Nettoparts Reviews

2.310
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig fant jeg produktet jeg har lett etter i flere mnd. Enkelt å finne det hos nettoparts.no. Ble kjempeglad at det passet helt 100%. Kan trygt anbefale dette firmaet. Mvh AG Østhus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt. Det jeg bestilte kom i løpet av noen dager. Ok, det tok kanskje 5 dager -ish, så ingen ekspresslevering, men kjapt nok for meg. Varen var akkurat som beskrevet, passet som den skulle, og er... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svært misfornøyd. Mottok omsider pakken 14 dager etter bestilling. Det medfølger 6 stk plugger for input på maskina den skal brukes på. Ingen passer. Alle pluggene har 90 grader vinkel og ingen er l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Doe-het-zelfzaak

Over Nettoparts

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Et av Norges største utvalg av hvitevare reservedele

Hos Nettoparts finner du et av Norges største utvalg av reservedeler til hvitevarer, med mere enn 30.000 hvitevare-reservedeler på lager. Vi har reservedeler og tilbehør til alle kjente hvitevare merker. Vi har gjort det enkelt for deg å navigere på hjemmesiden vår ved hjelp av enten søkefelt eller venstremeny. Benytter du søkefeltet til å finne hvitevare reservedeler, kan du søke på et ord, flere ord eller på modell- eller produktnummer på din hvitevare. Ønsker du å benytte menyen til å navigere etter reservedeler, så har du mulighet for å finne deler via hvitevarer og hvitevaremerker. Alternativt kan du kontakte kundeservice på tlf. 21 98 41 34 eller på e-post.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.310)

267 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sendte eksakt type og nr på kjøleskapet…

Ang bestilt kjøleskap-håndtak til Zanussi kjøleskap:Sendte eksakt type og nr på kjøleskapet så håndtaket skulle passe, men det var mindre enn det jeg skulle ha. Kun 2 skruehull,mot 3 skruehull på det gamle. Måtte lage nye hull på skapet selv for å ta det i bruk. Det gamle hadde stålplate i bakgrunn og virket mye stødigere. Pga at skapet er såpass «gammelt» lot vi være å returnere det nye og håper det vil holde noen år

16 juni 2026

Vaskemaskina røk igjen

Vaskemaskina røk igjen – første gang en nøkkel, nå en femkroning og over 20 avstivere fra skjorter. Pumpehuset var fullt av lo, tannpirkere og alt mulig. Kjerringa var høvelig misfornøyd, men jeg merka det enda mer: Fri for skjorter, boksere, og hele klesvasken stoppa. Lokket måtte jeg ødelegge. Men takk til Netoparts – dere redda meg fra å kjøpe ny maskin. Tusen takk!

2 juni 2026

Raskt levert

Dørhyllene til mitt Ikea kjøleskap ankom raskt og godt innpakket.
Originalt utførelse og utseende.
Kjøleskapet er som nytt, Perfekt.
Laveste pris på nett

16 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mangelfull forsendelse blir ikke supplert og feilaktig produkt anbefalt på chat

To forhold: 1) Jeg hadde bestilt og betalt for 2 stk. trommelfjærer, mottok bare 1. På tross av flere etterfølgende henvendelser får jeg ikke svar og/eller komplettering,
2) Vedrørende støtdempere på vaskemaskin: Fordi jeg var usikker på om den anbefalte delen samsvarte med den korrekte delen, tok jeg kontakt via chat og fikk beskjed om at delen var korrekt. Det har nå vist seg at svaret var feilaktig.

26 mei 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.