Nordjysk Beslag Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hjælpsom personale, de rettede hurtigt en fejl jeg havde lavet. Kvalitets værktøj til gode priser og hurtig levering

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af korrekt vare, og så endda lige op til Påske, og det skyldes kun hurtig afsendelse fra Nordjysk Beslag Shop. Og det er allerede 5 stjerner værd. Og så fik jeg ekspansionsbolte i virk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har flere gange haft bestilt skruer fra nettoskruer.dk Gode priser, hurtigt levering. Kun én gang har der været en reklamation, dette var dog blot en plukfejl fra deres side, hvilket der hurti... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte varen i starten af juleferien. Netto skruer gjorde på deres hjemmeside opmærksom på at varen først ville blive afsendt d. 5/1/26 Jeg modtog varen d. 7/1 De holder hvad de lover 👍🏾 Let... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Doe-het-zelfzaak
  6. Gereedschapgroothandel
  7. Schroevenleverancier

Geschreven door het bedrijf

Nordjysk Beslag Shop er Nordjysk Beslags webshop med et stort udvalg af værktøj og tilbehør som skruer, søm, beslag, bolte og stænger i alverdens former og størrelser. At finde den helt rigtige skrue kan sommetider være en udfordring, når man ikke er lægmand - men tag et kig i vores store skrueguide, hvor du finder al den information, du skal bruge.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God pris

God pris
Godt udvalg men skruer er i store mængder til private.

3 oktober 2023

Hej Poul,
Tak for anmeldelsen og de 5 fine stjerner, dem sætter vi altid stor pris på!

Hej Christian,
Vi gør altid vores yderste for at kunne hjælpe vores kunder, så det er altid fantastisk at høre tilbage fra en glad kunde så vi ved at vores indsats ikke er forgæves.
Så vi siger tusind tak for anmeldelsen og de 5 flotte stjerner!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God side at bestille på og hurtig…

God side at bestille på og hurtig levering.

2 oktober 2023

Hej Brian,
Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det er altid dejligt at høre fra vores glade og tilfredse kunder, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden forhåbentligt.

Nemt og hurtigt

Det var en god oplevelse at handle med nettoskruer.dk - fandt hurtigt det jeg søgte og det hele blev leveret dagen efter.

3 oktober 2023

Hej Jakob,
Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse ved os, og at det hele har levet op til dine forventninger! Glade og tilfredse kunder er noget af det bedste vi ved i Nettoskruer Teamet! Tæt efterfulgt af flotte anmeldelser og 5 fine stjerner som dem du har givet os! Så vi siger mange tak her fra :)

Alt ok til tiden

2 oktober 2023

Hej John,
Mange tak for din anmeldelse og for de flotte stjerner!
Det er altid fantastisk med glade og tilfredse kunder!

Ok skruer

Ok skruer. Det er dog lidt irriterende at man ikke bare kan hente skruer når man løber tør. De skal bestilles en eller to dage i forvejen. det er et minus.

28 september 2023

Hej Peter
Tak for din anmeldelse og stjernerne.
Hvis du i fremtiden ønsker at hente dine skruer i butikken samme dag som du bestiller, har vi under Forsendelse valgmuligheden "Afhentning i butik samme dag", som garantere at du kan hente din ordre samme dag, såfremt du bestiller inden kl. 13.

Hej Leif.
Vi takker for anmeldelsen og de 5 fine stjerner!
Det er altid fantastisk med flere glade og tilfredse kunder.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Manglende besked

Jeg bestilte en pakke skruer, som jeg selv ville hente. Men jeg fik ikke besked om, at den var klar til afhentning. Jeg tog chancen, da jeg var i området, og den lå på hylden til mig.

29 september 2023

Hej Frank.

Vi beklager meget at du ikke har modtaget beskeden. Jeg kan se i vores system at mailen blev sendt om fredagen kl. 10:59, da vi havde pakket din ordre og lagt den klar til afhentning. Har du tjekket at den ikke er endt i dit spam filter, hvilket jo desværre til tider sker? Eller at din mail er korrekt indtastet ved ordren? Du skal være hjerteligt velkommen til at kontakte vores kundeservice for at sikre at din mail står korrekt.

Men vi er om ikke andet glade for at du fik dine varer i sidste ende, og vi håber du er glad for dit køb.

Hurtig levering alt ok

Men og hurtig at bestille hos jer

28 september 2023

Hej Bibbe.
Mange tak for anmeldelsen og de 5 flotte stjerner! Dem sætter vi virkelig pris på. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse ved os, da tilfredse kunder er noget af det bedste vi ved!
Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Hurtig levering alt ok

31 augustus 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Keld. Alt som det skulle være, det er dejligt du tager dig tid til at anmelde vores webshop. Tak for de 5 flotte stjerner. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Fungerer fint

Fungerer fint - kan anbefales…

29 augustus 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Ivan. Kort og præcist - tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Med fuld række af stjerner - det er vi stolte af. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Jan. Alle ordrer er vigtige for os - så vores lager personale står klar til at tage sig af alle indkomne ordre med det samme. Mange tak for de 5 fine stjerner. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og goe priser

Hurtig levering og goe priser. Stor anbefaling

31 augustus 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Kim. 5 stjerner - dem skal du have stor tak for. Igen skal vi huske at rette en stor tak til GLS for deres kvikke udbringning. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Perfekt

Super oplevelse, var lidt i tvivl om den vare jeg skulle købe, ringede og fik god vejledning, prisen var god, og varen kom dagen efter, så fuldstændig perfekt.

30 augustus 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Ole. Det var en flot anmeldelse med 5 stjerner. Vi er meget stolte af vores webshop, derfor er sådan en anmeldelse et dejligt klap på skulderen. Mange tak skal du have. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig forsendelse og flot udvalg

Hurtig forsendelse og flot udvalg. Ok priser på galvaniserede boltvarer. Jeg kunne godt tænke mig at der var muligheden for at købe hele ubrudte kasser af fx møtrikker og skiver. Indpakning kunne godt være mere robust.

30 augustus 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Peter. Tak for de fine stjerner, de er super. Tak for dit input til at blive endnu bedre. Vi tager snakken med vores lager. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Top point herfra

28 augustus 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Kim. Du skal mange tak for de top point du giver os. Det ser ud til at også denne ordre er gået lige efter bogen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Gode priser

Gode priser, hurtig levering og god kundeservice. :)

28 augustus 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Andreas. 3 x ros og 5 x stjerner - mange tak for det hele. Vi er stolte af sådan en flot anmeldelse. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse, et lille bitte minus

God oplevelse. Eneste minus var, at man ikke kunne se på track and trace hvad pakken vejede 😅

31 juli 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Jens. Tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. 4 stjerner - det kunne næsten ikke være bedre. Go ide mht track - vi skal se om det er noget der er muligt at tilføje. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk service fra…

Helt igennem fantastisk service fra Jesper! 5 KÆMPE stjerner herfra

9 augustus 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Valentin. Jesper har fået helt røde kinder af al den ros. Mange tak for din flotte anmeldelse og meget positive udtalelse. Den er vi stolte af. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

5 Stjerner herfra

5 Stjerner herfra. Super hurtigt og effektivt og varen i fin stand.

31 juli 2023

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Gil. 5 stjerner og en super anmeldelse, det er vi meget stolte af. Mange tak for at du tog tid til at anmelde vores webshop. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.