Nordjysk Beslag Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hjælpsom personale, de rettede hurtigt en fejl jeg havde lavet. Kvalitets værktøj til gode priser og hurtig levering

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af korrekt vare, og så endda lige op til Påske, og det skyldes kun hurtig afsendelse fra Nordjysk Beslag Shop. Og det er allerede 5 stjerner værd. Og så fik jeg ekspansionsbolte i virk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har flere gange haft bestilt skruer fra nettoskruer.dk Gode priser, hurtigt levering. Kun én gang har der været en reklamation, dette var dog blot en plukfejl fra deres side, hvilket der hurti... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte varen i starten af juleferien. Netto skruer gjorde på deres hjemmeside opmærksom på at varen først ville blive afsendt d. 5/1/26 Jeg modtog varen d. 7/1 De holder hvad de lover 👍🏾 Let... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Doe-het-zelfzaak
  6. Gereedschapgroothandel
  7. Schroevenleverancier

Geschreven door het bedrijf

Nordjysk Beslag Shop er Nordjysk Beslags webshop med et stort udvalg af værktøj og tilbehør som skruer, søm, beslag, bolte og stænger i alverdens former og størrelser. At finde den helt rigtige skrue kan sommetider være en udfordring, når man ikke er lægmand - men tag et kig i vores store skrueguide, hvor du finder al den information, du skal bruge.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og virker til at være…

Hurtig levering og virker til at være god kvalitet - det er absolut ikke sidste gang jeg handler der 👌👍

Hej Lars,
Tak for rosen og de 5 flotte stjerner, dem er vi glade for! Vi ser frem til at handle med dig igen, og vil bestræbe os på at levere samme høje kvalitet produkter og service hver gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin hjemmeside og hurtig levering

Hej Jonna,
Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med at handle ved os.

1. Klasses service og varer

Nettoskruer fik ved fejl sendt mig en forkert vare. En vare der var billigere en det som jeg troede det var. Nettoskruer rettede fejlen med det samme, og jeg fik det bestilte til den billigere vares pris. Det kalder jeg 1. Klasses service. Tak for det Nettoskruer.

10 januari 2024

Hej Flemming,
Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at vi var i stand til at rette fejlen og yde den bedste mulige service.

Nemt og hurtigt.

Hej Martin,
Tak for den fine anmeldelse! Vi sætter pris på den og er glade for at du er tilfreds med dit køb og vores service.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, varerne er næsten altid klar til afhentning dagen efter.

Ikke sidste gang jeg benytter mig af dem.

6 december 2023

Hej Karsten,
Mange tak for den flotte anmeldelse!
Vi gør altid vores bedste for at ordre med lagervarer behandles samme dag, eller senest dagen efter hvis der er meget travlt eller tale om sene ordrer. Det er altid dejligt når vores indsats er mærkbar for kunderne :)

Meget fin service

Meget fin service. Jeg fik besked om at produktet ville komme i 2 pakker og i stedet for til pakkeshop. Ville blive leveret direkte til mig. Det var jeg glad for. Den ene pakke viste sig at være meget tung. Handler gerne her igen 😊

28 november 2023

Hej Charlotte,
Vi siger mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 fine stjerner, det er altid dejligt med ros!
Vi forsøger altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, så det er altid dejligt at høre tilbage fra vores kunder med hvad vi har gjort der gjorde dem glade for at handle ved os, så vi kan blive bedre og bedre.
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Gode produkter

Gode produkter, og hurtig levering

27 november 2023

Hej Eva,
Vi takker for de 5 flotte stjerner og den rosende anmeldelse! Den sætter vi stor pris på, ikke mindst fordi at gode produkter og hurtig levering er noget af det vi bestræber os på altid at levere til alle vores kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, ingen bøvl, alt funger
👍😀

27 november 2023

Hej Torben,
"ingen bøvl" er en af de bedste anmeldelser vi kunne ønske! Vi takker for den fine anmeldelser og de 5 stjerner, og er glade for at høre at du er tilfreds med dig køb.

1 november 2023

Hej Inge,
Vi er glade for at vi har kunne levere god og hurtig betjening til dig, og vi sætter pris på den fine anmeldelse, mange tak!

Hurtig levering, ingen problemer

Hej Jakob,
Mange tak for den flotte anmeldelse, dem sætter vi altid pris på! Vi er glade for at vi har kunne levere hurtigt og gnidningsfri handel og fragt, det er noget af det vi bestræber os på, så vores kunder kan komme hurtigt og let videre med deres byggeprojekter!

Havde en fantastisk oplevelse

Havde en fantastisk oplevelse. Manglede, akut en særlig lille reservedel som blev fundet og afsendt samme dag. Jeg havde været meget udfordret uden den reservedel, så særlig stor tak til Patrick. Jeg vil bestemt handle der igen.

1 november 2023

Hej Marcus,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi forsøger altid at yde den bedste kundeservice vi kan til vores kunder, så det er altid herligt at høre tilbage fra vores glade kunder så vi ved hvad vi gør rigtigt!
Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden :)

Hej Karsten,
Mange tak for din anmeldelse! Vi forsøger altid at sende ordrer hurtigst muligt, og endda helst gerne samme dag som vi modtager dem om muligt, så det er altid godt at høre tilbage fra kunder der sætter pris på dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var dejligt at modtage varerne så…

Det var dejligt at modtage varerne så hurtigt . Jeg vil helt sikkert vende tilbage for at undersøge hvad jeg kan finde for at supplere mit lager af tilbehør , som jeg kan arbejde med !

Hej Kim,
Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse! Det er altid utroligt dejligt at høre tilbage fra kunder der er glade og tilfredse. Vi glæder os til at kunne levere endnu flere kvalitets produkter til dig i fremtiden; nemt, hurtigt og billigt!

God kvalitet.

Hurtig betjening. Varer pakket i beskyttende pakke. Varer i super god kvalitet.

Hej Maja,
Vi siger tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!
Vi gør altid vores yderste for at kunne levere kvalitets produkter til en god pris, samt at levere disse produkter hurtigst muligt, da vi selv ved at det er træls at skulle gå og vente på de varer man har bestilt og glæder sig til at få hjem!

Hej Piet,
Vi siger mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 fine stjerner! Dem er vi utroligt glade for.
Vi elsker at høre tilbage fra vores kunder, både med ris og ros, da ros betyder at vi har gjort et godt stykke arbejde, og ris hjælper os med i fremtiden at gøre et endnu bedre stykke arbejde!

Hurtigt levering 😊

Hej Flemming,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Den sætter vi enormt meget pris på, da vores kunders tilfredshed er noget af det vigtigste for os.

Hurtig Levering

man får det man bestiller

30 oktober 2023

Hej Anders,
Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner! Vi er glade for at høre at du er glad for dit køb og vores levering.
Vi forsøger altid at sende ordrer samme dag som vi modtager dem hvis vi har varerne på lager, og ellers sender vi så hurtig som menneskeligt muligt. Så vi sætter som altid stor pris på rosen!

Hurtigt nemt billigt

Hurtigt, nemt og billigt.

30 oktober 2023

Hej Stig,
Vi takker for anmeldelsen og de 5 stjerner! Vi sætter altid pris på at høre tilbage fra vores kunder omkring deres oplevelse, da vi altid forsøger at tilbyde kvalitets produkter til en billig pris, samt yde den bedst mulige kundeservice.

5 stjerner service

Den gode service, hurtige svar for at løse mit problem og hurtig levering af artikler. 😃

20 oktober 2023

Hej Luis,
Vi er glade for at vi kunne yde god service og hjælpe dig i en fart, det er altid vores mål! Tusind tak for den flotte anmeldelse de 5 stjerner, dem sætter vi altid pris på!