Nordjysk Beslag Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hjælpsom personale, de rettede hurtigt en fejl jeg havde lavet. Kvalitets værktøj til gode priser og hurtig levering

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af korrekt vare, og så endda lige op til Påske, og det skyldes kun hurtig afsendelse fra Nordjysk Beslag Shop. Og det er allerede 5 stjerner værd. Og så fik jeg ekspansionsbolte i virk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har flere gange haft bestilt skruer fra nettoskruer.dk Gode priser, hurtigt levering. Kun én gang har der været en reklamation, dette var dog blot en plukfejl fra deres side, hvilket der hurti... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte varen i starten af juleferien. Netto skruer gjorde på deres hjemmeside opmærksom på at varen først ville blive afsendt d. 5/1/26 Jeg modtog varen d. 7/1 De holder hvad de lover 👍🏾 Let... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Doe-het-zelfzaak
  6. Gereedschapgroothandel
  7. Schroevenleverancier

Geschreven door het bedrijf

Nordjysk Beslag Shop er Nordjysk Beslags webshop med et stort udvalg af værktøj og tilbehør som skruer, søm, beslag, bolte og stænger i alverdens former og størrelser. At finde den helt rigtige skrue kan sommetider være en udfordring, når man ikke er lægmand - men tag et kig i vores store skrueguide, hvor du finder al den information, du skal bruge.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine priser, hurtig levering, lette at få fat på og villige til at hjælpe med at ændre en ordrer før den blev sendt

27 juli 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Emil. Sikke en flot anmeldelse - den skal du have mange tak for. Alle roserne er givet videre i huset - hvilket giver smil på læben. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Kim. Tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Det er en super go anmeldelse - som vi er meget glade for. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

26 juli 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Lasse. Tak for de fem fine stjerner - dem er vi stolte af. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I highly recommend the place

I highly recommend the place. Very good customer service. 👍⭐⭐⭐⭐⭐🙂

21 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hello Ivan. Thank you very much for your recommendation. It means a lot to us. We look forward to doing more business with you. Kind regards from all of Nettoskruer.

Professional og hurtig

Professional og hurtig. Ingen problemer. Jeg anbefaler nettoskruer.dk

27 juni 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Marcin. Mange tak for din anbefaling og de 5 flotte stjerner. Den hurtige levering skyldes : vores lagerpersonale, GLS og det at vi har varen fysisk på lager og ikke bare oprettet. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Super

Hurtig levering, ingen bøvl med betaling og prima varer.

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Carl. Det var en flot anmeldelse, mange tak skal du have. Det var dejligt at alt forløb som det skulle. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Hurtig levering, god service

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Ingelise. Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er stolte af at du tilfreds med vores service og levering. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

hurtig levering

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Malene. Tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Det er lige sådan vi gerne vil have at vores leveringer forløber. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Det gik mer end hurtigt

Det gik mer end hurtigt - fedt 👍

28 juni 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Peter. Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse. Vi må igen takke GLS og vores hurtige lager personale for den meget hurtige levering. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Alt var fint…

28 juni 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Lars. Tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Vi er glade for at du synes at alt var fint. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det jeg bestilte kom straks og kvalitet…

Det jeg bestilte kom straks og kvalitet og pris er fornuftig

26 juni 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Hans. Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse. Vi må igen takke GLS og vores hurtige lager personale for at det blev leveret med det samme. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Jan. 5 stjerner + en anbefaling, det skal du have mange tak for. Det betyder rigtig meget for os at vores kunder vil anbefale vores webshop. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Fantastisk kundeservice

Har bestilt skruer og værktøj af to omgange. Varerne blev leveret meget hurtigt og da jeg manglede et par skruer i den ene ordrer, ringede jeg til kundeservice og fik det løst med det samme.

Nettoskruer kan varmt anbefales

13 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Andreas. Tusind tak for de varme anbefalinger. Det giver go energi hele vejen rundt i huset - når vi får så fine anmeldelser. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtigt levering

29 mei 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Jes. Tak for din anmeldelse - den er bare fin. Godt at du hurtigt modtog de varer du havde bestilt. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og godt produkt

God pris og godt produkt, til hurtig levering !
Handler der helt sikkert igen.

30 mei 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Jho. Vi er meget glade for at høre at du vil benytte vores webshop igen. Det betyder rigtig meget for os med sådan en flot anmeldelse, det skal du have tak for. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Søren. Lige efter bogen, mange tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Super service.

Super service.. hurtigt levering

29 mei 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Nicolas. Selvom vi er en webshop er service en vigtig del af vores dna. Vi er stolte af at du nævner lige netop det i din anmeldelse, tak skal du have. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Henrik. Dejligt at vi når hurtigt frem - det er fordelen ved at have det meste på lager og ikke bare et billede af noget som skal skaffes hjem. Tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej. Det var 5 fine stjerner, stor tak skal du have. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.