NewFysic - Hilversum Reviews 38

4,3

s Gravelandseweg 46 c, 1211 BT Hilversum, Utrecht, NL

Ik heb heel wat dieeten gevolgd in mijn leven, maar sinds ik New Fysic ben gaan doen, weet ik dat ik geen ander dieet hoef te proberen. Mijn coach en vriendin Carolien (New Fysic Hilversum) heeft mi... Toon meer

Ze begeleiden je naar een nieuwe, gezonde ‘levensstijl’. Het is niet zwaar, en er zijn veel variaties qua voedsel en recepten. Je hebt toegang tot een fijne app waar alles (kan) worden bijgehouden... Toon meer

Geweldig programma met fijne coaches! Ik ben door de new fysic methode 7kg afgevallen waarvan 6.8kg aan vet. Ik kan het iedereen aanraden! Sabine is een mega empathische en motiverende coach.

1. Centrum voor gewichtsbeheersing

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• s Gravelandseweg 46 c, 1211 BT, Hilversum, Utrecht, Nederland

• +31883230005

4,3

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Super blij.

Dankzij sabine dijkstra ben ik in 15 weken 13,1 kg kwijt. Daar ben ik erg trots op en hoop dat ik samen met haar nog meer kg er af kan krijgen en ben haar enorm dankbaar.

5 februari 2026

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Wat fantastisch dat je zo'n mooi resultaat hebt bereikt! We zijn heel blij dat we je hierbij hebben kunnen helpen en kijken ernaar uit om je verder te ondersteunen. Dank voor je feedback.

Afvallen onder begeleiding

Dankzij de begeleiding van coach Sabine Dijkstra ben ik in 15 weken 18,6 kg afgevallen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik voel me fitter en zekerder.

5 februari 2026

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen! We zijn erg blij dat je je fitter en zekerder voelt na het behalen van dit mooie resultaat. Dank voor de feedback.

PAS OP VALSE ADVERTENTIE

VALSE ADVERTENTIE met geld terug als je niet afvalt. Ik viel niet af met Mounjaro en had vooraf al aangegeven dat Ozempic ook niet hielp (had ik eerder geprobeerd) heb ook aangegeven welke aandoening ik had. Al met al €799 euro betaald NIET AFGEVALLEN en als reden is dr ik niet in kilo’s ben afgevallen maar wel in vet! En iets van 1 kilo ofzo hè…

En als je een reactie plaatst op insta, zeggen stuur een DM en dan doe je dat en hoor je niets meer. Maar wel je reactie op insta verwijderen. Dit riekt naar oplichting en is NIET OKAY

19 december 2025

niet 'op dieet'-gevoel

Nooit het gevoel:'ik volg een dieet om af te vallen'. Dat is geweldig fijn. je blijft 'gewoon' eten!

15 november 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Wat fijn dat je geen dieetgevoel ervaart. Zo zie je maar dat je met lekker eten toch kunt afslanken! We zijn blij te horen dat het zo goed bevalt. Dank voor jouw feedback.

Programma met injecties veel duurder dan gecommuniceerd!

Op de site staat een prijs vanaf € 499,-
Als je belt wordt aangegeven dat er kan worden gekozen uit Saxenda, Ozempic en Mounjaro. Er wordt niet bijverteld dat er prijsverschillen zijn. Men geeft de indruk dat binnen het geboden programma een keuze kan worden gemaakt.
Er wordt bij de intake als ongeveer 1e vraag gesteld welke prik je wilt en er wordt een lijstje getoond met bijwerkingen en prijzen.
Saxenda kost € 499, Ozempic € 579 en Mounjaro zelfs € 699.
Dit wordt niet op de site gecommuniceerd, maar je wordt er mee verrast tijdens de intake.
Het bedrijf komt heel commercieel over met allerlei acties en supplementen etc. Kortom je bent veel meer kwijt dan ze je in eerste instantie willen laten geloven.
De coach gaf aan dat er vaker opmerkingen over waren geplaatst en dat er nu op de site vanaf was gezet.
Tijdens het aanmelden wordt al gemeld dat als je niet met het programma start (na aanmelding en intakeformulier door arts beoordeeld) je 99 euro moet betalen. Waarom hier ook niet transparant alle overige tarieven bijzetten, zodat je echt weet waar je voor kiest. Dit is misleiding.

In reactie op reactie NewFysic:
U kunt vooraf al transparant zijn over de kosten van de verschillende medicijnen. Dit schept een duidelijk beeld, waarvoor mensen tekenen. Dat is nu niet het geval. En als er gebeld wordt voor informatie, wordt dit ook niet gegeven.

17 oktober 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We vinden het uiterst belangrijk dat alle informatie voor onze klanten duidelijk en volledig is. Op onze website vermelden wij daarom een vanaf-prijs, omdat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van het gekozen programma en het type medicatie. De verschillende programma’s (met o.a. Saxenda, Ozempic en Mounjaro) hebben elk hun eigen prijsstelling, waar de klant tijdens de intake een weloverwogen keuze in kan maken.

De €99,- kosten voor het arts consult staan duidelijk vermeld op onze website, zodat dit vooraf helder is. Al voor het invullen van de medische vragenlijst dient iedere klant eerst akkoord te gaan met deze voorwaarden. Deze kosten worden wanneer men start met het traject uiteraard verrekend met de pakketprijs.

We nemen uw feedback mee in onze voortdurende inspanning om onze communicatie zo transparant mogelijk te houden.

We zullen hierover contact met u opnemen.

Een afvalmethode die echt werkt !!

Een afvalmethode die echt werkt ! Geen dieet maar anders eten. Heerlijke recepten en plannen waardoor t misschien iets langer duurt maar wel duurzaam is. In 8 maanden 20 kilo afgevallen, ben een ander mens. Lichter, fitter en veel gezonder. Blijvend zoals gezegd.
Hilma is een hele goede coach dat helpt ook, is niet pushy maar helder.
Als ze er niet was waren haar vervangsters ook goed.
Het hele concept klopt.

15 augustus 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Wat fijn te horen dat onze aanpak zo goed voor je heeft gewerkt! We zijn blij dat je de recepten en plannen prettig vindt en dat je je fitter en gezonder voelt. Bedankt voor je feedback over de coaching en het concept.

Geweldig programma met fijne coaches

5 augustus 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Wat fijn dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad en zulke mooie resultaten hebt bereikt! We zijn blij te horen dat de begeleiding zo prettig was. Bedankt voor je feedback!

fijne vestiging

Kundig en aardig personeel. goed afgevallen, altijd antwoord op vragen

19 juni 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Beste, wat fijn dat je zo tevreden bent, dank voor de mooie review!

Een fijne stok achter de deur!

Een fijne stok achter de deur!
We kunnen allemaal heel goed beredeneren dat we minder moeten eten om af te vallen. Maar soms heb je daar hulp bij nodig. Ik liep vast en het lukte niet om het zelf te doen. Nu 4 maanden later ben ik 8 KG afgevallen en voel me heerlijk! New Fysic voelt niet als ‘een dieet volgen’ maar meer als ‘een nieuwe structuur krijgen’ die je nodig hebt om jezelf te resetten met prima eetschema’s en heerlijke menu’s.
Zelfs met een onregelmatig werkschema is het goed te doen.
Ik raad het iedereen aan!

19 juni 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat je je heerlijk voelt en succes hebt ervaren met onze aanpak. Dank voor je positieve feedback en aanbeveling.

Resultaatgericht

Fijne medewerkers. Prettige sfeer. Resultaatgericht maar niet vervelend. Zeer vakbekwaam. Gewoon prettig om er te komen.

26 mei 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Hoi Willem, Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring bij ons had! We zijn blij met uw positieve feedback over onze medewerkers en de sfeer. Dank u wel!

Uitstekende motiverende begeleiding

Uitstekende motiverende begeleiding! Gewenste doel bereikt. Dank je wel voor alle support!!

3 mei 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Wat fijn om te horen zeg, bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Je wordt altijd weer goed op weg…

Je wordt altijd weer goed op weg geholpen als je het moeilijk hebt met volhouden

22 januari 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Hi Monique, dank je wel voor jouw feedback! Wat fijn om te lezen dat dit jouw ervaring is geweest.

Caroline heeft veel verstand van het…

Caroline heeft veel verstand van het programma en kon goed meedenken met aanpassingen of variaties wanneer ik minder afviel dan te verwachten was. Ook heeft ze een constructieve positieve aanpak, waardoor ik me niet slecht voelde als resultaten tegenvielen, omdat ze de positieve punten benadrukte en geduld aanvoerde.

Het programma was voor mij niet de ideale oplossing, omdat ik door overgang of wat voor reden weinig afviel. Daardoor zijn de supplementen relatief duur en levert het voor mij onvoldoende extra op dan het NewFysic eetritme zonder supplementen. Dus in overleg besloten op eigen kracht verder te gaan. Ook daar werd goed op gereageerd met openheid, begrip en passende vervolgstappen.

22 januari 2025

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Hi Anneke, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je de expertise en positieve aanpak van onze coach zo fijn vond! Het is fijn dat ze je kon ondersteunen tijdens het programma.

Met goede begeleiding en prima…

Met goede begeleiding en prima supplementen in 12 weken 10 kg afgevallen. Zonder problemen of stress.

17 december 2023

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Hi Anne, wat een super mooi resultaat! Dank je wel voor het delen en het achterlaten van je review

Alles klopt

Alles klopt, fantastische begeleiding, vriendelijkheid en vakkennis…..

17 november 2023

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Hi Josette, bedankt voor het delen van je ervaring!

Vaste leidster

Als je producten besteld heb je het de volgende dag in huis. 1 keer dat ik new fysic deed ging heel goed. Toen had ik ook iedere week dezelfde leidster. 2 e keer ging niet. Toen kreeg ik ook iedere week iemand anders. Dat werkte niet voor mij. Ik heb wel iemand nodig die me kan blijven motiveren. Dat werkt niet bij iedere week iemand anders dus dat zou nog verbeterd kunnen worden.

7 september 2023

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Hi Esther, dank je wel voor het delen van jouw ervaring en de feedback! Kan je ons hierover een mailtje sturen op info@newfysic.nl? Dan kijken we graag even met je mee.