Newcandle B.V. Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Fijne duidelijke communicatie, net werk afgeleverd. wij blij met de nieuwe apparatuur. je mag alles vragen en ze komen graag nog extra uitleg geven. kortom zeer tevreden

We zochten een groot scherm voor video conferencing en presentaties in een grote ruimte. Lennart heeft ons van uitstekend advies voorzien en we hebben uiteindelijk een 98 inch Ultra display aangescha... Toon meer

We doen al jaren zaken met Newcandle en we hebben altijd prettige ervaringen met het bedrijf gehad. Onlangs voor het eerst een Videoconference bar besteld en we kregen onmiddelijk en goede aanbieding.... Toon meer

Wij zijn heel blij met Newcandle, inmiddels ons 2e mediaboard laten plaatsen en eerlijk is eerlijk alles is gewoon goed! Snelle offerte, prima prijs en zeer snelle levering. Montage ging zoals het hoo... Toon meer

1. Elektronicabedrijf

Vergaderen, presenteren en informeren doen we iedere dag. Wij zorgen ervoor dat technologie een praktische tool is voor jouw organisatie om beter en makkelijker te communiceren. We adviseren de juiste audiovisuele oplossing op de juiste plek. Duurzaam, strak, stabiel en gebruiksvriendelijk! Onze specialisten voorzien vergaderruimtes, bedrijfsruimtes en klaslokalen van de benodigde audiovisuele producten. Via eigen montage teams installeren wij displays, touchscreens, videoconference oplossingen en meer in jouw bedrijfspand. Wij zijn de partij die bereid is om net die stap extra te zetten. Met audiovisuele specialisten, eigen installatieteams en een helpdesk voor technische én praktische vragen staan wij klaar om van jouw audiovisuele vraagstuk een succes te maken! We zijn gespecialiseerd in het gebruiksklaar opleveren van hoogwaardige audiovisuele middelen. En we ontwikkelen slimme vergader-& presentatieoplossingen met de beste gebruikerservaring. Onze uitdaging is om alle audiovisuele middelen zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, zodat jouw organisatie sneller, makkelijker en doeltreffender kan communiceren.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top bedrijf

De communicatie met Newcandle verliep geweldig, deze mensen weten waarover ze het hebben. Er werden heldere afspraken gemaakt over de installatie. Beide installateur waren op tijd, vriendelijk en kundig. Het installatie proces verliep voorspoedig en onze CTouch borden hangen en werken perfect.

19 augustus 2025

Beste Eric,

Wat een mooie recensie, hier worden we erg blij van! Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en we wensen jullie veel plezier met de nieuwe Ctouch borden.

Team Newcandle.

Bij Newcandle zijn wij vriendelijk geholpen en goed geinformeerd

Bij Newcandle zijn wij goed geadviseerd, zowel telefonisch als per mail. We zijn tevreden met het product.

16 juni 2025

Hallo Marianne,

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie review. We wensen jullie veel plezier met het nieuwe product.

Team Newcandle.

Voor het juiste advies en goede service moet je hier wezen!

Wij zijn vanaf het eerste contact tot de laatste aanpassingen in de offerte zeer goed geholpen door Floris. Hij heeft met ons meegedacht en mijn collega’s tijdens een demo ook vriendelijk geholpen en geadviseerd. Wij zijn erg blij met de service en levering van dit bedrijf!

23 juni 2025

Hoi Najat,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat jullie onze service als prettig hebt ervaren. We doen ons best klanten zo goed mogelijk te helpen en het is fijn om te zien dat dit gelukt is. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe producten.

Team Newcandle

Snelle levering, goed advies, goede producten en een hele nette ploeg die alles kwam plaatsen. Newcandle is echt een aanrader

1 mei 2025

Hoi Ron,

Hartelijk dank voor de mooie review en de aanbeveling. Fijn om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren. We wensen jullie veel plezier met het nieuwe producten!

Team Newcandle

Newcandle levert echt een goede…

Newcandle levert echt een goede service. Denken van tevoren goed mee, alles wordt netjes geleverd en indien gewenst gemonteerd. Scherm is een prachtig ding en werkt als een zonnetje!

Aanrader!

2 april 2025

Beste Jarno,

Fijn dat het allemaal naar wens verlopen is. Hartelijk dank voor de mooie review en de aanbeveling! We wensen je veel plezier met het nieuwe scherm.

Snelle adequate service

Wij hebben nu een tweede scherm laten installeren en het is zeer prettig werken. Bij problemen of vragen is Newcandle snel te bereiken en bieden snel hulp.

25 maart 2025

Hoi Conny,

Hartelijk dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat je onze service als positief ervaart. We wensen jullie veel plezier met het nieuwe scherm!

Team Newcandle

Snel geholpen door Floris van Newcandle…

Snel geholpen door Floris van Newcandle met een nieuw scherm voor een van onze vergaderzalen. Binnen 1,5 week gerealiseerd en netjes afgeleverd.

26 maart 2025

Beste Bram,

Fijn om te lezen dat jullie het contact met Floris als prettig hebben ervaren, en we jullie op deze manier hebben kunnen helpen. We willen je bedanken voor de mooie review en wensen jullie veel plezier met het nieuwe scherm.

Team Newcandle.

Uitstekende service en meedenkende partner

We werken inmiddels een tijdje samen met NewCandle voor onze digiborden, en we zijn ontzettend tevreden. De levering is altijd snel, het contact persoonlijk en prettig, en ze denken actief met ons mee om tot de beste oplossing te komen. Wat ons extra vertrouwen geeft, is dat ze ook duidelijk durven adviseren als een oplossing níet passend is—zelfs als ze het wel kunnen leveren. De tarieven zijn bovendien scherp, zeker gezien de extra service die ze bieden. Een betrouwbare en betrokken partner waar we graag lang mee blijven samenwerken!

24 maart 2025

Beste Onlinehuiswerkklas,

Hartelijk dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat je onze service als positief ervaart. We willen je bedanken voor het uiten van je waardering en helpen jullie ook in de toekomst graag verder!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over product, service en installatie.
Heldere communicatie en alles volgens afspraak.
AANRADER!

6 februari 2025

Hoi Roy,

Fijn dat het allemaal naar wens verlopen is. Hartelijk dank voor de mooie review en de aanbeveling! We wensen je veel plezier met het nieuwe product.

Begeleiding, kwaliteit en topsnelheid

Newcandle levert niet alleen kwalitatief hoogwaardige goederen, maar is na meedenken en adviseren ook nog eens bliksemsnel. De levering en installatie met instructie gewoon binnen 1 of 2 dagen. En dat bij al een aantal vervolgorders steeds opnieuw. Zeer tevreden.

24 februari 2025

Beste Bob,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je onze service als prettig ervaart. We doen ons best klanten zo goed mogelijk te helpen en het is fijn om te zien dat dit gelukt is. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe producten.

Absolute aanrader!

Top bedrijf, absolute aanrader. Prettig contact, snelle service en kwalitatief goede producten!

20 januari 2025

Hoi Tijs,

Wat een mooie review, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is verlopen.

Team Newcandle.

Snel geleverd, Maar wel 3x langs moeten komen.

Snel geleverd scherm, Helaas ging de instalatie niet helemaal van zelf(zijn 3 keer langs geweest). Is verder allemaal netjes en kosteloos opgelost, inmiddels werkt het naar behoren.

15 december 2024

Beste Tommy,

Bedankt voor jouw review.

Fijn om te lezen dat het scherm snel geleverd is en we de producten, zij het door twee keer terug te komen, alsnog gebruiksklaar hebben kunnen achter laten. De punten van feedback hebben we intern besproken, zodat we dit in de toekomst beter kunnen doen.

Veel plezier met het nieuwe scherm!

Top bedrijf

Top bedrijf, goede voorlichting tijdens de aanschaf en zeer deskundig montage team dat netjes werkt.

21 januari 2025

Hoi Bart,

Team Newcandle.

Heldere communicatie vanaf duidelijke…

Heldere communicatie vanaf duidelijke offerte tot het probleemloos plaatsen van display met toebehoren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

21 januari 2025

Beste JAPM van Dommelen,

Wat een mooie recensie, daar doen we het voor!

We willen jullie bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen jullie veel plezier met het nieuwe display.

Vriendelijke service

Vriendelijke service, meedenkend, ontvangst offertes vlot, goed doorpakken en levering prima

16 januari 2025

Beste Van Krieken,

Het doet ons deugd om te lezen dat het allemaal naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor de mooie review en we wensen jullie veel plezier met de nieuwe producten!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, erg blij met het nieuwe scherm!

6 december 2024

Hoi Je,

Bedankt voor de geplaatste review en fijn om te lezen dat jullie onze serice als positief hebben ervaren. Veel plezier met het nieuwe scherm!

Dik tevreden!

Fijne uitleg en ondersteuning bij het maken van onze keuze voor een digitaal scherm. Prettige werknemers, snelle plaatsing en heldere uitleg. Dik tevreden!

7 november 2024

Hoi Huisartsenpraktijk,

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie review. We wensen jullie veel plezier met het nieuwe scherm.

Team Newcandle.

Uitstekend meedenken naar de beste…

Uitstekend meedenken naar de beste optie voor onze organisatie, levering + nazorg. Bedankt Floris!

29 oktober 2024

Hoi Dion,

Fijn om te lezen dat jullie het contact met Floris als prettig hebben ervaren, en we jullie op deze manier hebben kunnen helpen. We willen je bedanken voor de mooie review en wensen jullie veel plezier met de nieuwe producten.

Team Newcandle.

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering. Na montage een duidelijke uitleg gekregen over de bediening van het Digibord.

3 december 2024

Beste Miguel,

Bedankt voor de mooie review, daar doen we het voor! We wensen jullie veel plezier met het nieuwe digibord.

Goede support en advies

Met kennis van zaken geadviseerd, en een maatwerkoplossing voor ons gerealiseerd. Ook een goede nazorg toen we tegen een technisch probleem aanliepen (waarvan de oorzaak niet bij Newcandle bleek te liggen, maar wel goed in is meegedacht).

13 november 2024

Hoi Wouter,

Leuk om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie reactie en voor het vertrouwen in ons.