Door een sms van Prostreamers kwam ik er achter dat in dec. 2025 € 10,- werd afgeschreven, via Vodafone, voor een abonnement dat ik nooit heb afgesloten. Ik heb mij afgemeld via: e-bill.mobi. Op 7 j... Toon meer
Ook ik schrok van meerdere smsjes van mijn telco provider dat ik geabonneerd was voor €10 per maand. De oorzaak lijkt te zitten in een reclame van een kinderspelletje. Wat ik alleen nog niet beg... Toon meer
Op 10 mei kreeg ik opeens een SMS dat ik een abonnement zou hebben afgesloten op game loft i mobi? Ik heb mij nergens voor aangemeld dan wel toestemming gegeven. Vodafone heb ik dezelfde da... Toon meer
Increase your gaming skills with ProStreamers. The best-produced esports coaching across a variety of video categories. Exclusive coaching with goals. Ready to get better? Learn from the best.
Dimitsanis 24A, Kato Polemidia, 4156, Limassol, Cyprus
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
!!Oplichters!! Prostreamers mobiele abonnement Tele2
11 juli 2023
Wat een oplichters!
Dit is absurd en niet acceptabel!!
Ongevraagd 10 euro per maand in rekening brengen. Kom ik nu na 7 maanden achter. Dat dit zomaar kan? Ik heb niks getekend, nergens toestemming voor gegeven en toch! Via automatische incasso voor mijn mobiele abonnement van Tele2. Echt schandalig.
Ik wil graag mijn 70 euro terug!!

Wat een oplichters!
Kom ik er achter dat sinds december 2022 elke maand 10 euro extra met de automatische incasso van mijn mobiele factuur betaald wordt.
Ik heb helemaal geen abonnement afgesloten bij Prostreamers! Ik wil mijn €80,- terug!
De berichtjes dat ik een abonnement zou hebben afgesloten zijn dan ook ik mijn spam box terecht gekomen.

Antwoord van Nl Prostreamers
Als reactie op de scammers
Als reactie op: "Reply from Nl Prostreamers".
Beste scammer,
Mijn bericht was niet aan u gericht.
Mijn bericht was bedoeld om bewustzijn te creëren van dit soort internet criminaliteit.
Ik heb niets met u te maken, en wil ook niets met u te maken hebben.
U bent een OPLICHTER die zonder duidelijke overeenstemming een abonnementsvorm via telecomaanbieders in rekening brengt.
Het enige wat ik aan u wil berichten, is om met deze praktijken onmiddellijk per ommegaand hiermee te stoppen.
[Edit] ik heb mijn geld teruggekregen. Heel vervelend, ik heb nooit een sms met dit bedrijf uitgewisseld, en ik blijf erbij dat het absoluut niet mag kunnen dat 3den ongewenst geld kunnen innen via de Telecom provider. Het lijkt hier te gaan om veelvuldige ICT blunders (ik ben niet de enige gedupeerde), en ik hoop dat dit bedrijf snel zijn zaakjes op orde zal krijgen, in plaats van excuus berichtjes te moeten posten.

Wat een oplichters!
Kom ik er achter dat sinds november 2022 elke maand 10 euro extra met de automatische incasso van mijn mobiele factuur betaald wordt.

Antwoord van Nl Prostreamers
Ineens wordt er 10 euro afgeschreven…
Ineens wordt er 10 euro afgeschreven omdat ik een abonnement heb afgesloten? Ik heb niks afgesloten! Wat zijn dit voor vreemde oplichterspraktijken! Hoe kan ik dit opzeggen??

Antwoord van Nl Prostreamers
Ook ik betaal al maanden een
Ook ik betaal al maanden een. Abonnement waar ik niet om heb gevraagd. Geen idee waar dit op gebaseerd is.

Antwoord van Nl Prostreamers
Zonder mijn medeweten of toestemming is…
Zonder mijn medeweten of toestemming is er geld afgeschreven door prostreamers via mijn provider. Dit is misselijkmakend en het kan toch niet zo zijn dat ik zonder aanmelding opeens een abonnement zou zijn aangegaan. Ik heb net gebeld en via het vage Belgische bandje het abonnement stopgezet wat ik überhaupt niet ben aangegaan. Ik verwacht geld terug te krijgen !

Gewoon oplichting!
Gewoon oplichting!! Mijn zoon betaald via kpn elke maand 10 euro voor niks. Hij heeft zich nooit aangemeld en afzeggen via E-bill lukt niet. Zit je eeuwig op het sms'je te wachten.

Antwoord van Nl Prostreamers
Onterechte kosten afgeschreven, daarna wel correct opgelost.
Zoals voorgaande reviewers: al 5 maanden worden kosten afgeschreven vanaf mijn telefoonabonnement voor diensten waar ik niet om heb gevraagd en nooit gebruik van heb gemaakt. Ik heb ook nooit toestemming gegeven voor het gebruiken van welke dienst of abonnement dan ook. NL Prostreamers Neem aub zo snel mogelijk contact op om dit op de enige juiste manier af te handelen.
Edit 15/05: Nadat ik bovenstaande bij NL Prostreamers heb aangegeven zijn de genoemde afgeschreven kosten teruggestort en daarmee is het wel correct opgelost.

Antwoord van Nl Prostreamers
Wat een stelletjes oplichters zijn…
Wat een stelletjes oplichters zijn jullie! Hier wederom, geen enkele aanknoppingpunt voor deze zogeheten dienst/abo? Voor wat? Ook ik heb me nergens voor ingeschreven! Sowieso geen toestemming gegeven. Graag z.s.m. geld terugstorten wat jullie afgelopen jullie van mij hebben gejat! Gewoon dieven zijn jullie.
Ik heb jullie mail gestuurd met mijn nummer!

Antwoord van Nl Prostreamers
Halen gewoon geld van abbo af
Halen gewoon geld van abbo af! Zonder dat wij getekend voor hebben!! Dit kan niet!

Diefstal door nl prostreamers
Komen er bij toeval achter dat er al vanaf januari elke maand 10euro bij kpn online wordt afgerekend voor abonnement dat we nooit hebben afgesloten. Ik heb jergens voor getekend.
Stiekem hoor en geld terug is erg ingewikkeld.

Antwoord van Nl Prostreamers
Inmiddels voor een 4e keer €10…
Oplichterspraktijken!!!! Inmiddels voor een 4e keer €10 afgeschreven voor een abonnement die ik niet eens af heb gesloten!? Mijn vraag is hoe doen jullie dat???? Waarop zou ik geklikt moeten hebben en waar heb ik toestemming gegeven??? en wil graag mijn geld terug !!! In totaal nu dus €40

Antwoord van Nl Prostreamers
Na eerder een klacht te hebben…
Na eerder een klacht te hebben geschreven presteren jullie het om gewoon nog eens 2 keer 30 euro af te schrijven, ipv de 30 euro uit te betalen die jullie onterecht hebben afgeschreven!

Vieze oplichters
Vieze oplichters! Nooit een abonnement afgesloten en er is gewoon al 4 x €10,- afgeschreven bij de factuur van kpn.

Antwoord van Nl Prostreamers
Nooit iets afgesloten en alsnog wordt…
Nooit iets afgesloten en alsnog wordt er maandelijks 10 euro van de rekening van mijn moeder afgehaald. Vreselijk dat je zulke kwetsbare mensen hier mee moet lastig vallen.

Antwoord van Nl Prostreamers
Ineens een abonnement waar ik me niet…
Ineens een abonnement waar ik me niet voor heb aangemeld. Oplichting dus, dit krijgt nog staartje

Abonnement zonder toestemming
Ik ben net op mijn kpn app ingelogd en in eens zie ik extra kosten van jullie, ik heb me nooit aangemeld op jullie diensten. Vervolgens heb ik contact met kpn gehad, KPN geeft aan dat kosten van jullie komt.
Ik heb nooit een contract met jullie afgesloten, ik zou graag mijn geldkosten terug. Het gaat om 10 euro. Ik wil dat het per direct stop gezet wordt en Zoniet schakel ik rechtsbijstand per direct in,
Graag zie ik de kosten direct terug en anders neem ik maatregelen!

Antwoord van Nl Prostreamers
Opgelicht door prostreamers! Melding bij politie en rechtsbijstand is gemaakt
Opeens een extra bedrag op de rekening van KPN: Prostreamers, €10,-
Nadat we alle telefoons hebben gecheckt van de kinderen, eens in die van ons gekeken. Mijn man was de "winnaar". Een vage sms waar wij nooit om gevraagd hebben en al helemaal niet op geklikt hebben.
Oplichters praktijken waar je U tegen zegt. Rechtsbijstand en een melding naar de politie zijn gestuurd. Dat geld komt terug, linksom of rechtsom, al moet ik het komen halen. Vuile smeerlappen.

Oplichtersbende
Ik kreeg een sms dat ik een abonnement heb afgesloten voor €10, dit is echter nooit gebeurd.
Geen idee waar ik dit kan stopzetten, heb het via e-bill.mobi gedaan maar geen idee of dat werkt.
Ik heb nooit een account ofzoiets voor deze onzin gemaakt, laat staan ooit op die website van hun geweest.
Pure oplichting