Jeg har været i flere forskellige slags terapi men havde aldrig kommet ind til kernen i det men det gjorde jeg hos Pia hvor vi fandt ud af at mit helt store problem var at jeg tog andsvar for alle an... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tænk engang hvordan man kan vende livets modgang til noget man pludseligt kan takle ganske nemt. Efter stress, svigt og banal modgang, fik Pia mig overbevist om at jeg selv vælger hvilken sti jeg sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fra vanvid til virklighed. Da jeg startede hos Neurocoaching tænkte jeg hvad er det her for noget og dette kan ikke hjælpe... Jeg tog fejl. Efter et fantastisk forløb med en utrolig dejlig t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er meget taknemmelig i dag, for at jeg i foråret tog fat i Dansk Center For Neurocoaching. Efter mange år hvor humøret dalede og lunten blev kortere og vreden tog til, kunne jeg og min famil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Neurocoaching er en en hurtig og effektiv behandling af bl.a stress, angst og depression gennem træning af hjernen. Neurocoaching er baseret på hjernens biologiske måde at arbejde på. Læs kundernes egne historier og se de dokumenterede resultater.
Slotsvej 4, 8543, Hornslet, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vejen tilbage til mig selv.
Jeg startede mit forløb hos Neurocoaching, fordi jeg, tilbage i juli 21 fik konstateret et meget for højt blodtryk, som følge af en længerevarende presset arbejdssituation. Jeg har aldrig før fejlet noget, og det kom derfor som et chok for mig, at blodtrykket var så højt, at det krævede medicin.
Jeg var stresset og havde tankemylder pga. presset på jobbet, jeg var svimmel og havde trykken for brystet og var ret utilpas.
Min start på blodtryksmedicinen gav mig så store bivirkninger med bla. hjertebanken, meget høj puls/blodtryk og trykken for brystet og svimmelhed, at jeg var på hospitalet 2 gange, hvoraf jeg blev hentet af ambulance med udrykning den ene af gangene.
Dette var med til at give mig en slags dødsangst – for, ”hvad nu hvis jeg fik hjertestop mens jeg var alene hjemme” – så ville jeg jo dø alene...
Disse angsttanker gjorde, at det var svært for mig at måle mit blodtryk selv, da tankerne gjorde, at blodtrykket steg. Så det blev en lidt ond cirkel, og jeg fik hele tiden ny og mere medicin, jeg skulle tage, da blodtrykket jo stadig var for højt. Jeg var frustreret over at medicinen ikke virkede og at normaliseringen af blodtrykket udeblev. Jeg fornemmede, at alle andre ”bare” tog deres medicin og så blev deres blodtryk normalt – bare ikke hos mig!
Jeg var godt selv klar over, at jeg med mine tanker, kunne være med til at gøre blodtrykket værre/højere end det rent faktisk var – men jeg kunne ikke styre tankerne og angsten.
I forhold til presset på jobbet, så hjalp det mig, at vi fik en ny ansat, så vi var fuldtallige igen, og jeg ikke stod alene med det store ansvar mere. Desuden fik jeg mod til at sige fra overfor min selvfede og meget talende chef.
Dette mod fik jeg helt klart via den lange lydfil jeg fik fra min Neurocoach, og som jeg hørte hver eneste aften under hele mit forløb. Den var med til at hjælpe mig med at smide alle de negative ”gaver” væk, som jeg havde modtaget fra mine forældre (”gaver” kaldte vi de negative tankemønstre, jeg var kommet til at tage ind). Jeg kan nu skrue op for mit eget mod og selvværd via volumenknappen, så jeg får mit stærke kraftfelt (2 NC-redskaber) aktiveret – hvilket f.eks. gjorde, at jeg fik modet til at sige fra og til at sige stop overfor dem, der gav mig negativ energi.
Kraftfeltet gjorde også, at jeg blev mere bevidst om at lade det, jeg alligevel ikke kan gøre noget ved, prelle af på mig i stedet for at tage det nært og lade det blive mit problem.
Jeg brugte MALTHE modellen (endnu et Neurocoaching-redskab) og min kontrollerede vejrtrækning de sidste 2 uger op til min døgnmåling af mit blodtryk – det hjalp mig til bevidstheden om, at jeg kan tale med alle mine indre medarbejdere (det kaldte vi de ubevidste dele af hjernen) og guide dem i en bedre og mere hensigtsmæssig retning. De er der jo KUN for at hjælpe og passe på mig, men sommetider kommer de på afveje - i allerbedste mening - og så skal de bare have min hjælp for at finde tilbage til det rigtige og bedste for mig og mit velbefindende.
Når jeg indimellem får angsttanker, så kan jeg nu bruge min vejrtrækning til igen at skabe ro i mit nervesystem - ved bare at kontrollere mit åndedræt indtil jeg kan mærke. der kommer ro på igen.
Jeg har fundet tilbage til de stærke ressourcer jeg har. Jeg vidste godt, at jeg er en mentalt stærk kvinde som kan klare at passe på mig selv – men jeg var kommet alt for langt væk fra dem og jeg stolede ikke mere på, at JEG er den bedste til at hjælpe mig selv. Men det gør jeg nu, fordi jeg ved, at det er jeg - og jeg altid kan vende retur og bruge de forskellige redskaber som min Neurocoach har givet mig, hvis jeg kommer ud af kurs igen.
Det stærkeste ved Neurocoaching er, at min Neurocoach var supergod til at forklare om de forskellige værktøjer og hvordan og hvorfor de virker, på en måde som lige præcis JEG forstår ifht. min indlæringsforståelse.
Desuden har jeg altid flere forskellige værktøjer som jeg kan bruge efter behov, og de er mine for altid!
Min Neurocoach gav mig under forløbet en kæmpestor viden om de ting der sker i min hjerne og har tilbudt mig yderligere podcasts/bøger etc. om de emner der interesserer mig.
Dog skal man selv være motiveret og man skal være indstillet på at give det en skalle under hele forløbet og være vedholdende i den daglige træning. Er man det, så er dette den bedste gave man kan give sig selv, når man er faret lidt vild i livet!

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Jeg har i hele mit liv været opfarende, hidsig og til tider haft en meget truende adfærd. I en alder af 47 år indså jeg at det var helt galt. Jeg er vvs installatør og har andre virksomme også og kunne slet ikke finde ro i mit hoved. Jeg var så heldig at få Pia Smenge og Pia har ved hjælp af få værktøjer fået mig til at reagerer anderledes. Mit liv er blevet lettere og jeg har en god fornemmelse i maven når jeg går i seng. Min familen er blevet gladere og alle i min omgangskreds bemærker at der er sket en positiv ændring. Tak Pia

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Vi kan varmt anbefale Neurocoaching.dk. Vores datter på 12 år led af seperationsangst og mild OCD, som vi sammen med hende, besluttede os for, at prøve at komme til livs før det udviklede sig yderligere. Efter sessioner med en neurocoach, er der sket markante fremskridt. Vi har i dag en datter, der ikke skænker det en tanke, at skulle være alene hjemme, overnatte ude osv. OCD’en er stort set væk og skulle den kigge frem igen, så har vi fået en masse gode værktøjer til at bekæmpe den. Og ikke mindst gode forebyggelses-værktøjer til dagligdagen.
Vi har afgjort opnået det vi ønskede og håbede på, før vi tog kontakt til Neurocoaching.dk.
Tøv ikke med at tage kontakt til Neurocoaching.dk.
Familien fra Vejle

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Jeg kan på det varmeste anbefale et neurocoaching forløb til alle- ja faktisk ville jeg ønske at det var et obligatorisk fag i folkeskolen, så ville stress, angst og depression ikke længere have så godt fat i så mange i vores samfund.
Dog er det væsentlig at bemærke, at et obligatorisk fag for alle ikke alene gør det, da den uvurdelige gevinst ved et neurocoaching forløb kun kommer, hvis man tager et aktivt valg om at slippe og gøre op med gamle mønstre og tankebaner- og så virkelig arbejde med de forskellige værktøjer. Det tager tid at ændre mønstre, der har været det “trygge” gennem flere år- men et neurocoaching forløb er begyndelsen på denne ændring.
Jeg fik anbefalet et neurocoaching forløb, da det efter et længere og meget hårdt sygdomsforløb i familien gik op for mig at jeg var utrolig vred. Som personen, der anbefalede mig neurocoaching, sagde “det klæder sjældent en 37årig at begynde at stille sig op og skrige bestemte personer ind i hovedet og det gavner sjældent hverken dig eller de personer, du måtte vælge at skrige af. Derimod kan du sætte dig selv fri ved at arbejde med din måde at agere og reagere på”. Og hun havde helt ret.
Med neurocoaching har jeg i stedet givet gaver tilbage. Gaver som bl.a. manglende tro på mig selv, manglende evne til at sætte grænser, stille for høje krav til mig selv, tage for meget ansvar, vrede/irritation og præstationsangst (som jeg i øvrigt troede jeg havde gjort op med tidligere, men neurocoaching viste stadig prægede mit liv - bare i andre former). At give disse gaver tilbage og møde sine indre medarbejdere og begynde at samarbejde med dem, er de smukkeste, stærkeste og mest rørende oplevelser - alt sammen noget der sker i en visualisering, men som med gentagelsens kraft sætter mig fri! Jeg kan ikke beskrive med ord hvor stærk en oplevelse det har været. Jeg har efter hver session været blæst bagover på den gode måde over de ressourcer og svar, der gemmer sig inde i mig. Jeg er efter netop afsluttet forløb tættere end nogensinde før på mit mål om at tro på mig selv uanset hvad og sætte mig selv fri af tidligere oplevelser og negative overbevisninger. Tusind tak til Birgitte for at give mig disse redskaber for livet! Og tak til mig selv for at give mig selv denne gave.
Jeg har fået en enorm styrke og føler en enorm stolthed!
Jeg har netop på min ferie købt en herlig tegning med teksten “der er noget vidunderligt på vej - og det er mig” Med mine neurocoaching redskaber bliver dette ikke blot en kliché, som jeg hænger på væggen, men det bliver mig og min stærkeste overbevisning hver eneste dag!

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Et år er nu gået efter jeg afsluttede mit neurocoaching forløb.
En af de vigtigste sætninger, som jeg tager med mig fra mit forløb er, at ‘Hjernen er som Google. Du får det du søger på - både det positive og det negative’. Dog kan du selv præge om det skal være det positive eller negative, der dominerer dine tanker ved brug af dine redskaber. Jeg har gjort brug af mine redskaber hver eneste dag det seneste årstid, og det har gjort, at jeg den dag i dag har opnået mit mål.
Gør det til en del af din daglige rutine at bruge dine redskaber, så når du rigtig langt. En varm anbefaling herfra - jeg har rykket mig markant det seneste år.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Jeg er så taknemmelig for, at jeg fandt neurocoaching en mørk marts dag, hvor jeg efterhånden var begyndt at miste modet på, at jeg kunne komme ud af den angst der var inde i mig.
Siden jeg var lille, har jeg bekymret mig meget, været nervøst anlagt og sat mig selv til side, for at gøre familie og venner omkring mig glade. Jeg har ikke vidst hvor meget, det har nedbrudt mit selvværd og hvilket dårligt tankespind det havde skabt i mig. I 2020 blev jeg færdig med min kandidat i kommunikation og skulle som nybagt mor og nyuddannet ud og finde mit første job. Jeg landede, hvad jeg forestillede mig, var drømmejobbet, men efter 8 måneder hvor jeg havde arbejdet i et meget hårdt og kaotisk arbejdsmiljø – måtte jeg trække stikket og sygemelde mig med stress. Det var en kamel at sluge, da jeg havde så meget energi og mod på mit arbejdsliv. Den gnist blev slukket der. I den periode fik jeg hjælp af en kognitiv terapeut, der hjalp mig godt igennem og jeg fik nogle gode redskaber med mig. Efter 6 måneders sygemelding havde jeg mod på at søge et nyt job igen – jeg landede endnu engang hvad jeg troede var drømmejobbet – men arbejdsmiljøet blev var ligeså kaotisk og det triggede desværre gamle oplevelser i mig. Denne gang oplevede jeg angstanfald på stribe og jeg blev sygemeldt med det samme og kontaktede min tidligere terapeut. Denne gang følte jeg dog, at det ikke havde nogen effekt og jeg blev mere og mere tynget af angsten og den fyldte alt. Jeg følte mig fanget i tankespind, jeg havde konstant ondt i maven og jeg var nervøs for alt.
I desperation søgte jeg over alt ift. Hvad der kunne hjælpe min angst. Jeg har altid været en smule imod at symptom behandle i stedet for at finde roden til hvad der egentlig er galt, og derfor så jeg medicinsk behandling som min sidste udvej. Jeg kunne ikke bære den tunge rygsæk jeg bar rundt på længere og bestilte derfor en tid hos min læge. Jeg nåede ikke at start på behandling.
Det var i det øjeblik jeg stødte på Neurocoaching. For at være ærlig, var jeg skeptisk da jeg læste om konceptet. Mest af alt fordi, jeg ikke kunne finde andre der praktiserede noget lign. Ligesom man f.eks finder massere af meta kognitive psykologer, kognitive psykologer osv. Men de mange fantastiske historier gav mig alligevel et håb. Derfor tøvede jeg ikke med at ringe – hvad havde jeg at miste? Andet end penge? Men penge er aldrig mere værd end dit mentale helbred tænkte jeg.
Jeg startede mit forløb med Birgitte og det har været fantastisk. Vi dvælede ikke så meget ved de dårlige oplevelser jeg var gået igennem. Men vi fokuserede fra start på, at jeg skulle komme tilbage til, at tage action i mit liv og ’’elske mig selv, uanset hvad’’ – da meget at mit mentale tumult, udsprang af at jeg i meget lang tid, ikke havde sat mig selv først og ikke havde taget styringen i mit eget liv. Det har været fantastisk at lære, hvordan vores hjerner fungerer og hvor meget vi kan styre og ændrer på, bare ved at ændre tankemønstre, ved at aktivere flere dele af hjernen.
Jeg har for mange år tilbage bokset på højt plan og jeg ved, at det kræver disciplineret træning når man gerne vil nå sine mål og når ens muskler skal blive stærkere. Derfor har det givet mening for mig, at det samme gælder, når vi træner vores muskler i hjerne til, at tænke anderledes og reagere anderledes.
Før var jeg en medløber at mine negative tanker. Nu har jeg gennem fantastiske redskaber lært, at jeg kan tage styringen og ændre på det, der skabte angst og dårligt selvværd i mig. Jeg er blevet en bedre version af mig selv og jeg ELSKER mig selv, jeg er blevet en bedre kone og mor for min lille familie. Mine veninder kan se en kæmpe forskel og jeg har mod og glæde ved livet igen. Jeg er fri fra angst og mine negativ tanker og bekymringer er minimeret betydeligt.
Selvfølgelig er der dage, hvor jeg mærker angsten banker på, men den store forskel er nu, at jeg ved hvordan jeg skal gribe det an, ved at tage action rollen på, visualisere og have en dyb forståelse for, at livet byder på godt og skidt – men jeg kan VÆLGE hvordan jeg reagere og jeg har fundet en kæmpe styrke i mig selv. Tak Birgitte fordi du har været den mest fantastiske coach og støttet mig i hele processen.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Mine grunde til at kontakte Neurocoaching, var blandt andet problemer med en underliggende vrede, irritation, ængstelighed, lavt selvværd og generelt negative reaktionsmønstre.
Havde et stort behov for at lære at kontrollere mine følelser, og slippe mine negative tanker og mønstre. Simpelthen lære at ha fokus på det positive.
Havde forsøgt mig hos en psykolog, men mærkede ingen resultater, og det hjalp mig ikke til at ændre mine vaner.
Med helt fantastisk hjælp fra Neurocoaching, har jeg nu lært at ha fokus på de gode og positive ting omkring mig, og egentlig brænde de negative ting af, før de når ind til mig.
Jeg har fået et utal af redskaber og værktøjer som har, og stadig er en vigtig del af min hverdag.
Jeg kan nu sige og mærke, at jeg tror på mig selv, og kan være den glade kvinde som ikke længere begrænser min egen lykke, og som mine omgivelser i øvrigt også ser tydelig forandring hos.
At ændre vaner og mønstre er en proces, og jeg er overbevist om, at med de mange redskaber jeg har fået med af min coach Birgitte, så vil korthuset aldrig nå at vælte. For det er så hurtigt og let at gribe ud efter et redskab, og finde tilbage på sporet.
Så tak til Birgitte for absolut uundværlig hjælp, og de største anbefalinger herfra.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Fantastisk oplevelse, har haft en del problemer med eksplosiv vrede, og lavt selvværd, manglede en måde at kontrollere det på, så tog kontakt her, og må sige det var det helt rigtige for mig. Har nu en pakke med gode måder at håndtere mine problemer på og kan se værdi i mig selv igen.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Da jeg kontaktede Dansk Neurocoaching havde jeg en stress-sygemelding med både angst og depression med i bagagen. Jeg fik angstdæmpende og antidepressiv medicin og skulle virkelig kæmpe for at finde glæden i mit liv og få en normal hverdag til at fungere.
Helt tilfældigt faldt jeg over hjemmesiden og besluttede mig hurtigt for at ringe. Det er til dato det BEDSTE, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Allerede efter første session var jeg overbevist om, at denne behandlingsmetode kunne noget helt andet end medicin og psykologsamtaler. Det er der mange forskellig grunde til, men den vigtigste er nok, at man med neurocoaching arbejder med årsagerne frem for symptomerne.
Birgitte har på alle måder været en fantastisk katalysator undervejs i processen. Hun har været ekstremt dygtig til at skræddersy et forløb, der var tilpasset lige præcis mig og mine udfordringer. Jeg har fået en værktøjskasse med specialredskaber, bl.a. lydfiler, som jeg bruger hver eneste dag, og Birgitte har hjulpet mig med at finde og visualisere nogle ressourcer inde i mig, som jeg slet ikke vidste, at jeg havde.
I dag har jeg det bedre, end jeg har haft i rigtig mange år. Jeg er så glad og lettet over, at jeg endelig har fundet en metode, der kan hjælpe mig. Det havde jeg ellers næsten opgivet. Så afmagten er nu erstattet af robusthed, frigjorthed, livsglæde og et lyst sind.
Afslutningsvis er det vigtigt for mig at understrege, at der ikke er tale om et quick fix. På ingen måde. Man skal arbejde intensivt hver eneste dag i forløbet for at komme i mål. Det kræver rigtig meget træning at ændre sine tankemønstre og nedsætte følsomheden i ens stressmekanismer. Og det kræver, at man er indstillet på at få kontakt med nogle områder af sin hjerne, som man ikke tidligere har været i kontakt med. Det er som at lære et nyt sprog, når man skal kommunikere med sine indre medarbejdere, der ikke forstår verbal kommunikation.
Jeg kan på det allervarmeste anbefale Birgitte som personlig coach og neurocoaching som metode. Det burde være alle med stress, angst eller depression forundt at indgå i et neurocoaching-forløb. Der er tale om et seriøst, dybt professionelt og fagligt velfunderet forløb.
Så, Birgitte – tusind tak for din hjælp med at få styr på kommunikationen i min hjerne. Det har ændret mit liv.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Da jeg havde det aller-værst, var jeg sikker på, at de fly, der passerede over min by, ville styrte ned i hovedet på mig. Og mens jeg ventede på, at det skulle ske, gik jeg rundt og tænkte, at jeg nok var dødeligt syg af kræft, eller at min datter ville blive kørt ned på vej til skole. Det kørte nonstop. Jeg vidste godt, at mine tanker var irrationelle, men den logiske del af mig kunne ikke overbevise den angste. Til sidst blev jeg sygemeldt fra mit arbejde og henvist til en psykolog.
Psykologer hjælper helt sikkert mange mennesker, men jeg følte ikke, at samtalerne flyttede mig. Jeg stod i et tyve meter dybt hul med en stige på fem meter. Jeg blev nødt til at gøre noget andet, hvis jeg ville have det bedre. Så jeg begyndte at google efter andre behandlingsmetoder og en eftermiddag i starten af marts, stødte jeg på Dansk Center for Neurocoaching.
Jeg læste hele hjemmesiden på én gang, mens jeg skiftevis tænkte ”det lyder for godt til at være sandt” og ”det er da det, jeg skal!”. Da jeg var færdig ringede jeg, og før jeg vidste af det, var første aftale i kalenderen. Bare det lille skridt, gav mig et boost. Nu gjorde jeg noget. Tog aktivt ansvar for mit liv.
Jeg startede hos Pia, og det var lige på og hårdt – på den gode måde. Ingen ”nåååh hvor er det synd for dig”, men en masse viden om hjernen og en masse redskaber og øvelser, jeg selv skulle lave. Jeg trådte direkte ud af offerrollen og ind i en verden, hvor jeg selv skulle tage ansvar for mit liv (mens Pia guidede og heppede på mig).
Netop det med at træde ind i action-rollen, er min største aha-oplevelse fra forløbet med Pia. Hvis du havde sagt til mig for et halvt år siden, at jeg med de rette redskaber og min egen motivation kunne ændre mit liv så radikalt til det bedre, havde jeg grinet af dig. Men livet er bedre nu.
I dag er jeg mig selv plus mange flere grin, mere energi, ro, nydelse og nærvær. Det kommer ikke bare mig til gode, men også min familie. Og hvis angsten stikker sit grimme lille ansigt frem, så får den en over snuden med alle de redskaber, jeg har lært.
Så mit råd er: Gør det. Det kan godt være, at du ikke føler, du har energien, men den kommer gradvist, når du går i gang. Og lad være med at tænke, at timingen er dårlig, fordi du bøvler med en masse på arbejdet eller hjemmefronten. Jeg måtte stoppe på et arbejde jeg elsker midt i alt det her. Jeg burde være slået helt ud, men jeg har aldrig været gladere.
Tak til Pia, DNC og mig selv. 😉
Jeg kontaktede Dansk Center for Neurocoaching, da jeg i mange år har lidt af depression og dårligt selvværd. Jeg havde prøvet forskellige typer terapi, men jeg røg altid tilbage efter kortere eller længere tid. Til sidst fandt jeg Dansk Center for Neurocoaching, hvor jeg kom i et forløb hos Birgitte. Det har givet mig de sidste vigtige redskaber til at få et godt selvværd; og jeg er nu nået i mål og kan sige, at jeg elsker mig selv ubetinget - og både mene det og føle det. Det er et stort skridt!
Tusind tak for omsorgsfuld, kompetent og målrettet coaching, hvor jeg er blevet bombarderet med redskaber, jeg kan bruge til at fastholde min gode udvikling. Min værktøjskasse bugner af lydfiler, artikler, referater og skabeloner - det giver en følelse af tryghed og styrke, så tusind tak for det.
Jeg kan varmt anbefale Birgitte og Dansk Center for Neurocoaching.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Jeg begyndte hos Neurocoaching efter flere års kamp med angst. Jeg havde været i længere behandling hos en psykolog, og jeg havde også været i berøring med psykiatrien i flere omgange. Min angst var på det tidspunkt invaliderende, og jeg havde svær ved at passe mit studie, mit arbejde og mine forhold til kæreste, venner og familie. Kort sagt: angsten var altoverskyggende. Jeg faldt over Neurocoaching, mens jeg ledte efter alternativer til den behandling, som jeg allerede havde prøvet. Efter en kort samtale blev jeg sat under Joans kyndige vejledning, og det har jeg ikke fortrudt. Neurocoaching gav mig nye værktøjer til at arbejde med min angst – værktøjer, som jeg ikke før havde fået, på trods af flere års angstbehandling hos psykolog. I Neurocoaching-processen blev jeg opmærksom på, hvorfor angsten fyldte så meget hos mig, og det gik op for mig, at det var baseret på en misforståelse som ikke var min. Det stærkeste i forløbet var at opdage, at jeg har magten og styrken til at vælge et andet og bedre liv. Under Joans vejledning indså jeg, at jeg besidder al den kraft, der skal til for at overkomme min angst – og det gav mig et helt nyt perspektiv på mig selv og mit liv med angst. Efter mit forløb har jeg fået det meget bedre, og min angst styrer ikke længere mit liv. Jeg kan nu anerkende mine følelser og give plads til dem uden at lade dem løbe løbsk – og det har givet mig min livskvalitet tilbage.

Fra fængsel til frihed
Før jeg begyndte på neurocoaching, følte jeg, at jeg var spærret inde i et mørkt fængsel.
Jeg havde dårligt selvværd, var negativ og havde lullet mig ind i en offerrolle, så jeg ikke længere tog ansvar for mit eget liv. Jeg så mørke skyer overalt, var initiativforladt, trist og hadede mig selv. Dette resulterede i, at jeg skubbede de mennesker, jeg elskede, væk fra mig, fordi jeg ikke forstod eller kunne rumme, at de elskede mig. Jeg havde tidligere været i almindelig kognitiv terapi, det gav mig en god forklaring på min adfærd, men det gav mig ikke nogle redskaber til at ændre på det.
Disse redskaber har jeg fået gennem neurocoaching.
Det som blandt andet tiltalte mig ved neurocoaching var videnskaben omkring hjernens biologi, som terapien er bygget op omkring. At hjernen er plastisk, og at man kan ændre dens kemiske og elektriske processer ved at ændre i sine tanker, følelser og adfærd – og jeg er et levende bevis på, at det virker.
Allerede kort inde i neurocoaching-processen oplevede jeg, at der skete en positiv forandring i mig.
Jeg begyndte at være mere positiv og begyndte at tage action på tingene – det var en fantastisk følelse.
Jeg oplevede, at jeg fik mere mod, blev gladere, blev mere tydelig i min kommunikation og fik et mere åbent kropssprog.
Mennesker omkring mig begyndte hurtigt at kunne mærke min positive udvikling.
Forløbet har været intensivt og effektivt. Det virkede rigtig godt for mig, at jeg kunne komme i gang indenfor kort tid, og at selve forløbet havde en overskuelig tidshorisont. Jeg har brugt meget tid på det, men det føltes ikke hårdt, fordi det var spændende, og fordi jeg hurtigt kunne mærke en belønning for min indsats. Jeg ved, at jeg skal træne resten af livet, og jeg ser det som en gave, som gør mig klogere på mig selv (og nogle gange andre).
Min coach (Birgitte) har været en uvurderlig og fantastisk guide på denne rejse. Hun fik meget hurtigt en fornemmelse for min person, og det betød, at hun lige vidste, hvilke knapper, hun skulle trykke på, for at nå ind til mig. Vi havde en fantastisk kemi, og hun er bare et skønt, empatisk, vidende og inspirerende menneske, og hun har givet mig en kæmpe værktøjskasse af øvelser, som jeg kan bruge i min træning.
Den gamle mørke sti, som jeg havde gået i mange år, er blevet afløst af en lys og dejlig sti, som jeg skal huske at gå på hver dag i resten af mit liv. En sti, der har ført mig fra fængsel til frihed - og jeg er evigt taknemmelig for og stolt af mit forløb.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Efter længere tids manglende glæde i livet besluttede jeg mig for at give NC en chance - dette har jeg bestemt ikke fortrudt.
En stor tak til Birgitte for hendes forståelse, støtte og ikke mindst redskaber til at tackle hverdagens små og store udfordringer.
Redskaberne vil jeg helt bestemt bruge til at fortsætte min gode udvikling.
En varm og helthjertet anbefaling herfra.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
inden jeg startede hos Pia hos Dansk Center for Neurcoching havde jeg altid uro i mit baghoved. Jeg kunne ikke huske ret godt og min hjerne kørte på lavt blus. Samtidig led jeg af smerter forskellige steder i kroppen.
Jeg er ejer og direktør i mit eget firma med 50 ansatte. Har derudover kone og 2 små børn. Så der er fuld plade.
Jeg har prøvet psykolog. Det virkede også, men kun kortvarigt. Men så begyndte jeg hos Pia og allerede efter første session begyndte jeg stille og roligt at forstå min hjerne og de mønstre, jeg havde påført mig selv. Jeg fik en smag for, at det her kunne virke - og jeg ramte nogle af de gode gamle følelser i mig. Bare ved af tænke på dem. Samtidig med, at jeg nu også kunne lukke nogle af de dårlige følelser og tanker ude.
Jeg er efter kun 2 måneder gået fra at være en presset mand til at føle, at livet er dejligt. Og jeg har nu mod til kaste mig ud i tingene igen. Jeg har genfundet mit selvværd og boostet det til nye højder. Og de ting jeg ikke kunne overskue før, er nu dem der giver mig mest glæde og latter.
Jeg kunne skrive en lang roman omkring det her. Men vil bare sige til dem, der står i nogenlunde samme situation som jeg gjorde: Kom igang, tag telefonen eller skriv en email til Neurocoaching.
Det kræver hård træning i et par måneder - og det kræver, at man holder ved. Men min uro er til gengæld helt væk. Sammen med de smerter jeg havde i maven, brystet, nakken og hovedet.
Gør dig selv den tjeneste, og gør det her for dig selv.

DETTE VAR MIN SIDSTE CHANCE
Da jeg tilbage i oktober 2021 kontaktede neurocoaching sad jeg tilbage med en følelse af, at jeg havde prøvet ALT, og at dette var min sidste chance for at få det bedre. Jeg har døjet med angst siden jeg var 12 år gammel, og jeg er nu snart 25 år.
Første gang jeg fik min angst blev jeg behandlet på psykiatrisk, og jeg fik efter 1 års tid mit liv tilbage. Men i 2015 vendte angsten tilbage, og siden da har jeg kæmpet for at finde en behandling som kunne hjælpe mig med at få det bedre. Jeg har b.la. prøvet kognitiv terapi, meta-kognitiv terapi, body SDS, hypnose mm., men intet af dette har kunnet afhjælpe min angst-situation.
JEG ERKENDTE, AT JEG HAVDE ET VALG
Da jeg kontaktede neurocoaching blev jeg taget rigtig godt imod af både Michael og Pia, og jeg fik hurtigt en følelse af, at jeg var endt det helt rette sted, da både Michael og Pia kunne sætte sig i mit sted, da de selv havde haft nogle af samme følelser/tanker som jeg havde. Det gjorde at jeg følte mig klar til at kæmpe for at få mit liv tilbage, da de var forbilleder for mig.
Jeg fandt hurtigt ud af, at neurocoaching handler om biologisk viden omkring hjernen, hvilket jeg fandt interessant i forhold til behandlingen, da det jo betyder at der er en grund til, at jeg har angst. Det betød for mig at jeg havde et valg. Jeg kunne enten vælge at leve som jeg havde det med min angst, eller jeg kunne vælge at få det bedre med min angst. Jeg valgte at få det bedre med min angst, og dermed følge det neuropsykologiske træningsprogram som jeg i samarbejde med Pia har fået SÅ meget godt ud af.
JEG FØLER NU, AT LIVET GIVER MENING
Kort opsummeret, så startede jeg altså ved Pia med intet selvværd, ingen tro eller tillid til mig selv, og med angst i kroppen 24/7. Jeg var på 0% i min målopfyldelse da jeg havde første samtale, og jeg er nu ved min sidste samtale på 90%. Jeg har taget et bevidst valg om at jeg vil have det bedre, og det har ført til at jeg har fået friheden tilbage.
Jeg lever nu livet, og jeg føler at livet giver mening. Alle de drømme jeg har haft for livet, føler jeg kan blive til virkelighed, da jeg kan hvad jeg vil. Af Pia har jeg altså lært at træne hjernen fri for angst, ved at bruge hjernen bedre med de redskaber som jeg har fået. Jeg har lært at stille spørgsmål ved mine negative overbevisninger, i stedet for at acceptere dem som sandhed. TAK for at have givet mig livet tilbage neurocoaching og Pia.
Lider du af angst og har stået i samme situation som jeg, kan jeg kun anbefale at investere i dig selv og i dit liv ved at vælge neurocoaching. Når jeg kan, så kan du også.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Det her er min historie:
Jeg har hele mit liv følt mig svag, og at jeg ikke kunne tåle livet, både fordi jeg er det, man kalder “særlig sensitiv” og ydermere har haft en skrækkelig barndom.
Det har gjort, at jeg har haft et meget lille selvværd.
Det eneste, jeg målte mig selv på, var, hvor effektiv jeg var, og hvor hurtigt jeg kunne løbe.
Det har betydet, at jeg de sidste 15 år af mit liv er gået ned med stress utallige gange, som har gjort, at jeg kun kunne ligge under min dyne.
For nogle år siden fik jeg også diagnosen “Burning Mouth Syndrome” både i munden, men også på mine læber. (Det er en slags nerver, der brænder og svier.)
Jeg har været til adskillige psykologer, afslapningsterapeuter og særlig-sensitiv- terapeuter; men lige meget hjalp det.
Jeg troede derfor, at det var mit livsvilkår, ikke at kunne tåle livet.
Jeg var træt, udmattet og ked af det det meste af tiden og aldrig rigtig glad.
Da jeg en dag var ved at opgive “det hele” (igen) og nærmest havde affundet mig med, at mit liv var begrænset, og at jeg ikke kunne klare ret meget, stødte jeg ved en tilfældighed på neurocoaching på nettet.
Jeg begyndte at læse de personlige fortællinger om, hvordan mennesker med angst, lavt selvværd og depressioner, var blevet hjulpet, og særligt at man selv havde en aktiv rolle for at komme i mål, og at man ikke bare skulle forholde sig passiv, som hos en traditionel psykolog eller terapeut, syntes jeg, lød særligt overbevisende.
Jeg tog derfor kontakt til Neurocoaching.dk og har haft et vidunderligt forløb sammen med Birgitte.
Jeg er blevet bevist om, hvor dårligt jeg har behandlet mig selv, ofte for at gøre andre tilfredse.
Jeg har lært, at mit helbred er mit eget ansvar, og når jeg mærker min stress og mine symptomer, er det mig selv og mine medarbejdere i min hjerne, der sætter det i gang.
Jeg har fået så mange redskaber, og det største af dem alle, er følelsen af at få kontrol over min hjerne og krop.
At finde redskaber, som gør, at jeg har kontrol over min stress og mine symptomer, og at jeg kan gøre noget ved det - ikke bare at være passiv og et offer, men være i “actionrollen”.
Jeg har fundet en dyb ro og fred med mig selv og min barndom.
Det er gået fra at have været en skrækkelig barndom, som føltes som en stor tung og sort bagage, jeg bar med mig alle steder- til at blive noget neutralt og let.
Jeg har fundet en styrke og en robusthed og et mod, som jeg slet ikke kendte til før, og ikke vidste, var inde i mig.
Jeg har lært at drage omsorg for mig selv, og at når jeg har et problem, kan jeg gøre noget aktivt ved det- ved at være i “actionrollen” og bruge mine redskaber, og det har været en kæmpe lettelse.
Mit sind er meget lysere og lettere, og jeg ser nu positivt på min fremtid, og lægger mærke til alle de gode ting, der er i mit liv og inde i mig.
Det vigtigste redskab, jeg har lært er - at trække vejret!
Det lyder helt banalt; men jeg har ikke kunnet trække mit vejr ordentligt før nu, - det at kunne få ro i min hjerne og i min krop -“bare” ved at lære vejrtrækningsøvelser.
Jeg er nu så god til at lave dem - at jeg kan gøre det, også når jeg er sammen med andre mennesker og på den måde - skabe ro med det samme.
Jeg har stadig meget, jeg skal arbejde med; men forskellen er nu, at jeg har redskaberne til at gøre noget ved det, og jeg ved, at jeg skal blive ved med at bruge alt det gode, jeg har lært, resten af mit liv.
Jeg er gået fra 20% til 87% i løbet af 5 sessioner, og jeg agter at komme helt i mål i løbet af den nærmeste fremtid.
Tusind tak for din søde måde at være på Birgitte❤️
Mange kærlige hilsner
Anette Magnussen

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv <3
For 2 måneder siden stod jeg i et stort sort hul, da jeg var ramt af alvorlig stress og angst efter et længerevarende sygdomsforløb, traumer, arbejdspres og fordi jeg igennem mit liv ikke har passet på mig selv. Bekymringer og negative tanker har fyldt rigtig meget i mit liv. Jeg har det meste af mit liv, ikke haft følelsen af at være "ægte" mig, men har tilpasset mig og har altid været en pleaser.
Jeg har altid taget mere hensyn til andre end mig selv og har aldrig givet mig selv lov til at være glad for livet, da jeg altid bekymrede mig for andre og følte ansvar og skyld for andres problemer.
Jeg har haft dårligt selvværd hele livet og jeg har været rigtig hård mod mig selv. Jeg kunne aldrig gøre det godt nok og jeg havde negative overbevisninger om mig selv og nu sagde kroppen for alvor fra.
I dag er jeg taknemmelig for den modstand livet har givet mig, for ellers ville jeg ikke stå her i dag og være lykkelig og føle mig fri. Jeg har fundet mig selv og jeg hviler i mig selv og elsker mig selv uanset hvad. Jeg er fyldt op af glæde, taknemmelighed og tillid til livet. Bekymringer og negative tanker fylder ikke meget i mit liv og jeg har lært at vende fokus.
Dette kan jeg takke Joan for, som har givet mig den største øjenåbner og givet mig troen på livet og mig selv.
Efter kort tid i ”mødet” med Joan fandt jeg en indre ro, jeg var afslappet og fik hurtigt en fornemmelse af at være havnet det helt rigtige sted og at tingene nok skulle løse sig. Selv om det var online, som jeg var lidt skeptisk omkring, så var det trygt og fungerede helt perfekt.
Joan gav mig et kærligt skub med hendes ærlige og autentiske personlighed. Hun er dygtig, dedikeret og har en skarp evne til at se, høre og tune sig ind på det menneske hun sidder overfor. Joan viser stor kompetence. Det gælder både faglighed, erfaring, viden, empati, forståelse. Hun er et menneske der naturligt vækker stor tillid.
Jeg fik en masse fantastiske redskaber som jeg tager med mig resten af livet. Hun har ændret min måde at se mig selv og livet på. Igennem de forskellige værktøjer har jeg bl.a. lært at jeg er direktøren i mit eget liv og det kræver handling at skabe forandringer. Jeg har lært at jeg har kontrol over mine tanker og handlinger og at andres handlinger og følelser er udenfor min kontrol.
En vigtig sætning som jeg ofte siger til mig selv er:
”En mor får ikke næring af at amme sit barn”.
Jeg har lært at det er vigtigt at prioritere sig selv, tage ansvar og hensyn til sig selv før man kan være der for andre. I dag elsker jeg mig selv 100 % uanset hvad.
Jeg giver de varmeste anbefalinger til Neurocoaching!

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Jeg havde i flere år, oplevet en masse bekymringer og ubehag i min krop ved specifikke ting. Men det var ikke noget jeg følte jeg kunne gøre noget ved, fordi jeg var så vant til det var en del af mig og min hverdag. Indtil jeg fik mit første angstanfald, jeg ikke længere kunne gå i skole, jeg ikke længere turde være alene og at jeg slet ikke længere var mig selv. Det gik op for mig, at jeg ikke ville blive ved med at lade angsten styre mig. At jeg ikke længere ville gå rundt med ondt i maven, hjertebanken og kvalme der alt sammen kom af mine dårlige tanker. Jeg havde nogle år forinden været igennem et psykolog forløb, men uden en egentligt virkning. Jeg gik derfor i gang med at undersøge hvilke muligheder jeg havde for andre slags behandlinger mod angst. Jeg faldt over neurocoaching som jeg kunne læse mig frem til, handlede om noget helt andet end det jeg før havde prøvet uden at få resultater. Jeg står nu 4 måneder efter mit neurocoaching forløb med min neurocoach Birgitte, og har det bedre end jeg længe kan huske jeg haft. I mit neurocoaching forløb, fandt jeg nemlig ud af at det er muligt at få det godt igen. At jeg nu ikke længere skulle gå og opleve angst i min krop hver dag længere. Birgitte var med til at give mig en masse redskaber, som jeg kunne bruge på daglig basis. Jeg fandt ud af, hvordan jeg kunne berolige mig selv, hvordan jeg kunne give mig selve nye og positive overbevisninger og hvordan jeg kunne give mig selv styrke i form af eksempelvis symboler til at kunne arbejde med min angst. Neurocoaching har derfor været med til at give mig uundværlige redskaber, ro, styrke og ikke mindst hjulpet mig med at acceptere og anerkende angsten som en del af mig, men husket mig på, at jeg er chefen. Jeg er derfor så glad og taknemlig for hele mit neurocoaching forløb, og det er noget jeg altid vil have med mig i fremtiden. Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger, hvis man overvejer et forløb her. Det er super professionelt, og det VIRKER. Tusind tak til min søde neurocoach Birgitte for at have hjulpet mig på rette spor. Jeg har nu fået min hverdag tilbage.

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching
Da jeg gik i gang med at finde en psykolog som endte med at blive neurocoaching.dk boksede jeg en del med stress. Stress, som blev til bekymringer og en tilstand af at konstant være “bagud” aldrig være i kontrol af min tid.
Ved hjælp af Flemming og Neurocoaching har jeg fået ekstremt mange indsigter omkring mig selv, men også redskaber der gør at jeg ikke går rundt i en stresset tilstand konstant.
Jeg fandt ud af at jeg er i stand til at ændre min følelsesmæssige tilstand i løbet af et øjeblik og dermed være i stand til at tage action omkring hvad der går mig på eller stresser mig.
Det stærkeste har været at få sat ord på hvad det egentlig var galt, fordi stress er jo som sagt bare en effekt af bagvedliggende problemer.
Disse problemer har jeg fået talt igennem, fået sat ord på, opdaget ting omkring mig selv, men vigtigst af alt, fået værktøjer til at behandle dem.
Jeg kan ikke andet end at anbefale Flemming og Neurocoaching til alle, det har været en kæmpe hjælp og en stor personlig udvikling