Fantastisk hyggelig butik. Fyldt med spændende smykker, som ikke ses andre steder i byen. Masser af unikke designs som fortæller deres egne historier.
Lees wat reviewers zeggen
Smukt smykke. Hurtig og ukompliceret forsendelse. Modtager blev så glad for gaven. Vil helt sikkert købe andre smykker her fra i fremtiden.
Jeg kontaktede virksomheden inden jeg handlede, da jeg havde brug for, at smykket blev sendt samme dag. Det sørgede de for og smykket kom frem dagen efter. Jeg har flere smykker fra virksomheden... Toon meer
Hos Nina Rønde Jewelry er der et stort udvalg af spændende og smukke smykker og samtidig faglig viden. Servicen er venlig og professionel. God stemning, med mulighed for at gå rundt og se alt det s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Håndlavede smykker i eget design - organiske og autentiske kreationer. Et stilistisk udtryk, der fører dig på en rejse til Det antikke Rom og Fjernøsten. Som en skattekiste der er fundet på bunden af havet. Smykkerne er rustikke og samtidig feminine. De fremhæver din personlighed diskret og stilfuldt.
Contactgegevens
Denemarken
- ninaroende.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig service!
Allerede samme dag var min halskæde…
Allerede samme dag var min halskæde afsendt, det er nemt og bekvemt at handle i en butik i københavn når man bor i Jylland på den måde ;)
Ærlig og sober service på et højt…
Ærlig og sober service på et højt niveau. Det der bliver lovet, bliver også overholdt. Sublimt. Bestilte smykket om torsdagen og det lå allerede i postkassen om mandagen. Det kunne ikke være bedre. Tak!
Smukke øreringe!
Købte de skønneste øreringe. Hurtig ekspedition og levering.
God service og hurtig exposition
God service og hurtig exposition
Varen er fin 👌
Du bør dog overveje at bruge dao, første forsendelse kom ikke frem og anden forsendelse har jeg endnu ikke modtage besked fra dao om at de har leveret
( har modtaget den )
Meget fin venlig og hurtig betjening
Alt gik hurtigt og let.
Nem handel og god oplevelse
Nem handel via hjemmesiden.
Varerne levede op til forventningerne og blev givet som gave til min kære ægtefælle på hendes 68 års fødselsdag. Hun blev meget glad på smykkerne.
Smukt
Øreringene “søpindsvin”jeg havde bestilt er så smukke. Og elsker det lille kort med plantet et træ.
Hurtig levering
Sød og imødekommende service
Sød og imødekommende service- hurtig levering - smukt smykke
Fantastisk service
Det er meget smukke smykker, og jeg fik den bedste handel. Der var tvivl om afsender adresse til udlandet, og blev ringet op samme dag som bestillingen var foretaget. Mit køb blev leveret til tiden - så det var hurtig ekspedition ♥️
Fantastiske smukke smykker som min kone…
Fantastiske smukke smykker som min kone blev meget begejstret for.
Super hurtig levering - de varmeste anbefalinger herfra.
Fint håndværk og god betjening.
Fine øreringe købt
Fine øreringe købt - dog svære at åbne lukke . Men alt andet er tip top
Køb af gavekort
Køb af gavekort var lidt bøvlet men det lykkedes til sidst.
God, hurtig betening
God, hurtig betjening👍Meget flotte smykker❤️
Meget tilfreds
Søde unikke smykker, dem bliver jeg glad for. 2 sæt øresmykker til meget rimelig pris, en gave til mig selv.
Smukt og unikt + god kvalitet!
Nina Røndes smykker er smukke og i god kvalitet! De er ikke de billigste, men pris og kvalitet går hånd i hånd.
Jeg købte et guld armbånd + øreringe til konen, hun blev super glad!
Happy wife, happy life.
Smukke smykker med hjerte
Smykkerne taler direkte til hjertet, de er så fint udført og formidlet. Bestilling og aflevering helt uproblematisk. Ikke sidste gang, jeg handler hos Nina Rønde Jewelry. <3
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.