NL Adapter

Is een chinees bedrijf? dat ondanks ze "origineel" afficheren wordt een namaak product verzonden!! Originele 85W Apple MacBook Pro 15 2014 A1398 mid Retina AC Oplader Adapter, staat in de beschrij... Toon meer

1. Batterijenwinkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Computerwinkel
  5. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We sell Charger, AC Adapter, Covering 80% Laptop,Notebooks. Dell, HP, Acer, Asus,Lenovo ...

Volgens mij weer door die chinezen opgelicht!

Ik heb net besteld en ook omdat er stond NL adapter en toen ik het geld had overgemaakt, de niet bekende Payssion zag staan en geen vermelding kreeg dat het geslaagd was en ook geen melding via mijn email met tekst en uitleg denk ik dat ik weer door die chinezen ben opgelicht. Ik bestel al niet graag via internet maar, hierna echt never nooit meer! :(

26 februari 2022

Toch best een goed bedrijf!

Na het lezen van de reviews dacht ik dat mijn bestelling nooit mijn kant op zou komen. Maar direct na ontvangst heb ik een bevestiging ontvangen, dat was een beetje vaag omdat mijn adapter uit China moest komen. Maar vandaag 6 dagen na het bestellen is de adapter door mij ontvangen. Echt super, wat mij betreft een prima bedrijf.

17 februari 2022

Helaas was ik er ook ingetrapt

Helaas was ik er ook ingetrapt. Ik had snel een nieuwe voeding nodig, dus dacht bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Moest die uit China komen..... . Track & trace waren wel in orde, dus kon 2 weken goed volgen waar die was. Na ontvangst bleek ook nog een keer dat het stekkersnoer niet op de voeding past, dat noemt zich een adapter bedrijf;-/

3 februari 2022

Pas op. Oplichters!!

Na precies een jaar en paar dagen is de Windows oplader kapot gegaan. Het duurde een maand voordat ik de oplader kreeg, maar de garantie gaat in op de dag van de aankoop??!! Als ik de oplader na 2 dagen keer, dan viel die nog wel binnen de garantie. Ronduit belachelijk.

De oplader is van Chinees kwaliteit en is nu gewoon kapot. Pas op voor dit soort bedrijfjes!!! Oplichters.

1 februari 2022

Is een chinees bedrijf

Originele 85W Apple MacBook Pro 15
2014 A1398 mid Retina AC Oplader Adapter, staat in de beschrijving en lijkt van een Belgische website te komen?
Niet dus!
BLIJF HIER WEG!!!

30 januari 2022

Rare gang van zaken hier

Rare gang van zaken hier, blijkt geen Nederlands bedrijf te zijn, het duurt 5 weken voordat je pakket er is. Als kers op de taart bezorgen ze het niet thuis maar bij een afhaalpunt en dan mag je nog even extra gaan betalen vanwege het invoeren van pakketten uit het buitenland.

27 januari 2022

Trap er niet in

Trap er niet in, dit is geen Nederlands bedrijf maar een Chinees met een vertaalmachine ( even naar benden scrollen dan zie dat helaas pas) . Bestellingen duren eindeloos wacht al een langer dan een maand ( beloofd 2-3 werkdagen) kortom een echte scam

26 januari 2022

Beetje gemixt gevoel

Maandag 17 januari 2022 Lenovo Adapter besteld. Die is woensdag 26 januari bezorgd door DHL. Nou ja bezorgd . . . bij de buren zonder bij ons aan te bellen.

Na bestelling keurige mail ontvangen met trackingcode en pakketje was goed te volgen.

Het is dat geduld een schone zaak is, maar je bestelt een adapter niet omdat je oude het nog doet . . . Ik denk dat ik de volgende keer voor iets meer geld toch zou checken of de adapter gewoon al in NL is.

20 januari 2022

Surface pro 5 adapter

Op 17 december 2021 een adapter besteld voor Surface Pro 5 1796. Niet gezien dat de Nederlands ogende site een chinese site was. Had daarna ook pas de (vooral negatieve) reviews gelezen, oops! Vandaag de 27e netjes via DHL geleverd.
Ziet er allemaal nieuw uit. Dus niks mis mee, gelukkig maar.

27 december 2021

Wel heb je ooit!

1e keer in mij leven dat ik een review schrijf. Ik had 2 adapters besteld bij NL-Adapter. Pas daarna keek ik op deze site, las alle reviews en dacht "Kak...die opladers ga ik dus nooit meer geleverd krijgen, of het is echt C kwaliteit". Ik bij voorbaat al dezelfde adapter in Nederland gekocht voor 300 Euro (weer kak), krijg ik de 2 adapters van NL-Adapter binnen 5 dagen geleverd! Helemaal geen B-Kwaliteit, voelt hetzelfde aan als het origineel. Bij mij is alles dus echt vlekkeloos gegaan!

24 december 2021

Kijk uit

Kijk uit. zeer elecht service. Ik heb een dapter besteld en nooit aangekomen. DHL zegt dat de zending missed meer informatie en de verkoper moet contact met hun opnemen. De klantservice blijft volhouden dat ik zelf met naar DHL moet gaan. Ook als ik hun een copy van het antwoord van DHL, blijven ze volhouden dat ze niks gaan doen. Oplichter.
Oh by the way, het lijkt alsof het een nederlands bedrijf is, Niet waar, een chineese bedrijf en de spullen komen uit China. Duurt minstens 3 weken.

14 december 2021

OPGELICHT

Hallo mensen, BESTEL NIET bij deze site. Het zijn OPLICHTERS. Je bent je GELD KWIJT. Jouw bestelde artikel zal NOOIT aankomen. Op het eerste gezicht lijkt het een Nederlands bedrijf, maar het is een Chinees gerelateerd NEPBEDRIJF. Ik heb een netstroom kabel/adapter besteld, betaald en NOOIT aangekomen. 27 euro weg. Na weken wachten een sms bericht van "DHL": Uw pakketje is ZOEK GERAAKT. Zelfs dat is NEP. KOOP NIKS - DOE HET NIET - OPLICHTERS. WEES GEWAARSCHUWD.

1 december 2021

Ik heb nooit mijn product (oplader voor…

Ik heb nooit mijn product (oplader voor laptop) ontvangen. En tot op heden ook nog geen geld terug ontvangen. Het is inmiddels 2 maanden later…

Als je contact met ze wilt opnemen is het een Chinees bedrijf…

28 november 2021

Oplichters

Er staat NL adapter, zijn gewoon in china terug sturen kost €30,- lader kostte €18,- na meerdere mailtjes te hebben gestuurd niks meer vernomen van hun.

15 augustus 2021

Super!

Ik had bang te bestellen door alle slechte reviews. Maar ik ben super tevreden! Binnen de 2 weken ontvangen! Artikel werkt perfect en ik heb er een leuk cadeautje bijgekregen!

24 juli 2021

Oplichters

Volgens de website verkopen zij ook originele opladers, dat zie je ook terug op hun afbeeldingen. Bij mij betrof het een lenovo oplader, waarbij je op de foto kan zien dat ze de originele oplader aanbieden. Ik heb een namaak oplader ontvangen en een mail gestuurd, tot op heden echter nog geen reactie mogen ontvangen. Ronduit schandalig

10 juli 2021

Op de website staat NIEUW …

Staat op de website dat het nieuw is en ik bestel Apple cinema HD Display 30” adapter €139,95 en krijg een zwaar
Beschadigd 2e hands ZWAAR TELEUR GESTELD IN DIT BEDRIJF BESTEL NOOIT MEER HIER EN GA OOK GELD TERUG HALEN VIA PAYPAL

13 juni 2021