NL Adapter

Ik heb net besteld en ook omdat er stond NL adapter en toen ik het geld had overgemaakt, de niet bekende Payssion zag staan en geen vermelding kreeg dat het geslaagd was en ook geen melding via mijn e... Toon meer

Trap er niet in, dit is geen Nederlands bedrijf maar een Chinees met een vertaalmachine ( even naar benden scrollen dan zie dat helaas pas) . Bestellingen duren eindeloos wacht al een langer dan een m... Toon meer

Is een chinees bedrijf? dat ondanks ze "origineel" afficheren wordt een namaak product verzonden!! Originele 85W Apple MacBook Pro 15 2014 A1398 mid Retina AC Oplader Adapter, staat in de beschrij... Toon meer

Rare gang van zaken hier, blijkt geen Nederlands bedrijf te zijn, het duurt 5 weken voordat je pakket er is. Als kers op de taart bezorgen ze het niet thuis maar bij een afhaalpunt en dan mag je nog e... Toon meer

1. Batterijenwinkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Computerwinkel
  5. Elektronicawinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We sell Charger, AC Adapter, Covering 80% Laptop,Notebooks. Dell, HP, Acer, Asus,Lenovo ...

Deze leverancier bestaat niet

Deze leverancier bestaat niet. Na bestelling en betaling krijg je een mail met een trackingcode. Die verwijst ogenschijnlijk naar die van Postnl. Alleen is de url postnl.post i.p.v. postnl.nl. De melding 'The item is ready for shipment' klopt, maar je bestelling wordt niet verzonden. Mailvragen hierover worden beantwoord met nladapterservice@gmail enz. door Judy Jang. Geen eigen webmail dus.

16 september 2020

Slechte adapter! Werkt niet! En krijg geen originele.

Ik heb een adapter besteld voor mijn laptop. Ik kreeg duidelijk niet de originele. Hij pakt de oplader nauwelijks en laad dus niet op! Gevraagd om een nieuwe, krijg ik weer dezelfde die dus weer echt waardeloos werkt. Wel steeds verzendkosten betalen. Slechte service en dus slechte kwaliteit van de producten!

23 juli 2020

Let op

Let op: achter het Nederlands klinkende NL adapters gaat een Chinese webshop schuil. Als je het bestelde artikel daadwerkelijk ontvangt en het is oke, dan heb je alleen te maken met een zeer lange levertijd. Als je het bestelde artikel echter niet ontvangt of het is defect, dan krijg je helaas te maken met de zeer slechte service of liever gezegd het totale gebrek daaraan van de Chinese webshop. Koop dus niet bij NL adapters.

14 juli 2020

Vlooienbanden na haast 7 weken ontvangen!

Ik heb een vlooienband gekocht, tenminste, dat dacht ik. Ik geloof niet dat ik de vlooienband nog ga ontvangen.
Ze liegen over de Track and Trace. Het pakketje zou nog steeds ‘ready for transport’ staan.
Ze sturen wel nette e-mails met onzin er in, namelijk die track and trace en een met een retourformulier. Wat heb je daaraan als je nooit wat hebt ontvangen

20 juni 2020

Leveren iets anders dan wat je besteld…

Nladaper:Leveren iets anders dan wat je besteld hebt en blijkt het ook nog een bedrijf uit China te zijn. Vervolgens wil ik mijn geld terugvragen en het retourneren maar via een geschil via paypal moet ik zelf de retourkosten betalen. Rond de 40 euro op een product van 18 eur. Het zijn oplichters! Koop hier nooit iets, aankoopbescherming via Paypal is ook waardeloos

18 juni 2020

Opgelet

Opgelet - is een Chinese webwinkel en goederen worden uit China verstuurd. Denk aan douanekosten! Zelfs als ze het als 'free gift' opsturen is de kans groot dat je douanekosten zal betalen!

17 juni 2020

Maat wtf is jullie probleem

Maat wtf is jullie probleem

Heb verdomme 50 euro aan dit k** bedrjif gegeven, er staat bij order kosten ''Processing'' Dikke luk 3 bier. vuile nichten die ze zijn. Ga hier dus ff lekker niks van kopen want je bent je geld kwijt.

8 juni 2020

Laat je niet oplichten door nl laderstore.com

Laat je niet oplichten door deze club! Leveren helemaal niets en vragen omtrent de levering worden met nietszeggende mailtjes beantwoord. Ook de tracking informatie die ze toesturen slaat werkelijk helemaal nergens op.

Helaas.. ik ben zo dom geweest om met deze oplichters in zee te gaan, maar wil andere mensen graag behoeden voor nl.laderstore.com.

7 juni 2020

Wil toch even een review schrijven,was…

Wil toch even een review schrijven,was bang dat ik opgelicht zou zijn maar toch niet.... heb het 25 maart besteld en vandaag gekregen wel laat maar ik heb begrip dat het kan komen door de corona crisus!
Dus als je geduld hebt dan komt het wel maar ben inderdaad wel geschrokken ik kijk voortaan wel eerst de reviews na en waar het vandaan komt!

2 juni 2020

Laat jeNIET vangen,dit isGEEN…

Laat jeNIET vangen,dit isGEEN nederlandse website
Ook zijn het geen originele adapters maar chinese namaak en wachttijd loopt op tot meer dan2maand
Ook track en trace systeem trekt op geen kl...,mail word niet beantwoord en een tf nr vind je niet
Een bedrogen belg,dus LAAT JE NIET VANGEN

30 mei 2020

HAAL HIER NIET JE GOEDEREN VANDAAN!!

HAAL HIER NIET JE GOEDEREN VANDAAN!!! Je denkt dus dat je te maken heb met een Nederlands bedrijf schijn bedriegt. Stel je voor als je zo snel mogelijk een nieuwe oplader nodig heb voor je pc en je moet zsm weer iets nieuws hebben voor school, werk etc. Je dan maanden lang moet wachten en zelf soms niks toegestuurd krijgt of verkeerde producten die niet eens als veilig gecertificeerd zijn. Ik heb enorm lang gewacht maar met veel moeite heb ik toch de juiste oplader gekregen en ook orgineel! Daar was ik wel blij mee. Maar het is een ongelooflijke slordige bedrijf. Je kan ook nergens een normaal werkend telefoonnummer vinden. Dit is een goeie les voor me geweest. Eerst checken dan kopen!

Conclusie: zeer slechte webshop met 50% onzekerheid! Je weet niet wat je krijgt of dat je überhaupt iets krijgt.

24 mei 2020

Had een adapter voor mijn laptop…

Had een adapter voor mijn laptop besteld. Kreeg de verkeerde toegestuurd, kosten 40 euro. Gereclameerd dat het niet de juiste adapter was. Kreeg de vraag om foto's van de oude en nieuwe adapter te mailen. Dit gedaan, geen reactie. Na een week weer een mail gestuurd met de vraag waarom er niet gereageerd werd. Smoes was dat de foto's te groot waren om te versturen. Foto's verkleind en opnieuw gemaild. Sinds die tijd geen reactie meer.
Laatste reactie was 11-05-2020. Eerste mail van mijn kant was 19-04-2020

24 mei 2020

Na eigen actie: snelle en vriendelijke service

Ik had een lader voor mijn laptop besteld. Door een storing bij de bank heb ik die per ongeluk dubbel betaald. Ik heb dat gemaild en kreeg de dag erna meteen reactie, in het Engels. Dat verbaasde me wel even bij NL adapters. Het heeft een week of 3 geduurd voor ik de lader binnen had maar deze paste perfect bij mijn laptop. Heb nog een keer gemaild met de vraag wanneer ik het dubbel betaalde bedrag terug zou krijgen. Ook hier weer meteen reactie en binnen 3 dagen stond het geld op mijn rekening. Ben uiteindelijk dus erg tevreden over deze snelle en vriendelijke service.

17 mei 2020