NewFysic - Hilversum Reviews

s Gravelandseweg 46 c, 1211 BT Hilversum, Utrecht, NL

Ik heb heel wat dieeten gevolgd in mijn leven, maar sinds ik New Fysic ben gaan doen, weet ik dat ik geen ander dieet hoef te proberen. Mijn coach en vriendin Carolien (New Fysic Hilversum) heeft mi... Toon meer

Ze begeleiden je naar een nieuwe, gezonde ‘levensstijl’. Het is niet zwaar, en er zijn veel variaties qua voedsel en recepten. Je hebt toegang tot een fijne app waar alles (kan) worden bijgehouden... Toon meer

Een afvalmethode die echt werkt ! Geen dieet maar anders eten. Heerlijke recepten en plannen waardoor t misschien iets langer duurt maar wel duurzaam is. In 8 maanden 20 kilo afgevallen, ben een an... Toon meer

Geweldig programma met fijne coaches! Ik ben door de new fysic methode 7kg afgevallen waarvan 6.8kg aan vet. Ik kan het iedereen aanraden! Sabine is een mega empathische en motiverende coach.

1. Centrum voor gewichtsbeheersing

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

NewFysic is er voor jou!

al meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Of je nu man of vrouw bent? Student of levensgenieter? Alleen woont of met een gezin? Samen met je (online) coach stel je een persoonlijk voedingsplan op, passend bij jouw situatie.

• s Gravelandseweg 46 c, 1211 BT, Hilversum, Utrecht, Nederland

• +31883230005

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

230 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vaste leidster

Als je producten besteld heb je het de volgende dag in huis. 1 keer dat ik new fysic deed ging heel goed. Toen had ik ook iedere week dezelfde leidster. 2 e keer ging niet. Toen kreeg ik ook iedere week iemand anders. Dat werkte niet voor mij. Ik heb wel iemand nodig die me kan blijven motiveren. Dat werkt niet bij iedere week iemand anders dus dat zou nog verbeterd kunnen worden.

7 september 2023

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Hi Esther, dank je wel voor het delen van jouw ervaring en de feedback! Kan je ons hierover een mailtje sturen op info@newfysic.nl? Dan kijken we graag even met je mee.

Super geholpen

Super geholpen. Er hoefde maar paar kilo af wat mij niet lukte. Goed advies, gewoon lekker gegeten en gezonder en mijn wijntje blijven drinken.

15 mei 2023

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Goede begeleiding

Goede begeleiding. Lieve mensen.
Ben erg goed geholpen.

19 april 2023

Antwoord van NewFysic - Hilversum

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen Angela!

Gezonde levensstijl

Je hebt toegang tot een fijne app waar alles (kan) worden bijgehouden en waar veel lekkere recepten in staan.
Ook de begeleiding is zeer professioneel, enthousiast, ondersteunend en een stok achter de deur.

26 januari 2023

In 4 weken op streefgewicht en daarna 2…

In 4 weken op streefgewicht en daarna 2 weken schakelen. Dieet prima vol te houden. Recepten zijn handig en voor t grootste deel lekker. Goede uitleg tijdens de weegafspraken. Blij dat de kilo’s eraf zijn. Nu volhouden….

2 juni 2022

New Fysic werkt!!

Mijn coach en vriendin Carolien (New Fysic Hilversum) heeft mij hier op attent gemaakt en begeleid en daar ben ik heel blij mee!!

30 mei 2022

Zeer tevreden over de coaching van…

Zeer tevreden over de coaching van Caroline van het filiaal uit Hilversum.
Bij mij werkt het afvallen prima volgens deze methode.
Vier weken bezig en vier kilo kwijt.
Chapeau voor NewFysic.

10 mei 2022

NewFysic Hilversum; personeelswisselingen

NewFysic Hilversum; er is veel verloop van diëtistes op woensdag. Dat is jammer want ik kom elk jaar terug om weer 5-6 kg af te vallen. Het is weer even zoeken waar je een klik mee hebt. Er loopt ook n diëtiste rond die heel blij met zichzelf is. Persoonlijk vind ik dat onprettig als je op de weegschaal moet. Toch n confrontatie.

13 april 2022

Hi Mirjam,
Hartelijk dank voor je eerlijke en open review.

We doen ons best om een vast team op iedere vestiging te hebben staan, helaas is dat in de praktijk soms lastig. Het hebben van een vaste coach waar je een goede klik mee voelt, vinden wij ook heel belangrijk. Wanneer dit niet het geval is, voel je altijd vrij om dit bij ons te melden zodat we samen met je naar een passende oplossing kunnen kijken. Wij zijn er immers om jou te helpen.

Liefs,
Team NewFysic

Perfect NF team

Met de hulp van Caroline de eerste jaren en nu met Miryam en de recepten mijn doel bereikt en als ik er even door heen zat zeiden de dames niets aan de hand dit is normaal en zeiden je gaat perfect even een terug slag en gewoon doorgaan met elke 14 dagen controle ,veel jaloerse vriendinnen en ik ben trots op me zelf met hulp van de dames

23 december 2020