Endelig fant jeg produktet jeg har lett etter i flere mnd. Enkelt å finne det hos nettoparts.no. Ble kjempeglad at det passet helt 100%. Kan trygt anbefale dette firmaet. Mvh AG Østhus
Lees wat reviewers zeggen
Perfekt. Det jeg bestilte kom i løpet av noen dager. Ok, det tok kanskje 5 dager -ish, så ingen ekspresslevering, men kjapt nok for meg. Varen var akkurat som beskrevet, passet som den skulle, og er... Toon meer
Vaskemaskina røk igjen – første gang en nøkkel, nå en femkroning og over 20 avstivere fra skjorter. Pumpehuset var fullt av lo, tannpirkere og alt mulig. Kjerringa var høvelig misfornøyd, men jeg merk... Toon meer
Svært misfornøyd. Mottok omsider pakken 14 dager etter bestilling. Det medfølger 6 stk plugger for input på maskina den skal brukes på. Ingen passer. Alle pluggene har 90 grader vinkel og ingen er l... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Nettoparts
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Et av Norges største utvalg av hvitevare reservedele
Hos Nettoparts finner du et av Norges største utvalg av reservedeler til hvitevarer, med mere enn 30.000 hvitevare-reservedeler på lager. Vi har reservedeler og tilbehør til alle kjente hvitevare merker. Vi har gjort det enkelt for deg å navigere på hjemmesiden vår ved hjelp av enten søkefelt eller venstremeny. Benytter du søkefeltet til å finne hvitevare reservedeler, kan du søke på et ord, flere ord eller på modell- eller produktnummer på din hvitevare. Ønsker du å benytte menyen til å navigere etter reservedeler, så har du mulighet for å finne deler via hvitevarer og hvitevaremerker. Alternativt kan du kontakte kundeservice på tlf. 21 98 41 34 eller på e-post.
Contactgegevens
Alfasetveien 24, 0060, Oslo, Noorwegen
- 21984134
- info@nettoparts.dk
- nettoparts.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi var veldig fornøyd med hele…
Vi var veldig fornøyd med hele bestillingen.
Livering veldig rask og riesig pris. Vi var veldig fornøyd med alt og vil alltid anbefale dem til andre.
Med vennlig hilsen Maria Katharina Weiss
rask levering
Anbefaler: Unngå å handle med Nettoparts
Jeg har returnert varen som var feil. Jeg enda ikke fått beløpet refundert- Får ikke svar på mine henvendelser.
Det har snart gått 1 måned!
Fikk pakken på et par dager
Fikk pakken på et par dager, hentet på posten, kunne ikke blitt bedre
Takk for rask i fin levering
Dere hadde akkurat det jeg trengte
Dere hadde akkurat det jeg trengte, og leveringen var rask
Fikk akkurat det jeg var ute etter
Fikk akkurat det jeg var ute etter, enkelt å navigere i nettsiden også! Fornøyd med leveringen👍
Ingen sporing, ingen levering - SVINDEL
Kjøpte en vare 10.07, enda ikke fått sporing eller varen.
Ingen svarer på mail enten via kontaktskjema eller direkte mailaddresser. Har prøvd å sende mail, melding og ringt ansatte men kommer ingen vei. Antar at siden er svindel og at jeg må gå via banken for å få tilbake pengene.
Fikk sund vare
Fikk sund vare, finner ikke noe tlf nr til denne bedriften, å svarer ikke på mail. Har i alle fall ikke gjort det enda. Så om dem svarer så tar det veldig lang tid.
Dette setter meg i knipe så derfor dårlig kundevennlig.
Traff veldig bra på ønsket produkt.
Enkel og oversiktlig bestilling og…
Enkel og oversiktlig bestilling og kjapt levert
Trygt, kjapp og rimelig
Gikk sømløst fra bestilling til mottak. Kjapp levert.
Flott nettbutikk for alle slags deler
Lett å finne riktig del Hurtig respons, og grei leveringstid.
Ingen mulighet å ringe kundeservice
Ingen mulighet å ringe kundeservice, nummeret er ikke i bruk. Chat robot lar seg ikke kommunisere med. Måtte betale kr.250,- for returlapp - da jeg kom til butikken måtte jeg betale på ny for å få frem kode.
Dobbel betaling
Varepris ble reservert på kreditkort ved bestillingstidspunkt. Etter 5 uker fikk jeg faktura på mail med forfall samme dag. Forsto det som om reservasjonen ikke fungerte og betalte beløpet. Deretter ble kreditkort belastet og jeg hadde da betalt samme vare to ganger. Ingen respons fra Nettparts når jeg ber om tilbakebetaling. Useriøs leverandør og anbefales ikke.
Venter, ingen informasjon og kontaktinfo
Kjøpt en vare, men får ikke informasjon om levering. Lovet 2 dager levering for mitt område, ventet i fem dager. Helt greit at ting tar tid, men det er ingen kontaktinfo på siden. Spørreskjema fungerer ikke.
Ingen kundeoppfølging.Ingen…
Ingen kundeoppfølging.Ingen tilbakemelding på sendt e-post.Ingen kontakt.Anbefales ikke.
Dyr frakt og svindyr retur for små…
Dyr frakt og svindyr retur for små deler.
Transport partnern deres ( POSTNORD )…
Transport partnern deres ( POSTNORD ) surrer med levering. Pakke er hentet hos dere og de sender den for disturubisjon til Oslo, så sender de den tilbake. Står bare å venter på levering. Tror at nest del jeg bestiller så vil jeg sjekke hvem leverandører dere bruker.
Rask og riktig levering 👍
Dit is Trustpilot