Nordjysk Beslag Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hjælpsom personale, de rettede hurtigt en fejl jeg havde lavet. Kvalitets værktøj til gode priser og hurtig levering

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af korrekt vare, og så endda lige op til Påske, og det skyldes kun hurtig afsendelse fra Nordjysk Beslag Shop. Og det er allerede 5 stjerner værd. Og så fik jeg ekspansionsbolte i virk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har flere gange haft bestilt skruer fra nettoskruer.dk Gode priser, hurtigt levering. Kun én gang har der været en reklamation, dette var dog blot en plukfejl fra deres side, hvilket der hurti... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte varen i starten af juleferien. Netto skruer gjorde på deres hjemmeside opmærksom på at varen først ville blive afsendt d. 5/1/26 Jeg modtog varen d. 7/1 De holder hvad de lover 👍🏾 Let... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Doe-het-zelfzaak
  6. Gereedschapgroothandel
  7. Schroevenleverancier

Geschreven door het bedrijf

Nordjysk Beslag Shop er Nordjysk Beslags webshop med et stort udvalg af værktøj og tilbehør som skruer, søm, beslag, bolte og stænger i alverdens former og størrelser. At finde den helt rigtige skrue kan sommetider være en udfordring, når man ikke er lægmand - men tag et kig i vores store skrueguide, hvor du finder al den information, du skal bruge.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtigt levering

28 mei 2024

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Klaus. Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse. Vi må igen takke GLS og vores hurtige lager personale for den meget hurtige levering. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Skruer i god kvalitet

Fik mine skruer, passede til opgaven. God kvalitet.

28 mei 2024

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Broder. Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du synes at det var skruer i god kvalitet og de passede til din opgave. Vi glæder os til at handle med dig igen. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handler sikkert her igen!

Nemt at finde de varer jeg skulle bruge, og prisen var slet ikke til at klage over.

En særlig tak til Jesper, som svarede hurtigt på mit spørgsmål, og var imponerende løsningsorienteret.

22 mei 2024

Hej Paul,
Tak for den fine anmeldelse og de rosende ord til Jesper, som vi også siger tak til for at yde en god service og altid prøver at finde en løsning.

Dejligt at høre at det var nemt for dig at finde produkterne og priseren ikke er til at klage over. Vi ser frem til at handle med dig igen.
Venlig hilsen Nettoskruer teamet

Kan helt klar anbefales!

Kan helt klar anbefales!! Hurtig svar, flink og rigtig god service :)

27 februari 2024

Hej Benjamin,
Mange tak for den flotte anmeldelse! Det er altid rart at høre at vores indsats for at yde god, hurtig og kompetent kundeservice med et smil kan mærkes.

Hej Kasper,
Vi siger tusind tak for den rosende anmeldelse, og er glade for at vi kunne hjælpe dig med at finde hvad du skulle bruge, til en god pris!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering. Det gør heller ikke noget prisen også er god 😉

29 april 2024

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Hej Frank. Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du synes at vores service og priser er gode. Mange hilsner Nettoskruer teamet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Max,
Vi takker for den flotte anmeldelse og de 4 stjerner!
Det er dejligt at høre at vi har kunne hjælpe dig med din forespørgsel.

Alt i orden

Tak for hurtig levering og helt i orden varer

Hej Rie,
Selv tak, det er noget af det vi er ret skarpe til ved Nettoskruer.dk hvis vi selv skal sige det!
Og vi siger mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 fine stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, har et fedt sortiment og rimelig gode priser.

Hej Mie,
Tak for den super flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi gør altid vores bedste for at kunne levere kvalitets produkter hurtigt, sikkert og til en god pris.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God info og kvalitet

God info og kvalitet, halter lidt med info om levering fra GLS

Antwoord van Nordjysk Beslag Shop

Vi takker for den fine anmeldelse.
Og vi er selvfølgelige ærgerlige over at du har oplevet manglende info om levering fra GLS.
Det er jo desværre ikke noget vi kan gøre noget ved. Når GLS henter pakken her ved os kan vi jo kun have tillid til at de har styr på leveringen derfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtige til at levere

Altid hurtige til at levere. De er også meget billige med deres skruer og rigtig god kvalitet. Jeg vil altid handle med dem hvis jeg mangler nogle skruer.

Hej Mike,
Vi siger tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner. Vores mål er altid at levere kvalitets produkter, hvad end det er skruer, bolte, værktøj eller så meget andet, hurtigt og til en god pris til alle vores kunder!

gode og billige produkter

gode og billige produkter - stort udvalg - super hurtig levering = win - win - win !!!
mvh. Hans Jørgen

Hej Hans Jørgen,
Vi takker og bukker mange gange for den super flotte anmeldelse! Vi er stolte over vores produktkatalog og de gode priser vi kan tilbyde, så det er altid dejligt at høre fra vores mange tilfredse kunder at tingene er som de skal være; Nemt, hurtigt, kvalitet og billigt!

Hurtig og effektiv

Hej Jens,
Tak for din anmeldelse, og de 5 flotte stjerner! Vi gør altid vores yderste for at kunne levere både kvalitets produkter og god service til alle vores kunder, så "hurtig og effektiv" er to nøgleord vi er glade for at blive associeret med!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hurtig leverance med det jeg havde…

hurtig leverance med det jeg havde bestilt

Hej Finn,
Vi er glade for at vi har kunne levere hvad du stod og manglede hurtigt og problemfrit, og vi takker for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Her handler jeg gerne

De rigtige produkter, til de rigtige priser

29 januari 2024

Hej Brian,
Vi siger mange tak for de 5 stjerner og den korte og præcise anmeldelse! Du beskriver helt perfekt vores mål, nemlig at sælge de rigtige produkter til de rigtige priser!

Super hurtigt

Super hurtigt. Ikke sidste gang der bliver bestilt fra Netto skruer ! Glad tilfreds kunde her !

31 januari 2024

Hej Simon,
Mange tak for den flotte anmeldelse!
Det er altid dejligt at høre fra endnu en glad og tilfreds kunde! Vi ser frem til at kunne hjælpe igen næste gang du står og mangler kvalitets værktøj, skruer eller lignende til gode priser!

De bedste anbefalinger herfra

Top service - gode priser og rigtig god kommunikation.

Jeg kan kun give Nettoskruer de bedste anbefalinger.

Jeg har handlet hos dem mange gange og den sidder i skabet hver gang.

27 januari 2024

Hej Per,
Vi takker for den rosende anmeldelse og de fine stjerner!
Vi gør en indsats for at alle vores kunder er glade og tilfredse hver gang de handler ved os, og det er altid godt at høre at den indsats er mærkbar!
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen næste gang du står og mangler kvalitets værktøj, skruer eller lignende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Der var kosmetiske fejl på det produkt jeg havde købt. Det kunne naturligvis byttes, men var desværre i restordre hos leverandør.
Så fik jeg tilbudt en gedigen rabat, som jeg slog til på. Meget fleksibelt med hurtigt svar og behagelig korrespondance.

16 januari 2024

Hej,
Vi takker og bukker for den fantastiske anmeldelse!
Der kan jo desværre selvfølgelig være defekter eller skønhedsfejl på produkter til tider, men når det sker er det vigtigt for os at yde en ordentlig service for kunden, da fejl og mangler af den natur selvfølgelig ikke skal gå ud over kunden!
Vi er glade for at vi har kunne bidrage til at gøre din lidt trælse situation til en god handel! Glade kunder gør os glade!

God pris

God pris, hurtig levering

4 januari 2024

Hej Henrik,
Tak for den rosende anmeldelse! Det er kort og præcist 2 af vores vigtigste mål ved enhver handel at levere hurtigt og til en god pris. Dertil bestræber vi også altid at levere god service og kvalitets produkter.