NAYA PRIVATHOSPITAL Reviews

4,7

Ringede mandag, blev scannet tirsdag og havde svar fredag morgen. Virkelig et behageligt sted og rart personale. Kæmpe fordel, hvis man har lidt hospitalsskræk eller er nervøs for scanningen.

Jeg er lige kommet ud fra en Mr scanning. Jeg kom ind med angst for at ligge i Mr. Scanneren, men den behagelige stemning og de empatiske medarbejdere fik mig igennem det. Det var en meget god oplevel... Toon meer

Virkelig en positiv oplevelse, med tyk streg under. Meget kompetent personale. Virkelig rar, sjov og behagelig atmosfære. Personale er yderst hjælpsomme og venlige. Blev budt pænt velkommen med en... Toon meer

1. Gespecialiseerde kliniek
  2. ook in
  3. Cardioloog
  4. Orthopedisch chirurg
  5. Particulier ziekenhuis
  6. Reumatoloog

Mens teknologien fortsætter med at udvikle sig i en hastighed, der kan virke overvældende, er det vigtigt at huske, at i centrum for al denne innovation er mennesket. Hos NAYA er vi drevet af en enkel, men kraftfuld overbevisning: At kombinere den nyeste teknologi med en dybtfølt omsorg for hver enkelt patient.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Klart anbefalelsesværdigt.

Det er jo super lækkert, at man bare ringer ind og kan få en scanning uden en henvisning. I mit tilfælde afslørede det en diskusprolaps og jeg kan, forhåbentligt, komme noget hurtigere igennem systemet nu.
Super venligt personale- så alt i alt en dejlig oplevelse med svar inden for tre hverdage.

19 januari 2024

Kære Daniel.
Tusinde tak for 5 flotte stjerner! De bliver fluks sendt videre til resten af teamet. Og tak for en god snak. Vi håber resten af dit forløb kommer til at gå lige så smertefrit for dig-som det gjorde hos os.
Kærlig hilsen Tina

Jeg har tidligere ikke kunne…

Jeg har tidligere ikke kunne gennemfører MR-scanninger. NAYA tog dette seriøst, og skabte en meget professionel men - ligeså vigtigt - en personlig og komfortabel oplevelse. Primært pga. et skønt og imødekommende personale, kliniske men afslappede lokaler og rigtig god kommunikation både før og under scanningen. Jeg gennemførte uden problemer, og jeg giver Naya de største anbefalinger.

19 januari 2024

Kære Mathias.
Tusind tak for de fine stjerner og flotte ord.
Vi er så glade for du havde en god og tryg oplevelse hos os. Det er det vi er her for :o) Dine roser er hermed givet videre til resten af teamet.
Kærlig hilsen Tina

Egentlig ville jeg have givet 5…

Egentlig ville jeg have givet 5 stjerner, for personalet er super søde, kunne få hurtig tid og ingen forsinkelser da jeg kom til min aftale. Men men men de lover svar inden for 3 dage og det er nu en uge siden jeg blev skannet og har endnu ikke fået svar, på trods af der er rykket flere gange.
Jeg har forståelse for juletravlheden osv. Men så sig det, når man er der, så man ikke går med falske forventninger om hurtigt svar, så man kan komme videre i sit forløb!

15 december 2023

Kære Heidi.
Tak for stjernerne. De vil gå videre til resten af teamet :o) Som allerede nævnt i telefonsamtalen har der været uforudsete tekniske udfordringer som vi har været hæmmet af. Vi arbejder stærkt på at gøre det bedre. Jeg sætter pris på din ærlige anmeldelse.

Glædelig jul!
KH Tina

Dejlig smilende velkomst i receptionen…

Dejlig smilende velkomst i receptionen og professionel betjening.

22 november 2023

Kære Rasmus.
Mange tak for de meget flotte ord. Det sættes der pris på. Du er velkommen tilbage til opfølgende sundhedstjek. Rigtig glædelig jul.
KH Tina

God behandling

Jeg var inde til et sundhedstjek.
Jeg fik god behandling og forklaring efterfølgende på mit resultat.

24 november 2023

Antwoord van NAYA PRIVATHOSPITAL

Kære Suzi. Tak for de pæne ord. Vi ses til tjek om nogle måneder. Glædelig jul! KH Tina

En behagelig oplevelse

Kan varmt anbefale Naya. Du bliver mødt velkommen af varme smil fra receptionisten, når du træder ind og det er tydeligt, at man hos Naya gerne vil give dig en god oplevelse.
Jeg prøvede deres Ryggi Spinebot og var dejligt afslappet efterfølgende.

24 november 2023

Antwoord van NAYA PRIVATHOSPITAL

Kære Danielle. Tak for din meget fine anmeldelse. Jeg er glad for du nød behandlingen. Du er velkommen tilbage til enhver tid. Glædelig jul ! KH Tina

MR scanning en fornøjelse i NYA

En fornøjelse at kunne komme til med det samme. Fin modtagelse og super god behandling hele vejen igennem. Kan varmt anbefales...

10 november 2023

Kære Asger.
Mange tak for den fine anmeldelse og 5 lækre stjerner, det glæder os at det var en god oplevelse. KH Tina