Fantastisk kundeservice de lytter faktisk til vad man sige og prøver ikke bare på kaste bolden videre. Lidt forsinket levering men det er også forventet på det tidspunkt med alle de helligdage. Jeg vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flotte smykker og fantastisk kundeservice. Fik en ring i julegave, som desværre var for stor. Fik hurtigt, professionel og fantastisk hjælp. Få uger senere modtog jeg den nye ring i en størrelse, de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedste online shopping-oplevelse!
Det er nok den bedste online shopping-oplevelse, jeg nogensinde har haft. Personalet var så gode til at kommunikere og svare på alle mine spørgsmål, og de var også så imødekommende. Jeg købte en ring til min bedste venindes fødselsdag og fik den indgraveret. Omkring to uger senere ville jeg gerne ændre indgraveringen, og Bibi, som jeg var i kontakt med, gjorde det muligt. Gaven ankom før hendes fødselsdag, selv om jeg som sagt havde ændret indgraveringen.

Servicen er helt fantastisk
Servicen er helt fantastisk!
Jeg havde desværre fået bestilt en ring, som var for stor, og kontaktede dem i forhold til at få sendt ringen retur og bestilt den samme ring i en mindre størrelse uden besværet med at skulle have pengene tilbage og så købe igen - intet problem, de sendte en ny ring og en returlabel, som jeg kunne bruge til at sende den første ring retur.
Og ikke mindst at forglemme, så er ringen fantastisk smuk og præcis hvad jeg havde håbet :)

Antwoord van Nikando
Flotte ringe til en god pris
Flotte ringe til en god pris. Smart koncept med at man selv kan designe ring, mht model, materiale og farve på de enkelte sten. Let at designe på hjemmesiden.
Hurtig levering, og god kundeservice.

Fremragende kundeservice!
Jeg har købt fra andre sites på nettet der virkelig kunne lære noget om kundeservice af Nikando!
Bestilte et par fine øreringe til min mor men dem var der desværre noget biks med, fordi låsen ikke lukkede helt i. Problemfrit med ombytning! Fik tilsendt et nyt par lynhurtigt og med returlabel, så jeg ikke skulle afholde den udgift. Desværre virkede låsen ikke på den ene nye ørering og jeg bad om få mine penge retur. Havde faktisk lidt forberedt mig på at skulle skrive en længere afhandling for hvorfor jeg ikke syntes det virkede men fik lynhurtigt en venlig mail om at mine penge var tilbageført. Ingen dikkedarer! Og de kom i dag ind på min konto så de holder altså også hvad de lover. Er brandærgerlig over at øreringen ikke virkede men vil helt sikkert ikke tøve med at købe herfra en anden gang, hvis jeg falder over noget der lokker. Stor ros herfra! 👍

Antwoord van Nikando
Tak for helt fantastisk service da jeg…
Tak for helt fantastisk service da jeg havde problemer med mine ringe. Flotte smykker. Håber i også vil finde vej til en produktion i halskæder. Jeg kan varmt anbefale, at handle med Nikando
Mvh Connie
Virkelig flotte smykker💍
Virkelig flotte smykker! Kan kun anbefale Nikando. Elsker konceptet hvor man kan personliggøre sine smykker. Derudover er kundeservicen virkelig god hos Nikando, hvor man bliver mødt af en professionel hjælp. Jeg fik først sendt en forkert ringstørrelse, og fik straks tilbudt at få tilsendt en ny ring og et returlabel til den gamle. Jeg vil helt sikkert købe igen hos Nikando💍
Servicen er helt i top!
De fortjener simpelthen min første anmeldelse! Jeg går normalt ikke med smykker da jeg mister dem - men ville gerne have en vielsesring, så fandt jeg en rigtig flot ring på Nikando's Hjemmeside og så ville skæbnen at jeg kunne få graveret i også (mega fedt). Jeg vidste godt at når en ring er belagt at det selvfølgelig ikke ville holde forevigt med farven, men de skriver så for nyligt en mail at de har oplevet at farven forsvinder for hurtigt og bliver tilbudt en ny ring uden beregning hvor de her har forbedret deres guldbelægning.. det er virkelig god service! Og de laver altså nogle virkelig flotte smykker - køber 100% mere derfra.
Jeg har det sidste årstid købt og…
Jeg har det sidste årstid købt og designet både ringe og øreringe fra dette firma . Super kvalitet -ingen skarpe kanter, som jeg har prøvet på andre firmaers især øreringe - heller ingen problemer med forgyldning uanset jeg har brugt den ene ring i et år. Så godt gået Nikando. Lis
Smykkerne mister deres farve!! - men super god kundeservice
Jeg havde fået en rigtig smuk ring fra dem (ring 001, forgyldt 14k) men efter få ugers brug mistede ringen dens guld farve! Jeg havde passede virkelig godt på ringe og syntes derfor det var meget skuffende!!
Jeg skrev til dem og fik en ny ring - Hvilket jeg er super glad for!
Men… igen kun lidt over en måned brug og denne ring er også begyndt at miste farven + at de har sat en forkert sten i…
Syntes ikke kvaliteter er helt okat fortil prisen - kan købe en ring til 300-400kr som holder bedere end deres. Meget skuffende!!
OPDATERING:
De har givet virkelig god kundeservice angående min ring nr. 2!! (og tilbudt at sende en ny ring i bedere materiale) Og de har indrømmet fejl i produktion, og at. de har skriftet leverandør, hvilket jeg syntes er vildt godt, og lige sådan en firma skal gøre!! Tak Nikando!

Rigtig god kundeservice
Jeg har købt ørenringe og de er så fine. I første omgang fik de desværre sat stenene i den forkerte rækkefølge, men det opdagede de inden de sendte dem. Jeg fik mail fra dem om, at de havde lavet fejlen, men de ville sende dem til mig alligevel og jeg kunne beholde dem. Jeg fik valget om jeg ville have et par nye med stenene i rigtig rækkefølge eller om jeg ville have et gavekort og lave et nyt design. Jeg valgte gavekortet og har fået endnu et par super fine øreringe. Jeg har kun positivt at sige om Nikando. Her handler jeg igen😃
WOW!
WOW
Jeg har modtaget min nye smukke ring som min kæreste har foræret mig ❤️ Jeg er vild med konceptet at man kan personliggøre smykkerne ved selv at vælge farverne på stenene. Jeg har forstået at firmaet er ret nyt, og selvfølgelig lige skal igang, men jeg kan sagtens anbefale dem. Kvaliteten er god, og stenene er i den smukkeste blå farve, og kom i en sød lille æske. Min ring er indgraveret og selvom det står en anelse småt, så kan man stadig se det. Leveringstiden var på ca. 15 dage som er indenfor de 3 uger man kan forvente når det er speciallavet. God idé at kende sin størrelse, eller bede dem om at sende en strips med posten så man kan måle den derhjemme inden man bestiller. Alt ialt er jeg lykkelig for min nye ring, og skal klart have flere smykker derfra!

Antwoord van Nikando
Lees meer over geverifieerde reviews.