Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Niet goed ….
Niet goed ….
31/1 besteld , 3 x mail , 4 x chat wanneer het wordt ontvangen , reageren , na betaling uiteraard , nergens op
Vandaag ineens terugbetaald zonder Neon en zonder opgave van reden ,
Advies : blijf hier weg is echt een raar , klantonvriendelijk bedrijf
Afrader!
Het klopt dat dit product a) van een Chinees bedrijf is en b) niet in 3-5 werkdagen geleverd wordt, maar opgestuurd wordt vanuit China. Ik heb ook een dikke maand op mijn product gewacht en ook nog eens inklaringskosten moeten betalen (42 euro). De kwaliteit ervan is hilarisch. Het is een Temu versie van het product dat op de website staat. Maar, pluspuntje, het product en zelfs de bijbehorende afstandbediening doen het. Maar ik heb er echt veel te veel voor betaald.
NIET DOEN!
Bestelling geplaatst, 3 tot 5 leverdagen is complete onzin. Komt rechtstreeks uit China en er is geen contact met hen mogelijk. Als je je geld uit het raam wilt gooien, kun je dit beter op straat doen, dan heeft een ander er nog wat aan. Pure oplichters zijn het.
Was even spannend of ik het wel zou ontvangen
Heb het bord ontvangen en het bord is zoals verwacht. Er zit alleen geen afstand bediening bij, kan de felheid van het led dus niet aanpassen. Ik geef 2 sterren omdat ik er niet nog eens zal bestellen en dat is omdat er gewoon geen communicatie is en het led neon toch wel prijzig is voor wat je krijgt. Dacht even dat ik opgelicht was. Het heeft 20 dagen geduurd en kreeg wel een aantal dagen voor levering een link van FedEx maar verwacht geen updates van ze voor die tijd. Update 16-11 ligt er een brief in de bus van FedEx met een rekening voor invoerkosten, nooit gedacht dat een online aankoop zo stressvol uit zou pakken. Weet nog niet wat ik hier nou mee aan moet hoor. Verander me beoordeling bij deze ook naar 1 ster, wat een gezeik.
Chinese webshop - geen contact mee te krijgen
Aangepaste review: uiteindelijk het bord ontvangen en hij werkt 100%. Dit is een Chinese webshop, geen contact mee te krijgen. Levertijd klopt ook niet. Groot risico dat je niets terugziet als je iets besteld. Bij ons is het na een maandje toch gekomen.
Neon-mood is een Chinees bedrijf
Neon-mood biedt custom neon-signs aan voor een goede prijs. Ik had bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd en neon-mood kwam er het goedkoopste uit. Ook hadden ze op dat moment ook nog black-friday-sale dus was het totaal bedrag nog gunstiger.
Ik had een offerte aangevraagd maar heb eigenlijk nooit een officiële offerte/factuur gekregen. Ik ontving een link om mijn product te bestellen.
Bestelling geplaatst en achteraf nog via de chat gevraagd het product discreet in te pakken omdat het een cadeau is. Hier ontving ik geen reactie op dus later via de mail nogmaals gevraagd.
Een week later kreeg ik een bericht van FedEx dat er een pakket aankwam vanuit China (!!). Van Neon-mood zelf had ik geen bericht ontvangen. Pas nadat ik dit bij hun aangaf, ontving ik een bevestigingsmail.
Ook had ik geen idee dat hun producten vanuit China kwamen. Hierdoor kreeg ik dus ook vanuit FedEx een bericht dat ik invoerkosten moest betalen omdat het buiten Europa kwam. Neon-mood geeft dit nergens aan en vond ik dus ook niet heel netjes. Toen ik hun hierover mailde kreeg ik dit bedrag teruggestort.
Pakket kwam binnen en ik ben heel blij met het product. Het is prachtig en kan niet wachten om het te geven!! Maar in alle eerlijkheid betwijfelde ik of alles wel goed zou gaan.
Dit bedrijf heeft nergens reviews en bestaat ook nog maar 1,5 jaar. Er is geen KVK-nummer, geen adres en geen Nederlands telefoonnummer. Alle reviews op de website lijken vertaald uit een andere taal. En het mailcontact lijkt ook vertaald. Al met al heeft dit enorm veel argwaan bij mij opgewerkt. Ik ben opgelucht dat ik daadwerkelijk het product heb ontvangen.
Maar Neon-mood doet zich voor alsof ze een Nederlands bedrijf zijn dat gevestigd is in Amsterdam, maar conclusie is dat het gewoon een groothandelsbedrijf uit China is.