Door een sms van Prostreamers kwam ik er achter dat in dec. 2025 € 10,- werd afgeschreven, via Vodafone, voor een abonnement dat ik nooit heb afgesloten. Ik heb mij afgemeld via: e-bill.mobi. Op 7 j... Toon meer
Wat een stelletjes oplichters zijn jullie! Hier wederom, geen enkele aanknoppingpunt voor deze zogeheten dienst/abo? Voor wat? Ook ik heb me nergens voor ingeschreven! Sowieso geen toestemming gegeve... Toon meer
Ook ik schrok van meerdere smsjes van mijn telco provider dat ik geabonneerd was voor €10 per maand. De oorzaak lijkt te zitten in een reclame van een kinderspelletje. Wat ik alleen nog niet beg... Toon meer
Op 10 mei kreeg ik opeens een SMS dat ik een abonnement zou hebben afgesloten op game loft i mobi? Ik heb mij nergens voor aangemeld dan wel toestemming gegeven. Vodafone heb ik dezelfde da... Toon meer
Increase your gaming skills with ProStreamers. The best-produced esports coaching across a variety of video categories. Exclusive coaching with goals. Ready to get better? Learn from the best.
Dimitsanis 24A, Kato Polemidia, 4156, Limassol, Cyprus
- +31 71 808 0814
- contact@cfm.mobi
- nl-prostreamers.com
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Oplichterij!
Nog geen 1 ster waard! Laaielichters!
Ineens krijgt mijn dochtertje van 9 een sms dat haar abbonement van prostreamers is verlenging met 10 euro per maand. Ik heb alles na gekeken ze heeft helemaal niks afgesloten. Heeft een kids sim van kpn!

OPLICHTING!
OPLICHTING!
Mijn zoontje van 10 heeft geen abonnement afgesloten! Via prostreamer werd hij op zijn telefoon naar een website gestuurd. Hij wilde naar beneden scrollen om te kijken wat het was en kreeg gelijk een SMS dat hij een abonnement heb afgesloten voor € 10 euro per maand. Dat is oplichting! Ik snap niet dat zoiets legaal is. Natuurlijk nergens te achterhalen waar ik kan opzeggen.
Ik hoor het graag.
Mvg
Rob

SCAM!
SCAM!
mijn dochter van 8 heeft perongeluk op de advertentie geklikt vanuit een website VOOR KINDEREN.
Je sluit het abonnement af met 2 kliks en het komt tevoorschijn op je afschrift.
Mijn man zag het wel direct maar kon niet inloggen voor een account die hij niet had aangemaakt dus het duurde even voordat we bij de juiste gegevens waren. Binnen een uur hadden wij ons weer afgemeld.
Direct een mail gestuurd naar de klantenservice die onder een review hieronder staat vermeld om de 10 euro terug te krijgen.
LET OP
het bedrijf zit in Cyprus, heeft zogenaamd Facebook, Instagram en Twitter maar deze werken niet of zijn leeg
Update:
Vrij snel een e-mail terug ontvange incl. spelfouten, zonder contactpersoon en met de vraag of ik mijn bankgegevens kon opsturen zodat het binnen 10 werkdagen kan worden teruggestort.
Inmiddels ook contact gehad met mijn provider die de kosten eruit heeft gehaald en de website payinfo.nl heeft doorgegeven
Vanuit daar kan je inloggen en alle abonnementen zien die aan je telefoonnummer zijn verbonden + stopzetten
De provider kan ook kosten van derden op voorhand tegenhouden.

ProStreamer oplichting!
Ik heb geen abonnement afgesloten! Via Photo lab werd ik op mijn telefoon naar een website gestuurd. Ik wilde naar beneden scrollen om te kijken wat het is en kreeg gelijk een SMS dat ik een abonnement heb afgesloten voor € 10 euro per maand. Dat is oplichting! Ik snap niet dat zoiets legaal is. Natuurlijk nergens te achterhalen waar ik kan opzeggen.

Oplichters
Oplichters ! Zomaar geld van de rekening schrijven. Net met knp gebeld die weten van niets hebben mij uiteraard goed geholpen en nu en blokkade erop gezet. Bel naar dit nummer en je kan zo je abonnement opzeggen 0718080814. Als je dat intypt zie je al dat het vermoedelijk spam is! Ik heb alsnog een mail gestuurd in de hoop dat ik mijn geld terug krijg van de afgelopen 5 maanden!

Abonnement pro streamer
Hallo.
Ook ik had de pro streamer app gedownload en in de vooronderstelling dat het een eenmalige aankoop was.
Maar van mijn mobiele abonnement werd dus ook € 10 euro maandelijks afgeschreven. Na een mailtje hierover naar help @ contentformobile.net kreeg ik na een uur al een mailtje terug dat het abonnement is stop gezet. Perfect en snelle reactie.

Antwoord van Nl Prostreamers
Zojuist weer een SMS van ProStreamers…
Zojuist weer een SMS van ProStreamers gekregen dat er 10 euro afgeschreven. Sinds december 2022 betaal ik 10 euro per maand voor een ongewenste abonnement van ProStreamers. Ik heb zeker niet bewust gekozen om een abonnement bij dit bedrijf af te sluiten.
In het SMS welk ik gekregen heb van ProStreamers heb ik de link gebruikt om het abonnement stop te zetten.
Echter graag wil ik voor de maanden december en januari (beide 10 euro, dus in totaal 20 euro) een refund aanvragen voor de dienst waar ik niet om gevraagd heb.

Antwoord van Nl Prostreamers
Krijg een melding dat me abonnement is…
Krijg een melding dat me abonnement is verlengd is en dat ik 10 euro betaald. En waar voor betaald je eigenlijk. Dit moet heel snel gestopt worden. Zo niet dan kan ik contact zoeken met de media. En die zullen het gaan oplossen dit is echt mega slecht

Oplichterij
Belachelijk. Nergens op akkoord gegeven en toch een sms krijgen dat je een abonnement a 10 euro per maand afgesloten hebt. Heb dit bij mijn rechtsbijstand neergelegd, gezien ik zag dat het pure oplichterij is. Even kijken of ze op een andere manier aan te pakken zijn. Kan ook niet van ze af komen, alle sporen lopen dood.

Antwoord van Nl Prostreamers
Ik ben zo boos all manden betalen…
Ik ben zo boos all manden betalen rekeningen waar ik niks van weet. Van kpn abonnement waar ik betaal normaal 26 € wordt 88€ afgehaald en ga maar door. Zonder ik iets wist. Ik wil graag dat het stopt. Ik heb nooit iets besteelt of afgesloten.
Zou uw willen me klacht in behandeling nemen.

Antwoord van Nl Prostreamers
Ik wordt gewoon opgelicht en vind dat…
Ik wordt gewoon opgelicht en vind dat kpn deze bedrijven eruit moet filteren

Boefjes
Mede gedupeerde, Prostreamers is een nieuwe vorm van oplichting. Meer omdat de onderneming aan misleiding doet (kinderen verleiden met Fortnite reclames) en nog belangrijker geen tegenactie vraagt voor het sluiten van een abonnement (letterlijk één druk op de knop is voldoende). Ze zitten gevestigd in Cyprus. (dacht ik) waardoor "wij" er niet makkelijk bij kunnen. De site is nu veranderd, ik kan het niet meer terugvinden waar ze nu gevestigd zitten. Tip, bel je provider en laat alle aankopen die voldaan worden m.b.v. je abonnement blokkeren en vraag om een bevestiging als je KPN belt ‘-). Prostreamers is niet de eerste maar zal zeker niet de laatste zijn. Helaas is dit voor mij de tweede keer (€ 9,99) omdat KPN het de vorige keer niet goed geblokkeerd heeft. Restitutie van KPN lukt helaas niet meer omdat dit te vaak voorkomt. Zie voor meer informatie de website van Kassa en Radar.
Grt Nick

Grootste oplichters ooit!
Grootste oplichters ooit!
Via mijn telefoon abonnement werd er opeens 10€ extra afgeschreven door een online aankoop, die ik nooit heb gedaan. Schijnt als je op een link klikt je automatisch lid word van dit bedrijf. En dan wil je contact opnemen met dit bedrijf en nemen ze gewoon niet de telefoon op..
Echt bizar dat dit gewoon kan!! 😡

Wtf is prostreamer
Wtf is prostreamer en waarom betaal ik 10 euro per maand zonder dat ik dit weet? Dit is niet meer dan ordinaire oplichting! Ik wil hun toestemming van mij wel zien dat ik akkoord heb gegeven, want die is er niet! Ik ga het er niet bij laten zitten! Hoe kun je dit doen als bedrijf terwijl heel het land geen rooie cent meer heeft bah bah bah!

Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Positieve reviews zijn van hun zelf.

OPLICHTERS
Sluiten gewoon een abonnement af zonder enige toestemming en brengen hier geld voor in rekening!
Ik zeg aangifte doen!!

Antwoord van Nl Prostreamers
Oplichting door zogenaamd abonnement…
Oplichting door zogenaamd abonnement aankoop ad 10 euro. Blijkbaar licht pro streamers heel Nederland Wordt vanaf september 10 euro afgeschreven voor zgn online aankopen.
Hier is niets van waar, er zijn geen transacties gevonden.
En er is niets aan abonnementen afgesloten.
Van de site e Bill .mobi blijken geen afgesloten abonnementen. Toch wordt er via kpn geld in rekening gebracht.
KPN heeft onder haar paraplu toegestaan dat mensen grootschalig worden opgelicht.
De klant mag zelf uitzoeken hoe ze het geld terug krijgt.
Maar ze zijn wel degelijk mede verantwoordelijk. Ze innen het geld voor frauduleuze handelingen waarvan ze inmiddels weten dat deze onterecht in rekening worden gebracht.
Er zal aangifte van fraude worden gedaan.
Uw reactie slaat letterlijk nergens op. Er is niet eens bewustheid bij mij inzake uw zgn. Geleverde diensten.
En een account aanmaken op een site die mij oplicht is wel veel gevraagd.
Links om of rechts om krijg ik mijn gestolen 10 euro per maand terug. Ook al moet de rechter er aan te pas komen.

Antwoord van Nl Prostreamers
Zouden andere klantenservice medewerkers een voorbeeld aan kunnen nemen
Geen gewenst abonnement aangegaan. Ik zat niet te op te letten en heb te snel geklikt blijkbaar.. Na contact met de klantenservice heb ik netjes m'n geld terug gekregen omdat ik deze abbo helemaal niet wilde! Thx voor het prima afhandelen. Zouden andere klantenservice medewerkers een voorbeeld aan kunnen nemen ;)

Antwoord van Nl Prostreamers
Kreeg bericht van pro-streamer ,dat ik…
Kreeg bericht van pro-streamer ,dat ik een abonnement bij hun had afgesloten. Weet niet eens wat dit was.En dat er 10 euro werd geint. He vreemd ze hebben en mijn tel en mijn rek. Nummer niet. Nu blijkt dit via de KPN te gebeuren. Maar dat kan toch niet die mogen toch niet zomaar je telefoonnummer uitwisselen. Had zelf eerts op 7 december pro-stream gemaild dat ik niks het afgesloten en ze deden een berichtje terug dat het abonnement was stopgezet. Dit kan en mag niet. Denk dat iedere gedupeerde gewoon aangifte moet gaan doen bij tegen Pro-stream en de KPN. Er is immer geen toestemming gegeven door automatische afschrijving .Dus die 10 euro is pure diefstal !!!