Bestelling nikkelwall
2,5 weken geleden een bestelling gedaan bij nikkelwall die binnen 5 dagen geleverd zou worden. Na anderhalf week nog niets ontvangen, waarop ik contact heb proberen te zoeken. Meerder mails zonder reactie en telefonisch slecht te bereiken. Uiteindelijk na een paar dagen telefonisch contact gekregen, waar ik erg onvriendelijk te woord werd gestaan. Aangegeven dat ik op veel manieren contact heb proberen te zoeken, waarop ik als antwoord kreeg dan mijn mails niet waren binnengekomen. Uiteindelijk bleken er onderdelen in bestelling te zijn waardoor de productie langer duurde. Ik heb hierbij aangegeven dat het dan prettig zou zijn om daarover geïnformeerd te worden, waarop ik het antwoord kreeg dat de klantenservice los stond van de productie. Na meermaals mijn ontevredenheid hebben uitgesproken, kwam er een klein excuus.
Ik heb inmiddels de canvas bestelling ontvangen, waar helemaal niets op aan te merken is. Goede kwaliteit! Maar door deze onprettige ervaring met de klantenservice was dit mijn eerste, maar ook mijn laatste bestelling bij nikkelwall.