Jeg mødte en usædvanlig venlighed og professionalisme. Det lykkedes klinikken at foretage en MR-scanning af mit knæ, på trods af metalartefakter fra en knæprotese – noget det offentlige sundhedsvæsen (Herlev, Gentofte og Rigshospitalet) havde afvist som umuligt.

Scanningen gjorde det muligt at afklare bl.a., at der ikke var tale om noget malignt, hvilket det offentlige altså ikke kunne tilbyde.

Særligt vil jeg fremhæve chef Frederik, som tog et bemærkelsesværdigt initiativ og kontaktede Rigshospitalet for at rette op på deres vurdering.

Stor tak for både det menneskelige og det faglige engagement.

Venlig hilsen
Paw Frandsen

4 oktober 2025

Kære Paw

Tusinde mange tak for dine fem fine stjerner og din flotte anmeldelse. Du kan tro, at den varmer!

Vi er glade for du har haft en god oplevelse her os. Vi er SÅ glade for, at vi kunne hjælpe lige netop dig!

KH Katja & Team NAYA

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sted med engageret og nærværende personale

Jeg tog kontakt til Naya primo august efter jeg havde fået en hjertesvigtsdiagnose og ønskede både en second opinion (udredning) og en MR scanning af mit hjerte. Jeg fik tid til udredning - ventetid 3 dage. Undersøgelsen var grundig og oplysende og jeg oplevede at blive lyttet til og taget alvorligt. Naya foretager desværre ikke CMR (endnu), men Frederik og Peter Søgaard har været helt fantastiske og hjulpet mig videre på vej i den rigtige retning.

Klinikken fremstår meget flot og indbydende med det nyeste eletrokniske udstyrog jeg følte mig tryg og velkommen fra jeg trådte ind af døren. Hvis jeg kunne give 10 stjerner, gjorde jeg det. Tak for hjælpen <3

25 augustus 2025

Kære Katrine.

Tusinde tak for alle 10 stjerner ;o)

Det var en fornøjelse at have besøge af dig her i klinikken.

Rigtig glædelig jul

KH Hele Team NAYA

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poor communication

Poor communication, unreliable service, I regret choosing this clinic.

25 augustus 2025

Hej Elias
Tak for du har taget dig tid at skrive en anmeldelse. Jeg har tjekket vores systemer. Og jeg kan desværre ikke identificere dig som patient, og kan dermed ikke se hvilken type behandling du skulle have modtaget. Hvis der er andet jeg kan være behjælpelig med er du velkommen til at tage direkte kontakt.

Mvh Tina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige været til scanning idag

Har lige været til scanning idag. Blev mødt af de sødeste mest behagelige mennesker som var meget lyttende og hjælpsomme mine varmeste anbefalinger

6 augustus 2025

Kære Lene

Tusinde tak for de fem fine stjerner! Du kan tro, at din anmeldelse varmer.

Det var en fornøjelse at have dig forbi klinikken.

Jeg giver roserne videre til resten af teamet :o)

KH Team NAYA

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service Kirsten Pedersen…

Super service Kirsten Pedersen svogerslev

1 augustus 2025

Kære Kirsten

Tusinde tak for de fem fine stjerner!
Det var simpelthen så hyggeligt at have jer forbi klinikken og gode snakke vi fik :o)

KH Katja & Team NAYA

Dejlige og varmhjertet personale

Dejlige og varmhjertet personale

6 juni 2025

Antwoord van NAYA PRIVATHOSPITAL

Kære Lasse :o) You made my Day !

Tak, tak, tak, for fem fine stjerner, og en fantastisk anmeldelse. Jeg deler roserne med resten af teamet.
God weekend til dig

KH Tina & team NAYA

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venligt og serviceorienteret personale…

Venligt og serviceorienteret personale samt moderne udstyr. Kort ventetid fra henvendelse til undersøgelse.

11 juni 2025

Kære Kim :o)

TAK, for de 5 stjerner. Jeg sender dem fluks videre til resten af teamet.

MR scanning

Jeg blev henvist til privat klinik fra det offentlige. Her var der ventetid til MR scanning i ca. 8 måneder.
Jeg fik henvisning til NAYA og blev ringet op herfra samme dag med en tid 4 dage senere.
Skønt med hurtig tid og sødt personale.
Parkerings pladser lige ude foran og massere af pladser. Nemt at finde efter frakørsel fra motorvej.
Kan klart anbefales.

30 mei 2025

Kære Maria. <3

Mange tak for 5 fine stjerner.
SÅ dejligt, vi kunne hurtigt hjælpe dig videre. Der er så dejligt at høre du havde en rar og tryg oplevelse hos os.
Jeg sender roserne videre til resten af teamet

Hurtigt og venlig

Hurtigt og venlig

11 juni 2025

Kære Carsten.
Tak for de de 5 fine stjerner.
Hurtig og venlig - er lige det vi går efter :)

KH Tina og Team NAYA

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig rar og kompetente personale

Virkelig rar og kompetente personale, havet en god oplevelse. De har et godt humør inde i klinikken. Til en anden gang ville jeg nok skrue lidt mere op for musikken inde i MR maskinen. :-)

5 mei 2025

Kære Ram
Mange tak for din anmeldelse af NAYA, dejligt vi kunne gøre din skanning til en god oplevelse.
Tak for feedback på volumen, den kan heldigvis justeres. Så den er nem at tilpasse ;o) Lover den er højere næste gang du er her .

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kompetente læger og andet…

Super kompetente læger og andet personale .... man bliver både set og ikke mindst hørt , super hyggelig stemning.
Klart det bedste sted 100 stjerner herfra

30 april 2025

Kære Michael :o)

Tusinde tak for den fine anmeldelse, og de 105 flotte stjerner. Dem sætter vi utrolig meget pris på. Godt den gode stemning smitter af.
God tur på vejen derude

KH Tina & Team

Super behagelig oplevelse

Man får hurtigt en tid og er i trygge, professionelle hænder, så snart man træder ind ad døren. Hurtigt svar på undersøgelsen fra det super rare personale, som også er søde til at hjælpe og give forklaringer. De kan virkelig anbefales--man er i trygge hænder hér!

Kæreste Amanda

Mange tusinde tak for de rosende ord. Det betyder meget for at vi kan hjælpe hvor vi kan, og at gøre en forskel lige for dig <3

Jeg giver roserne videre til resten af teamet :o)

Meget venligt personale

Meget venligt personale. Havde efter en måned ikke fået tid til scanning. Dejligt at jeg kunne få en tid hos jer i løbet af få dage. Hyggelige og rare omgivelser.

31 maart 2025

Kæreste Karen :)
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er Så glade for du valgt os, og at vi kunne hjælpe dig videre ( Hurtigere end forventet) Tak for besøget.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin service ved telefonopkald
Fik hurtigt tiddag
Venlig og god service ved scanning
Alt i alt perfekt

Kære Erik :)

Tak for fire fine stjerner. Dejligt du havde en god og tryg oplevelse hos os

INGEN VENTETID!

Vente tid i det offentlig var til den 30.03.2026. Så godt at der ingen ventetid er hos Naya MR Scanning. Scanning af hovedet på grund af hovedpine. Ringet 24.03. og fik tid til 27.03. Utrolig behagelig personale. Gode parkeringsmuligheder lige uden for. En positiv oplevelse og god service. Mange tak for hjælpen.

Kære Anette :)
Tak for de fine stjerner <3
Jeg er så glad for vi kunne leve op til dine forventninger, og måske også gav dig en rigtig god oplevelse. Jeg håber vi har hjulpet dig godt på vej videre i forløbet.
Rigtig god dag til dig.

God oplevelse…

Personalet er både dygtige og meget venlige. Jeg kunne desuden komme hurtigt til, prisen var attraktiv, og så fik jeg også mulighed for selv at få alle scanningsbilleder overført. Så jeg kan varmt anbefale Naya

5 maart 2025

Kære Nikolaj :)
Mange tak for de fem flotte stjerner. Vi er så glade for du fik en god oplevelse her os os, samtidig vi kunne hjælpe dig hurtigt videre igennem systemet.

SKØN dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv kommunikation fra første…

Effektiv kommunikation fra første kontakt til scanningen var udført. Ingen forsinkelse og fin scanning. Næste dag kom beskrivelsen i et klar og forståeligt format.

Kan varmt anbefales.

10 maart 2025

Kære Thomas

Tusinde tak for de 5 flotte stjerner. Jeg er Så glad for det var en god og tryg oplevelse, som du havde forventet :)
Jeg sender roserne videre i teamet.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.