Ja en ook in juni 2025 zijn ze nog bezig. Onbeschoft, brutaal, ongelofelijk. Ze liegen en geven me de schuld, noemde me achterlijk toen ik een vraag had over iets wat hij net vertelde. Neem niet op. Z... Toon meer
Ik heb ook een onbeschofte ervaring. Een stoomwals die blijft ratelen en niet ingaat op MIJN vragen. En dat door iemand die maximaal 1/3 van mijn levensjaren heeft. Onbeschoft. Voor mij is het als een... Toon meer
ik had een goed gesprek met Lisa, een van de medewerkers daar. Ze vertelden me dat ze vanuit mijn eigen energieleverancier belden om te vertellen dat de tarieven omlaag waren gegaan. I... Toon meer
Dit bedrijf heeft mij min of meer een een energiecontract aangepraat. Handige verkoper die foutieve informatie gaf om mij over de streep te trekken. Daarom heb ik meteen na het gesprek gemaild om... Toon meer
Overstap gemaakt naar de Eneco
Overstap gemaakt naar de Eneco, tot nu toe is alles ons goed bevallen.
Leugens en valse voorwendselen
Ik ben vandaag gebeld door een 'adviseur' van de Nederlandse-vergelijker. Ik heb een klein half uur met hem gesproken over de energiecontracten. De 'adviseur' gaf mijn huidige energieprijzen door en gaf aan dat ik rond de 300 euro op jaarbasis kon besparen. Er werden vervolgens gegevens gevraagd, waaronder mijn bankrekeningnummer om te verifiëren of ik geen betalingsachterstanden had. Ik heb aangegeven dat ik geen meerwaarde zie om mijn bankrekeningnummer door te geven en dat ik dit dus ook niet ga doen.
Vervolgens kreeg ik een offerte die gezamenlijk doorgesproken zou worden. Ik moest op accepteren klikken, want dan zou ik een nieuw schermpje krijgen. Ik gaf aan dat ik niet op accepteren ging klikken, omdat ik de offerte eerst zelf fatsoenlijk wil bekijken. Hierop werd aangegeven dat ik twee weken bedenktijd had, dus dat ik altijd nog kon annuleren. Nogmaals aangegeven dat ik niet op step en sprong nu een offerte ging accepteren. Er werd toen aangegeven dat het dagprijzen waren en dat het anders geen zin had. Hierna werd het gesprek opeens abrupt beëindigd. Hierbij werd ook geen bandje afgespeeld van het recht op verzet of het bel-me-niet-register.
Na het telefoongesprek heb ik mijn huidige energiecontract erbij gepakt om te vergelijken met de offerte van de Nederlandse Vergelijker. Hieruit bleek dat de 'adviseur' ronduit leugens vertelde en totaal onder valse voorwendselen een aanbieding deed. Indien ik de offerte zou accepteren, zou ik op het gas en op de stroom een veel hogere prijs betalen. De prijzen die de 'adviseur' noemde die ik op dit moment zou hebben, waren ronduit gelogen.

Antwoord van Nederlandse Vergelijker
Je wordt gebeld onder valse…
Je wordt gebeld onder valse voorwendselen dat je al reeds klant bent en dat ze je een beter aanbod kunnen doen. Als je dan alles hebt nagekeken en belt met het nummer wat op de offerte staat krijg je direct te horen: wij kunnen u niet te woord staan want u belt met een ander nummer wat niet bij ons bekent is! Ronduit onbeschoft, zelf bellen ze Jan en alleman ongevraagd maar als je dan zelf belt willen ze je niet te woord staan.
Enkele dagen later weer 5 keer gebeld door de club en ze blijven mensen maar lastig vallen: stalken!!
En ze trekken de klacht bij Truspilot ook in twijfel met een integriteit onderzoek, waar halen ze het lef vandaan!

Scammers!
Persoon aan de lijn was aardig geërgerd en een beetje agressief toen ik aangaf niet gediend te zijn van hun praktijken. Nooit een offerte van hen accepteren.
Ze geven aan ingeschakeld te zijn door de netbeheerder. Ik heb met mijn netbeheerder gebeld en zij geven nadrukkelijk aan dit NOOIT te doen. De netbeheerder gaf ook aan dat dit een steeds vaker voorkomende praktijk wordt, dat als je met dit soort "adviseurs" in zee gaat, je ze een machtiging geeft om te blijven "adviseren". Kortom, ze zullen je dan zonder te laten weten over laten stappen van leverancier, zodat ze lekker een commissie kunnen binnenharken daarop.
Treed in verzet en hang op!

Onbetrouwbare club
Onbetrouwbare club. Ze maken je aan de telefoon wijs dat je in je eigen huidige contract een "laagste prijs" clausule hebben staan, waardoor zij je mogen bellen voor een nieuw contract.
Onzin uiteraard, even nog los van het feit dat ze zich niets aan trekken van het bel-me-niet-register. Zogenaamd ook om die reden.
Door hun gebruikte nummer: 043-xxxxxx (mag niet geplaatst worden).
Ook raar dat ze een tel. nr. van regio Maastricht hebben op de website terwijl ze in Amsterdam gevestigd zijn.
N.a.v. hun reactie contact opgenomen, maar totaal geen reactie op mijn mail. Wel meteen een poging bij Trustpilot met melding alsof er zogenaamd geen contact zou zijn geweest.
Ze zijn dus nog erger als gedacht.

Antwoord van Nederlandse Vergelijker
Geen goed gevoel maar uiteindelijk toch opgelost
Dit bedrijf heeft mij min of meer een een energiecontract aangepraat.
Handige verkoper die foutieve informatie gaf om mij over de streep te trekken. Daarom heb ik meteen na het gesprek gemaild om te annuleren maar ze reageren niet. Ook is het niet mogelijk om terug te bellen. Ze nemen niet op en het is niet mogelijk om een boodschap in te spreken.
Inmiddels is het probleem opgelost door een aardige medewerkster.
Het "verkooppraatje" van de medewerker was niet goed. Hij gaf mij geen eerlijke informatie. Lijkt me zaak om dat eens te achterhalen.