Dansk Center For Neurocoaching Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været i flere forskellige slags terapi men havde aldrig kommet ind til kernen i det men det gjorde jeg hos Pia hvor vi fandt ud af at mit helt store problem var at jeg tog andsvar for alle an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tænk engang hvordan man kan vende livets modgang til noget man pludseligt kan takle ganske nemt. Efter stress, svigt og banal modgang, fik Pia mig overbevist om at jeg selv vælger hvilken sti jeg sk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra vanvid til virklighed. Da jeg startede hos Neurocoaching tænkte jeg hvad er det her for noget og dette kan ikke hjælpe... Jeg tog fejl. Efter et fantastisk forløb med en utrolig dejlig t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget taknemmelig i dag, for at jeg i foråret tog fat i Dansk Center For Neurocoaching. Efter mange år hvor humøret dalede og lunten blev kortere og vreden tog til, kunne jeg og min famil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Psychotherapeut

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Neurocoaching er en en hurtig og effektiv behandling af bl.a stress, angst og depression gennem træning af hjernen. Neurocoaching er baseret på hjernens biologiske måde at arbejde på. Læs kundernes egne historier og se de dokumenterede resultater.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

40 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Forvandling

Jeg har ovenpå en stress sygemelding været igennem et helt fantastisk og faktisk livsforandrende forløb hos NeuroCoaching.
Det er en kæmpe lettelse at symptomer som tinnitus, for højt blodtryk, eksem, migræne mm er forsvundet.
Men den forvandling jeg oplever hele vejen rundt er magisk…jeg har sluppet afhængigheder, bekymringer og angst, jeg er nu stærk, rolig, taknemmelig og i harmoni med med mig selv og livet…
I aller største taknemmelighed til Amania og NeuroCoaching og mine varmeste anbefalinger..
Professionelle, dygtige og dedikerede.
Kh Vibeke

27 februari 2024

Hej Vibeke
Din dedikation i forløbet har være så inspirerende. Du har fra start udvist tillid og stort engagement. Vores samtaler har været fyldt med latter, nysgerrighed og action. Vibeke det har være en stor ære samarbejde med dig og være vidne til din kæmpe udvikling og forandring🙏
Bravo👏 og tak for dig🌞
Kh Amania

Det bedste valg

For et par uger siden afsluttede jeg et utrolig vellykket forløb hos Dansk Center for Neurocoaching. Jeg har fået optimal støtte og vejledning af Matheus og Michael, tak for det.
I har været fantastiske at arbejde sammen med. I har støttet mig, formidlet alt det nye med stor tålmodighed, I har været omsorgsfulde og I har formået, at få mig til at føle mig tryg igennem hele forløbet.
Jeg har haft gentagne depressioner gennem det meste af mit nu 63 årige liv. Jeg har haft perioder med stress og jeg har været udfordret med angst. Jeg har en kronisk sygdom der giver stor træthed og smerter i varierende grad 24/7 det har jeg haft store udfordringer med at finde ro og accept i.
Da jeg henvendte mig til Dansk Center for Neurocoaching havde jeg en svær depression, jeg var henvist til psykiater og jeg skulle have påbegyndt en behandling med ECT (elektrochok). Jeg aflyste behandlingerne med ECT og tog fat på mit livs mest overraskende rejse. Overraskende fordi rejsen var lettere end forventet, resultatet langt bedre end jeg havde turdet tro og fordi jeg har fået redskaber til resten af mit liv.
Heldigvis er man hverken patient eller klient hos Dansk Center for Neurocoaching men i stedet kursist. Det har været meget motiverende for mig ikke at være patient endnu en gang.
Som kursist har jeg været ansvarlig for at bruge de redskaber som Matheus har præsenteret mig for. Jeg har arbejdet meget målrettet med de daglige opgaver som at skrive træningsdagbøger, lytte til de personlige lydfiler som Matheus har indtalt til mig og mm. Redskaberne giver rigtig god mening så snart man er kommet i gang. Og jeg har hurtigt fået gode resultater. Jeg er blevet bevidst om, at jeg fortsat skal sætte lidt tid af til dagligt at skrive en træningsdagbog, lytte til en af lydfilerne og efter behov bruge andre redskaber. Jeg har således fået en værktøjskasse fyldt med brugbare redskaber til resten af mit liv.
På to måneder er jeg gået fra at være plaget af en svær depression, været begrænset af angst og fra at mine smerter har fyldt og begrænset mine muligheder.
I dag har jeg lært at være i Nu’et og lade fortiden ligge, jeg har forsonet mig med det der ligger bag mig og jeg har en større forståelse for, hvorfor jeg udviklede angst, stress og depressioner. Jeg har lært at forebygge og jeg har fundet ud af, hvordan jeg bedst motiverer mig selv til at se nye muligheder.
Jeg har fundet ud af, at min hjerne er fantastisk og jeg har lært at forstå og samarbejde med den. Jeg har fået øje på alle de ressourcer jeg har og jeg har fået mod til at afprøve nogle nye ting, som jeg tidligere ikke har turdet prøve.
Jeg er stadig kronisk syg, men jeg har flyttet mit fokus og endelig er sygdommen et livsvilkår som jeg langt nemmere kan leve med i dag. Det fylder simpelthen ikke længere alt.
Jeg kan virkelig anbefale alle at gå på opdagelse i hjernens mange muligheder. Det er så tilfredsstillende at arbejde og gå i takt med sig selv fremfor hele tiden at løbe fra alt det, der kan føles svært og uoverskueligt.

13 februari 2024

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Helle. Vi har sjældent set så flot en indsats som den, du har lagt for dagen. Og vi håber virkelig, at mange lader sig inspirere. Du har med al tydelighed demonstreret, at vi alle rummer et kæmpe potentiale. De fleste af os taler bare os selv ned - indtii vi måske en dag - ligesom dig - beslutter os for, at nok er nok. Dbh. Matheus og Michael

Værktøjer for livet

Jeg er meget taknemmelig for mit forløb hos Birgitte.

Hun har på sin helt magiske, empatiske og meget engageret og professionel tilgang introduceret og ført mig igennem Neurocoaching, som for mig er en anderledes og meget effektiv måde at arbejde med sig selv på.
Jeg har brugt Neurocoaching til at komme ud af min depression.
Ved hjælp af de stærke værktøjer og visualiseringsøvelser, har jeg igen fundet min power og troen på mig selv.
Jeg kan varmt anbefale Neurocoaching til jer, som ønsker værktøjer til resten af livet og som ønsker at være en aktør i eget liv.

1 februari 2024

Kære MRA.
Det har været et kæmpe privilegium at arbejde sammen med dig. Du har været i action, du har været vedholdende, og du har gjort en flot indsats.
Tusind tak for din fine anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rejse fra mørk smerte til lyst sind

Vores familie har været igennem en transformation, takket være neurocoaching.

Vores teenage datter stod over for en hård tid i sin klasse, præget af eksklusion og psykisk mobning, hvilket ødelagde hendes glæde og selvværd. Trods utallige forsøg på at finde løsninger gennem dialog med forældre og skolen, endte vi med at skifte skole og søge hjælp gennem neurocoaching.

Neurocoaching åbnede vores øjne for et fælles ansvar i at hjælpe vores datter med at genfinde sin glæde. Vi blev beriget med værktøjer, refleksioner og et fælles sprog, som guidede os tilbage på rette vej, og hjalp os med at genkende, når vi var ved at fare vild.

Vores datters rejse med neurocoaching hjalp hende med at genfinde sin indre styrke og selvværd. Hun brugte sine læringer både hjemme, i skolen og i fritiden, hvilket førte til en markant positiv udvikling. Selv lærerne på den nye skole bemærkede en bemærkelsesværdig forandring efter blot tre måneder.

Vores datter vil altid have ar på sjælen, men neurocoaching har givet os livslange værktøjer og enestående coaching, der gør os i stand til at omfavne arrene og se fremad. Det har været en livsforandrende oplevelse for vores familie. Med hjælp fra vores vanvittig dygtige og empatiske coach Birgitte Kjærsgaard blev det til en succeshistorie. Vi kan på det varmeste anbefale Birgitte og neurocoaching til andre familier, der står over for lignende udfordringer.

8 mei 2023

Kære alle.

Tusind tak for de pæne ord :-)

Og stor ros til jer alle for den fremragende indsats, I har leveret. Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De allerbedste anbefalinger om Dansk…

De allerbedste anbefalinger om Dansk Center for Neurocoaching!

Jeg lå en nat og søgte nettet tyndt for metoder/værktøjer til at håndtere jalousi og frustrationer/magtesløshed/vrede. Der stødte jeg på Dansk Center for Neurocoaching. Noget jeg aldrig havde hørt om før, men jeg fandt det hurtigt interessant, da jeg begyndte at læse om det.

Jeg har tidligere betalt mange penge for adskillige timers psykologtimer gennem tiden, men i stedet for at få værktøjer ved psykologen, har det mest af alt været navlepilleri omkring problemerne. Forskellen ved Neurocoaching sessionerne er, at jeg har fået rigtig mange værktøjer og redskaber til at ændre mit fokus fra det jeg er ked af, til de ting jeg kan gøre ved problemet. Man erkender altså sit problem, men fokuset ligger på, hvordan man kan komme videre, og hvad man skal gøre for at nå dertil.

Jeg har i mine sessioner haft fornøjelsen af helt fantastiske Amania, som har været inspirerende, ærlig, direkte og utrolig behagelig at snakke med. Ved vores første møde følte jeg allerede, at hun kendte og forstod mig bedre end min psykolog havde gjort efter 1 års samtaler. Jeg er uendelig glad for, at jeg havnede i Amanias kyndige hænder, og har hele tiden følt mig utrolig tryg der.

Vi satte sammen et mål om, at jeg skulle stå mere sikkert i mig selv, da magtesløshed og jalousi ofte kommer fra lavt selvværd og usikkerheder omkring mig selv. Med lydfiler og træningsdagbøger, hvor jeg skulle bruge de redskaber, som jeg fik undervejs samt mange forskellige øvelser, som jeg kan bruge i pressede situationer, har vi flyttet bjerge - hvert fald inde i mig.

Jeg har fundet en langt større ro og kærlighed til mig selv, hvor jeg fokuserer på de ting, som gør mig glad og tryg, i stedet for at blive påvirket af verdenen omkring mig. Det hele lod sig gøre i løbet af 6 uger. Jeg ved nu, at jeg er værd at elske og værd at samle på. Jeg mærker mig selv langt mere og det føles fantastisk!

Jeg vil opfordre alle, som ikke føler sig tilpas i deres ståsted i livet, om at få en opstartssamtale med en neurocoach, hvor vedkommende vil afklare, om han eller hun kan hjælpe dig! Man skal være forberedt på, at det er en lidt tidskrævende proces, mens det står på og det koster ca. det samme som en ferie, men det er en livsinvestering, som ikke kan gøres op i penge - og man er altid sin egen vigtigste investering!

Man får alt, der bliver snakket om i samtalerne i skriftlige referater og lydfiler, så man altid kan finde det frem og fortsætte med at bruge det, når forløbet er slut. Det er en livslang rejse, og jeg glæder mig til at fortsætte på egen hånd.

Tusind tak for din hjælp, Amania!

12 januari 2024

Hej Ulrikke
Din villighed til at se på dine mønstre, strategier og tage action på dem, har været fantastisk.👏 Du har gjort arbejdet for skabe den nødvendige forandring. Og sikke en udvikling du har gjort dig. Det er virkelig flot arbejde.⭐
Det har være en stor fornøjelse og ære at arbejde sammen med dig.🙏
Tak for dig Ulrikke.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min største investering nogensinde!

Jeg vil på det varmeste anbefale Dansk Center For Neurocoaching.

Jeg er en kvinde på 27 år, som stort set hele mit liv har haft problemer med mit temperament og mit selvværd. Jeg nåede et punkt, hvor det styrede mit liv (og især parforhold) så meget, at jeg besluttede mig for at søge hjælp udefra. Jeg faldt pladask for Dansk Center For Neurocoaching via en google-søgning, da jeg læste om deres tilgang til at behandle problemet frem for symptomet.

Selvom jeg allerede var faldet for dem havde jeg ikke den fjerneste ide om hvad der ventede mig, men var forberedt på at tage i mod alt med åbne arme. Og jeg blev blæst bagover, for jeg havde ikke regnet med at jeg skulle få det så meget bedre allerede efter første session - jeg gik fra at føle mig vred stort set hver dag, og de fleste dage følte jeg mig ikke glad, og elskede ikke mig selv, til at jeg elsker mig selv uanset hvad, føler mig glad hver eneste dag og vrede fylder ingenting i mit liv længere.

Jeg lærte mange vigtige ting undervejs, men for mig er der to ting, som har det betydet mest at lære, nemlig at jeg altid har kontrol over mig egen reaktion, og intet andet og at vejen er målet, og det vil den altid fortsætte med at være, for jeg er kun lige begyndt. Og jeg glæder mig så meget til den fortsatte rejse.

Til sidst skal min dybeste respekt og det største tak sendes afsted til min coach, Amania, for et fuldstændig fantastisk og givende samarbejde, og for at være den du er! Tak!

Anna

4 december 2023

Hej Anna
Tak for dig🙏
Dit tilgang til træningen og din åbenhed for at skabe forandringer har været der, fra dag et.
Du har deltaget med stor motivation og dedikation. Det er helt igennem et fantastisk arbejde du har gjort dig. Du har skabt så stor forandring på så kort tid.
At samarbejde med dig har været mig en ære.🙏
Dit resultat og arbejde er inspirerende👏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Forløbet hos Dansk Center for Neurocoaching er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år.
Jeg har gennem det meste af mit liv kæmpet med dårligt selvværd og manglende følelse af kontrol i mit liv. Efter nogle hårde omgange med depression har jeg haft svært ved at komme rigtig ovenpå igen, hvilket har stået på de sidste 10 år. Jeg har forsøgt mig med psykolog og metakognitiv terapi med nogen effekt, men altid med tilbagefald. Jeg tænkte, at jeg nok bare måtte acceptere, at sådan var jeg altså skruet sammen og forsøge at holde de næste 15 år på arbejdsmarkedet ud, indtil jeg kunne gå på pension og slippe for stress og ansvar. Jeg følte, at jeg var gået i stykker og troede ikke på, at jeg kunne repareres.
Jeg stødte ved et tilfælde på Neurocoaching, og da jeg læste de fantastiske anmeldelser her på Trustpilot, var jeg overbevist om, at det her var for godt til at være sandt – folk påstod, at de fik det markant bedre, efter første session, og samtidig lød det hele lidt diffust og tåget med mærkelige øvelser og sære akronymer.
Jeg er meget glad for, at jeg valgte at give det en chance. Jeg har på 5 sessioner (sessionerne er meget lange i forhold til standard psykologtid på 45 min.) flyttet mig fra en daglig kamp på kanten af en depression til at være i kontrol med mine følelser og se lyst på fremtiden – også i forhold til mit job. Jeg har fået ryddet op – ikke kun på overfladen, som jeg føler, var det der skete i tidligere psykologforløb, men en hovedrengøring helt tilbage til dengang jeg blev født 😊
I starten var det hele lidt overvældende. Man får en masse man skal læse/lytte, der er spørgeskemaer man skal udfylde og en masse filer i ens online-mappe. Hvis man har det meget dårligt, tænker jeg, det kan være en god idé at få nogen til at hjælpe sig med at komme i gang – man skal i hvert fald være indstillet på at yde en indsats for sig selv, og dagligt træne sine nye gode vaner.
Jeg kan særligt godt lide, at man helt naturligt følges et halvt år efter endt terapi, så man støttes i at fastholde de nye gode vaner.

20 december 2023

Hej Sanne.
Tusind tak for din feedback :-)
Det har i den grad været et privilegium at arbejde sammen med dig. Du har arbejdet målbevidst, du har været vedholdende, og du har været virkelig god til at bruge redskaberne. Så dit resultat er fuldt fortjent!

Udviklingsrejse

Efter et nu afsluttet forløb ved min neurocoach Amania Lotze, er jeg blevet opfordret til at dele min udviklingsrejse. Mest som selvreflektion men især også for at opmundre andre til at tage det første skridt til et nyt og forbedret liv.

Jeg har siden 19 års alderen haft angst, og havde egentligt affundet mig med, at det var en del af at være mig.

Ved at undgå visse situationer og fødevarer kunne jeg jo undgå at udsætte mig for situationer og oplevelser, som potentielt kunne trigger min angst. Det kom også til udtryk i, hvad jeg nu har lært hedder sikkerhedsadfærd - også kaldet OCD eller tvangstanker. Jeg var blevet bange for at blive bange.

Der skete så det, at jeg skulle til tandlægen, og at jeg ikke længere kunne løbe fra mig selv eller situationen. Det blev så slemt, at jeg fuldstændigt mistede håbet og måtte indse, at dette var en overreaktion og at det var på tide at få professionel hjælp.

Med Amanias hjælp fik jeg genfundet mit selvværd, gjort op med nogle af mine forkerte og ikke særligt gavnlige overbevisninger om mig selv og lærte at kommunikere og samarbejde med mine indre medarbejdere.

Der har været mange vigtige erkeldelser igennem forløbet, men en af de stærkeste er nok, at hvis jeg kan gøre mig selv angst, kan jeg også gøre mig selv tryg. Og at ubehag er vejen til udvikling og ikke noget at frygte eller undgå.

Vejen er målet, og denne rejser er først lige begyndt. Og jeg glæder mig over den ro og balance som har fundet vejentilbage i mit liv.

Jeg giver Amania og hele neurocoaching teamet min varmeste anbefaling.

Louise Nielsen

18 december 2023

Hej Louise.
Du har været mega sej og åben igennem hele forløbet.
Du gik vejen og skabte din forandring. Det har været en kæmpe ære at se din fantastiske udvikling🙏. Du gjorde det! 👏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et befriende forløb med uundværlige værktøjer

Jeg havde i mange år kæmpet med temperament, der bundede i lavt selvværd og manglende evne til at sige fra. Jeg havde tidligere forsøgt at tale med psykologer uden effekt - og uden reelt at forstå problemets baggrund og uden at få de rette værktøjer til at hjælpe mig med mine udfordringer.

Da jeg igangsatte mit forløb med Pia gjorde jeg det derfor også klart hvad jeg mente, jeg havde behov for - og hun var helt enig og viste fra første samtale, hvordan et forløb hos hende var markant anderledes end et psykologforløb.

Selvom jeg gik ind i forløbet med positive forventninger, så blev de på alle måder overgået. Pia har været helt fantastisk og jeg har virkelig været positivt overrasket over, hvor handlingsorienteret forløbet har været og hvor mange gode værktøjer, jeg har fået med, som jeg kan fortsætte med at bruge, træne og mærke effekterne af.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Dansk Center for Neurocoaching - et klart fokus på handling og positiv forandring giver så god mening - og Pia har været både udfordrende, støttende og konstruktiv igennem hele forløbet. Hun har hjulpet mig til både at forstå mine udfordringer og har givet mig alle de redskaber, jeg skal bruge for at arbejde med dem. Hun gjorde forløbet lærerigt, udbytterigt og enormt behageligt at være i - selvom der er mange svære erkendelser og erfaringer, der kommer ud af forløbet.

13 december 2023

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Hej Isabella - Tusind tak for de flotte ord. Det har været en fantastisk og udfordrende rejse, hvor du i den grad har valgt at tage handling henimod dine mål - så masser af ros til dig for din indsats.
Pia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Redskaber for resten af livet🙏🙏

Jeg har kæmpet med begrænsninger og bekymringer hele livet. Stressen har banket på hos mig af flere omgange. Hjælpen fra læger/psykologer har været symptom-behandling for en stund.

Med Dansk Center For Neurocoaching har jeg fået redskaberne til behandling af mine negative overbevisninger. Mine egne gode ressourcer er vækket for resten af livet, som jeg har i min indre rygsæk. Og meget virksomme personlige lydfiler krydrer jeg mig med, de booster mig til et positivt mindset.

Jeg er i dag markant styrket og robust til at stå stærk overfor de opgaver/udfordringer som hverdagen og livet byder på.

Det har været en fornøjelse at have Birgitte som coach, så engageret i mit ve og vel 🌟🌟🌟🌟🌟
De varmeste anbefalinger til Dansk Center For Neurocoaching.

9 december 2023

Kære Dorte.
Tusind tak for din fine feedback.
Stor ros for din flotte indsats. Du har være i action, og du har været vedholdende. Det har været helt fantastisk at arbejde sammen med dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er simpelthen det bedste jeg har…

Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv!

Jeg er en mand på 29, selvstændig el-installatør

Jeg har gået med noget stress og angst, har prøvet at gå til Psykolog men det hjalp ikke på den lange bane.

Her har jeg fået en masse gode redskaber til at navigere udenom stressen og angsten, eller afhjælpe det i opløbet så det ikke kom ud af kontrol. man skal bare være indstillet på det er en selv der skal gøre arbejdet.

De er super gode til at hjælpe en på vej og forklarer hvordan man skal bruge redskaberne.

4 december 2023

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Hej Rasmus - Tusind tak for de smukke ord, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Du kan i den grad også klappe dig selv på skulderen for dit gode arbejde.
Pia

Feeling Better

Following a period of stress I felt confused and often anxious. Couldn't enjoy what I had anymore. Brigitte and Michael have been amazing. They helped me finding my inner peace and rediscover how to enjoy life in full. Whilst skeptical at the beginning I enjoyed it more and more each and every session. The tools provided are perfect to analyze the issues and work on them. I highly recommend using their program.

20 juni 2023

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Thank you so much for your kind review. We have really enjoyed working with you. You have done a great job.

Best regards
Michael & Birgitte C.K.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Værktøjet alle vil kunne bruge resten af livet.

Jeg har været igennem et forløb med en virkelig dygtig coach fra dansk center fra neurocoashing. Et forløb der har levet op til mine forventninger og meget mere end det.
Jeg har for 12 år sidste fået PTSD ved en arbejdsskade. Selv om jeg var kommet langt, så var min hjerne forsat i forhøjt et alarmberedskab og min krop i ubalance.
Jeg har søgt og afprøvet så mange forskellige ting både samtale terapi og alternative behandlinger. Men intet af det, har helt kunne berolige min hjerne.

Igennem mit forløb har jeg lært nogle redskaber, jeg resten af livet kan bruge. Disse redskaber har skabt stor ro i min hjerne og givet mig en kæmpe tryghed, fordi jeg ved, at jeg har redskaberne til at kunne håndtere fremtidige udfordringer. Det er netop alt det, jeg har ledt efter i mange år, en metode hvor jeg selv aktivt kan gøre noget, for at ændre de uhensigtsmæssige følelser og tanker der opstår og udvikler sig til stress.

Som en stor ekstra gevinst, så smitter denne nye tilstand i min hjerne og krop af på andre. Og mit liv og omgivelser er blevet betydeligt mere roligt og afbalanceret.

26 oktober 2023

Kære Anja
Tusind tak for de pæne ord. Det har virkelig været et privilegium at hjælpe dig. Du har lagt en fantastisk indsats, så dine flotte resultater er fuldt fortjente =) Bedste hilsner Karina, DCN

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste investering man kan give sig selv eller andre.

Jeg har kæmpet med stress og angst siden starten af november 2022, hvilket har været min største udfordring til dato. Det har fyldt stort set hele mit liv det sidste år. Så meget at jeg flere gange har følt, at livet ikke var værd at leve.

Jeg har allerede fra starten af mit sygdomsforløb gjort ekstremt meget for at blive rask. Jeg har benyttet headspace, psykolog, speciallæge, læger, deltaget i stresshåndteringsforløb ved kommunen, fået medicin og meget mere.

Jeg har hele tiden været fuld bevidst om, at det var min psyke, som var mit problem og dermed været 110 procent klar til at arbejde med min psyke. Men jeg fik aldrig de helt rigtige værktøjer til at håndterer det.

Det var så lige indtil jeg fandt VIDUNDERLIGE neurocoaching og jeg var så heldig at komme i et forløb ved Amania Lotze. Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle starte mit forløb hos neurocoaching pga. det økonomiske, men jeg kan med ro i maven sige, at det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort i hele mit liv.

Neurocoaching er top professeionelle, og det hele fungere bare fuldstændig optimalt. Mit forløb har på lidt over en måned ændret hele mit liv. Jeg har fået meget mere selvværd, flere ressourcer, mere disciplin, større tålmodighed, tilfredshed, åbenhed og vigtigst af alt lykke. Jeg kunne blive ved med at skrive positive ting og der er ikke et eneste negativt ord herfra. Så hvis du er klar til at arbejde med dig selv og din psyke, så vil jeg helt klart anbefale neurocoaching. Jeg kan desværre ikke love, at du får Amania, men jeg er overbevist om, at alle er fantastiske.

Vejen er målet og succes er at gøre det rigtige.

21 oktober 2023

Hej Martin
Sikke en udvikling og transformation du har været igennem. Du har fra start arbejdet målrettet med dine værktøjer og læring. Du har været fantastisk at samarbejde med og jeg er sikker på den livsændring du har besluttet vil forblive.
Det er en stor ære at være vidne til den action du har leveret og den forandring du har skabt.
Din indsats er dybt inspirerende!
Dbh. Amania

Et livsforandrende forløb

Jeg levede med generaliseret angst i 4 år, som medførte, at det var en udfordring at få en hverdag til at fungere, fordi min krop og mit sind konstant var i alarmberedskab uanset situation.

Jeg var i behandling først hos en psykolog og efterfølgende hos to psykoterapeuter, men det førte til begrænset fremgang. Deres fokus var at drøfte tidligere traumer for at bearbejde dem, men jeg oplevede aldrig at få hjælp til at håndtere min angst og udvikle mig for at komme ud af situationen. Det ændrede sig fra første neurocoaching-session.

Her drøftede vi mine traumer for at klarlægge mit behov for guidance, og efterfølgende drøftede vi mit mål – at hvile i mig selv. For mig betød det blandt andet at få ro og overskud i hverdagen. Det var en kæmpe drøm.

Min neurocoach, Birgitte, hjalp mig blandt andet ved at italesætte mine traumer som et udgangspunkt, hvorfra jeg var i stand til at udvikle mig. Hun gjorde mig blandt andet bevidst om, hvad jeg har kontrol over, og hvad jeg ikke har kontrol over; hvad jeg har ansvar for, og hvad jeg ikke har ansvar for; hvordan jeg kan yde selvomsorg; og hvordan jeg kan minimere fremtidige ”farlige” udfordringer ved at bruge visualiseringsøvelser. Her er tak kun et fattigt ord, for Birgitte har været en fantastisk coach i et livsforandrende forløb.

I dag har jeg nået mit mål. Jeg arbejder fortsat med mine redskaber og gør en aktiv indsats for hele tiden at blive stærkere i mit møde med udfordringer, men det er aldrig en pligt. Det er en investering i mig og i mit velvære. Jeg vil uden den mindste tvivl anbefale et forløb hos Dansk Center for Neurocoaching, hvis man er klar til aktivt at arbejde med sig selv og har lyst til at ændre sti i livet.

15 oktober 2023

Hej Line.
Mange tak for din dejlige feedback.
Jeg har så stor respekt for dig og for den fantastiske indsats, du har leveret. Det har virkelig været et privilegium at få lov til at være din coach.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fortiden er lagt bag mig

En skilsmisse fra en psykisk syg mand har fyldt alt for meget for mig i mange år, og jeg besluttede at prøve neurocoaching for at komme videre i mit liv. Jeg har prøvet psykolog flere gange, men det er altid blevet til snak, og jeg har bare gentaget mig selv.
Jeg har taget offerrollen i mange år, og da jeg læste om neurocoaching vidste jeg, at det måtte jeg prøve.
Jeg syntes, det lød helt rigtigt, at man skal have fat i alle 3 dele af hjernen for at skabe forandring, og det virker.
Jeg har fundet mit selvværd og et langt større mod til at stå ved mig selv, og jeg har fået helt konkrete værktøjer, som jeg kan vende tilbage til igen og igen.
Jeg har fundet min styrke og lært at lytte til mine indre medarbejdere, at tage ansvar for mig selv og lade andre passe deres ansvar.
Det allervigtigste, at jeg kan gøre noget selv. At jeg kan tage actionrollen og komme videre.
Jeg er blevet gladere, har fået mere energi og sover meget bedre.

15 augustus 2023

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Hej RM. Rigtigt mange tak for din feedback =) Jeg har gennem hele processen været meget imponeret over din indsats - og hvordan du samvittighedsfuldt har eksekveret på vores aftaler. Så dit resultat er virkelig fortjent!! Dbh. Michael

Stress relateret depression

Jeg har arbejdet med at komme mig over en stress relateret depression, de sidste par år, har forsøgt med psykolog samtaler, psykiater og anti-depressiv medicin, uden at kommet helt i mål, som jeg gerne vil være. Derfor søgte jeg efter noget der kunne få mig helt i mål og fik i den anledning anbefalet at kigge på neurocoaching. I den proces snakkede jeg dansk center for neurocoaching og læste på deres hjemmeside og tænkte det er næste for godt til at være sandt, men jeg blev overbevist om at det vil være dette værktøj der vil få mig det sidste stykke i mål. Neurocoaching processens, startpunkt med at gøre op med offer rollen, inspireret mig utroligt meget, det gav mig en energi til at starte op på processen. Processen blev guidet fint at neurocoachen, men en god og håndgribelig introduktion til værktøjerne, som er meget inspirerende og bliver tilpasset til de behov jeg har. Igennem processen har mine vigtigste erkendelser været, at jeg selv er kommet hen i stressen og jeg kan derfor også selv komme væk fra den, det har givet mig troen på at jeg bliver mig selv igen, men vedholdende arbejde med alle de nye værktrøjer og teknikker jeg har fået. Så nu har jeg fået troen på at jeg kan komme derhen hvor jeg kan nyde de ting jeg før kunne nyde og få en stabil og dejlig nattesøvn tilbage, så tiden med halve og hele nætter med næsten eller ingen søvn ikke komme tilbage. Jeg kan mærke at jeg har fået en meget bedre stabilitet for yder faktorer, mit fundament er stærkere, rødder på mit indre træ er ved at vokse sig stærkere.

8 september 2023

Hej Thomas.
Stor ros til dig for din flotte indsats gennem hele processen. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den største gave til vores familie

Ønsker du, at hjælpe en i din nærmeste familie, er det her stedet. Hvis du tror på komplekse årsags-virknings sammenhænge, så er der her en rigtig god og effektiv vej, en vej hvor man ikke kun ser på den, der har udfordringerne; stress, angst eller hvad det måtte være, men hele familiesystemet, roller og kommunikationsmønstre, som påvirker adfærden i alle familier. Her får du hjælp til at se på egne faldgrupper og gennem ændring af egen adfærd hjælper du den, hvor udfordringerne kommer til udtryk. Anerkend, at vi som familier er sammen om at skabe udfordringerne og derfor skal vi også være sammen om at løse dem. Det har intet mindre end været en kæmpe gave for vores familie og måden vi taler sammen på. De absolut varmeste anbefalinger ❤️ på toppen har mit personlige mini forløb også betydet en kæmpe forskel for mig. TAK Neurocoaching.

1 juni 2023

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Hej Betina. Mange tak for de pæne ord =) Vi har alle kun den største respekt for jeres indsats som både team og som familie. Og det har været en sand fornøjelse at se, hvordan I løfter hinanden og har hinandens ryg - det er jo det, at være en familie altid burde gå ud på. Dbh. Pia, Amania og Michael

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var hårdt ramt af et stresskollaps

Jeg var hårdt ramt af et stresskollaps. Tårene trillede stadig ned ad mine kinder - min hjerne og min krop virkede ikke rigtigt.

De sidste 6 år har været så hårde, at jeg mistede min optimisme. Min mand var ude for en trafikullykke på motorcykel og udover de fysiske smerter og skader kom hjernerystelse med senfølger i 6 år. Som pårørende stod jeg med alt derhjemme, hus, kæmpe have og 3 børn. Jeg var overbelastet og endte nok med at adoptere min mands depression og har i øvrigt angst for at miste. Mit barndomstraume, mistede min far, blev også voldsomt forstærket ved ulykken. Jeg endte med at lukke min virksomhed, min passion, efter 13 år som soloselvstændig.

Da jeg kom i gang med Neurocoaching, fik jeg lidt af min naturlige energi tilbage og mærkede igen min popcornhjerne. Jeg elsker viden kombineret med handling. Den nye viden om hjernen og redskaberne fra Neurocoaching er fantastiske. At visualisere er nemt for mig, da jeg er kreativ - og understøttet af lydfilerne min coach har lavet - er det et redskab, jeg elsker at bruge flere gange om dagen.

Jeg var ikke klar over det, før min coach Pia Smenge fortalte mig, at jeg led af lavt selvværd. Det var en øjenåbner. Jeg er stadig udfordret på min hukommelse, kognitivt og er lydfølsom, men jeg bobler af glæde indeni og har en masse nye fokusområder og redskaber. Jeg ved, jeg skal prioritere min alenetid, hvor jeg oplader og træner mine nye vaner. Min mand og jeg er som nyforelskede efter 22 år. Og mine børn har færre konflikter og stråler mere ligesom jeg. Hele familien er med i det huslige nu. Jeg har mere overskud til dem, er nærværende og aktiv med dem. Jeg har fået lyst til at høre lydbøger og podcast om stress, adhd, NLP, positiv tænkning og børneopdragelse - jeg sluger det råt i store mængder. Jeg har overskud til at have venindetid og dyrke mine interesser. Vi har købt en ny motorcykel og jeg har købt MC-tøj og været bagpå. Det er så stort - det er 15 år siden, jeg sidst turde. Jeg planlagt en parweekend til Amsterdam på motorcykel. Jeg udfordrer mig selv og min angst.

Min hjerne har stadig stress (har kun haft neurocoaching i 1,5 måned), men træning og atter træning hjælper dag for dag. Mit humør er i top, jeg stråler af mod på livet og glæde. Jeg ved, jeg kan overvinde alt. Med tiden tænker jeg at angsten og stressen forsvinder og at kreativiteten vender tilbage. Bare det, at jeg kan styre min hjerne, hvordan jeg ser og reagerer på verden. Det er ubeskriveligt skønt!

9 augustus 2023

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Hej Pia. Det er en virkelig, virkelig flot indsats, du har lagt for dagen. Og jo mere, du træner actionrollen og selvomsorgen, jo mere robust vil din stressmekanisme blive. Så holder du fast - hvad jeg er sikker på, at du gør - er det kun begyndelsen. Og fantastisk, hvordan du også med din indsats gør en forskel for dem omkring dig. Dbh. Pia, DCN

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har altid haft svært ved ikke at…

Jeg har altid haft svært ved ikke at overtænke situationer og fremtidsplaner. Det har været typiske angst og ocd-lignende tanker såsom “hvad nu hvis” eller “hvis jeg ikke gør sådan og sådan, sker det her”. Det har altid gjort det utrolig bøvlet at skulle rejse og nyde nye sociale arrangementer, hvilket fylder meget når jeg er en dreng på 21, der godt kan lide at give den gas og have det sjovt. Men også bare det at skulle være sammen med folk jeg allerede godt kan lide og føler mig tryg ved, kunne blive til en udfordring.
Jeg blev henvist til Dansk Center for Neurocoaching af min far, da det virkede som noget der passede til mig. Det virkede som et forløb hvor den mængde arbejde jeg putter i det, ville afspejle sig i resultatet.

Det var også det udfald jeg fik, for da jeg startede hos Pia, gik jeg fokuseret og grundigt til værks, og der blev hurtigt vendt om på tingene. I løbet af få sessioner fik jeg hjælp til hvordan jeg netop skulle samarbejde med de tanker og informationer som min hjerne gav mig, ved at bruge nogle enkle og meget anvendelige værktøjer. I løbet af få sessioner var min glæde skudt i vejret, og ting såsom at skulle flytte fra Sjælland til Jylland, som jeg er i gang med nu, er noget jeg ser frem til. Det har haft en stor effekt på hele min hverdag, og givet mig et overskud så jeg kan fokusere på de ting der glæder mig, mine venner, kæreste og familie.

Nikolaj

8 augustus 2023

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Hej Nikolaj. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Og dine resultater har du virkeligt fortjent - jeg er sikker på, at du også vil være en inspiration for andre. Bedste hilsner Pia, DCN