1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bedrijf bezit onvoldoende kennis om…

Bedrijf bezit onvoldoende kennis om goede informatie te verstrekken. Ik had via Bol een product gekocht, waarover op hun website staat dat "de meegeleverde batterijen het apparaat gedurende een jaar van stroom voorzien". Voor mij is dat cruciaal ivm onbemand gebruik in buitenland, nou vooruit 10 maanden dan. Helaas na 7 weken waren batterijen leeg.
Ik als consument had toch een jaar mogen verwachten, omdat ze dat expliciet schrijven.
Dan begint de discussie, u kunt wel nieuwe batterijen krijgen als korting. Maar daar heb ik niets aan, immers dan ben ik over 7 of 8 weken weer aan de beurt.
Lijkt mij een logische zaak, koop ontbinden en neem terug. Met 4 weken is dat zo ie zo toegestaan, maar ja dan doet de batterij het nog.
3 weken lang gezeur, geen enkele vorm van excuus of professionaliteit en nee ze nemen het niet terug....

Overigens Bol komt je ook niet tegemoet.

Wil en kan bedrijf niet aanbevelen vandaar deze review

1 december 2023

Erg tevreden!!

Een ijsblokjesmachine gekocht bij Rovary. Ik ben er erg tevreden over. Het was goed verpakt en snel verstuurd waardoor ik het de volgende dag al had. Erg tevreden met de machine, doet het erg goed en heeft zelfs wifi en dus bediening via de app of assistent.

21 augustus 2023

Internet firma die op een eerlijke manier handel drijft

Wij zijn respectievelijk 74 en 79 jaar en onder invloed van de media kochten wij een Rovary RV2000P CO2 Meter - Luchtkwaliteitsmeter.
Na installatie stelden wij vast dat het toestel altijd maar op orange stond, dus gevarenzone.
Daar wij op het appartement aan zee wonen met enkel een schuifraam in de living naar het Z.W. gericht, was het niet mogelijk het schuifraam op een kier te zetten om een groene led te krijgen. Wind en zand waren de boosdoeners.
Het toestel ging regelmatig in het rood en alarm, ook als er niemand in de living was en wij al in ons bed lagen, wat vervelend was.
De firma gaf duidelijke uitleg hoe het toestel terug moest gekalibreerd worden, wat wij ook hebben gedaan maar de foutmelding bleef. Er werd voorgesteld om een nieuw toestel op te sturen.
Maar wij besloten om het toestel terug te sturen en geen nieuw toestel meer te installeren in het appartement.
De betaalde som voor de meter en het beschermhoesje werden zonder problemen teruggestort.
Van een firma gesproken die op een professionele manier problemen oplost.
Dank je wel firma Rovary.

9 maart 2022

Opgelost en goede service

Het duurde iets langer om antwoord te krijgen op mijn klacht maar ben alsnog goed geholpen.
Goede klantenservice en ik neem mijn voorbarige slechte review terug bij deze.

13 januari 2022

DOA? Geheim knopje

1 daags levering maar toestel rv40w dead on arrival. Geen contact kunnen maken, nochtans binnen hun uren van beschikbaarheid volgens site. Ik wacht nu af wat hun reactie wordt voor vervanging! - na contact blijkt er een knopje op te zitten op de achterzijde dat niet in de handleiding staat…

18 december 2021

Snelle reactie op mijn mail

Snelle reactie op mijn mail. Helaas kunnen ze niets voor mij betekenen wat betreft het kapotte artikel. Had gehoopt dat het gerepareerd zou kunnen worden maar daar geen reactie opgekregen.

22 september 2021

Trage terugbetaling

Vlak na het bestelproces voor een CO2-meter van Rovary via Bol.com op 03 maart 2021 heb ik de opdracht gecancelled. Op de vrijdag erna ontving ik het pakket en direct ongeopend retour gestuurd. Op zaterdag kon dit niet bezorgd worden dus werd het gedeponeerd bij een Post.nl punt. Hier werd het op donderdag 11 maart opgehaald. Ik moest zelf op 22 maart actie ondernemen waar de terugstorting va het geld bleef. Dit werd pas op 23 maart toegezegd.

24 maart 2021

Degelijk goed apparaat dat accurate…

Degelijk goed apparaat dat accurate gegevens biedt. Leest makkelijk af luchtkwaliteit co, vochtigheid en temperatuur. Ook over een langere tijd houdt het de stand bij. Door de batterij makkelijk in andere ruimte te plaatsen. En van veraf makkelijk te zien door groen /oranje /rood lampje.
Verder makkelijk te installeren en bij een vraag erover kon ik direct de leverancier bereiken. Waarbij ik vriendelijk en snel werd geholpen.

4 november 2020

De Rovary co2 meter vind ik een betrouwbaar apparaat en feitelijk onmisbaar in elke omgeving.

De Rovary co2 meter vind ik gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en reageert snel op veranderingen in de omgeving. zowel wat betreft RV, Temp als Co2. Hij is oplaadbaar en daardoor ook tussen de 8 en 10 uur zonder "snoertje" te gebruiken in elke willekeurige ruimte. onder het motto "meten is weten" heb ik de meter ook uitgeprobeerd in de auto. dit geeft interessante informatie over het effect van ventileren en de invloed van vervuilde buitenlucht op het binnenklimaat in de auto.

3 november 2020

Goede kwaliteit en deskundige ondersteuning.

De CO2 meter van Rovary is een uitstekend product en wordt zeer professioneel ondersteund.
Mooi en goed werkend apparaat. Zelf kalibrerend. Wij gebruiken hem in onze kerk voor de controle op de goede ventilatie. Omdat ik enige vragen had over het gebruik heb ik deze gesteld aan de leverancier. Belangrijk als het gaat om een meting waar je echt op moet kunnen vertrouwen. Daar heb direct antwoord op gekregen. Ik kreeg bovendien een tweede apparaat toegestuurd om ze te vergelijken.
De meetresultaten daarvan zijn zeer geruststellend.
De onderlinge afwijking is minder dan 3% (beter dan de specificaties) Met een onderlinge meet-overeenkomst van 99.8% over de range van 450 tot 1000 PPM.
Waarschijnlijk kopen we er nog een tweede bij. Want er zo veel plekken waar je het CO2 niveau wil testen.

Ook in mijn thuis situatie als je gasten ontvangt.

Ik raad dit product aan vanwege zijn nauwkeurige meting, omdat hij makkelijk te hanteren is en overal neer kan worden gezet doordat hij op een oplaadbare batterij werkt en geleverd wordt door een deskundig bedrijf.

2 november 2020

Fijne ervaring!

Ik wilde een co2 meter bestellen, maar ik zat met wat vragen. Ik heb daarom contact gezocht en kreeg snel de antwoorden die ik nodig had. Ik ben erg te spreken over de behulpzame service, snelle levering en de kwaliteit van het product; dus 5 sterren!

13 oktober 2020

Zwakke bedieningsknoppen

Dure CO2-meter in verhouding tot de kwaliteit. De bedieningsknoppen reageren niet zoals het hoort.
Probleem gemeld met een filmpje. Naar mijn gevoel volgde daarop een te lange discussie om me te overtuigen dat het wel goed werkt.
Uiteindelijk wel retour gekregen en geld netjes teruggestort.

7 oktober 2020
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)