Een waterkoker gekocht. Die ging na ca 15 maanden gebruik lekken. Vervolgens onder garantie een nieuwe gekregen. Die stopte er vandaag mee, wederom na ca 15 maanden gebruik. De waterkokers die... Toon meer
Ruim 3 weken geleden de Russell Hobbs 20460-56 Buckingham RVS waterkoker gekocht. Ik heb vele waterkokers gehad, maar dit is met stip de beste die ik ooit gehad heb. Dankzij de 3000 watt vermogen k... Toon meer
Waterkoker in het rood gekocht bijpassend bij het koffiezetapparaat. Ook hiermee ben ik erg tevreden, water kookt snel en zonder overbodige geluiden. Ik vind hem erg stil vergeleken met eerdere wate... Toon meer
👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼Vroeger was deze merk erg goed, maar tegenwoordig is slechter dan Chinese bacher, Russllhobbs support 👎🏼 Na een lange waslijst v... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
At RUSSELL HOBBS®, we offer more than just superior quality, elegant style, and innovative features. Our appliances make life easier, helping create more delicious moments to enjoy.
Deming Way 3001, 53562, Middleton, Verenigde Staten
- nl.russellhobbs.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
heel goed bedrijf en goede service
heel goed bedrijf en goede service, ons koffiezetapparaat ging kapot buiten de normale garantie maar binnen de extra jaar van garantie van Russell Hobbs.
Zonder probleem een nieuwe gekregen en geweldig geholpen.
TOP Bedrijf.
Contact servicecenterteam Arnout…
Contact servicecenterteam Arnout verliep vlot en met kennis v zaken na beantwoorden vragen aankoopbon nieuw toestel gekregen perfecte service dank u wel
Ik had een onderdeel niet bij mijn airfryer gekregen , na een mail met hun hoefde ik alleen het type nummer en een rekeningkopie door te sturen en 5 dagen later had ik het in de bus liggen.Top service
De ervaring was dat ik na mijn mail direct bericht terug had en ook direct geholpen werd. Paar dagen later had ik mijn produkt al binnen .zeer tevreden over de goede service
Good to go multicooker
December 2023 heb ik via de site van Blokker een RussellHobbs Good to Go multicooker gekocht. Na een aantal maanden zag ik dat er blaasjes in de coating zaten en deze ook ooen scheurden. Via de wederverkoper heb ik toen een nieuwe pan gekregen die na een aantal maanden hetzelfde probleem vertoonde. In maart dit jaar heb ik mijn derde pan ontvangen en ook deze vertoont weer dezelfde problemen.
Om eerlijk te zijn ben ik er wel klaar mee, ik probeer in contact te komen met de klantenservice van Russell Hobbs, maar het Nederlandse telefoonnummer dat is niet in gebruik.
BRANDGEVAAR
Ik had water opgezet en ging even iets uit de oven halen in de keuken. 2-3 minuten later kwam ik terug en toen stond de waterkoker IN BRAND ! Er druppelde al gesmolten plastic BRANDEND op de grond. Ik kon het vuur nog net op tijd doven met een handdoek. LEVENSGEVAARLIJKE ROMMEL Het water was wel goed heet geworden.
Superslechte waterkoker die lekt
De waterkoker (1,7 liter) van Russell Hobbs ging na ongeveer een jaar lekken: het kunststof van de waterniveau indicator (die verticaal in de mantel van de waterkoker zichtbaar is) was niet goed meer op zijn plaats (terwijl de waterkoker nimmer gevallen is of zoiets). Daardoor is er minieme ruimte ontstaan waardoor het water uit de mantel druppelt en het een natte boel wordt, ook onder de waterkoker. Ik koop nooit meer Russell Hobbs dus. Wat een shit produkt!
Risico met waterkoker
Heb een waterkoker van hen al lange tijd in gebruik.
Nu komt de verf van de bodem los, waardoor er minuscule stukjes in het water komen. Dit kan echt niet gezond zijn.
Junk=rotzooi
Russllhobbs support 👎🏼
Na een lange waslijst vullen sturen ze een automatische bericht dat we zijn nog en dan begint de ellende pas!! Een vragenlijst van hier tot Afrika (vragen slaan nergens op) en moet je naar een site gaan om de foto's en evt video's uploaden 🤬 want via email communiceren ze niet, als tot 3 dagen Russllhobbs de BESTANDEN niet gaat uploaden dan moet je opnieuw beginnen tot je finger gaat uitvallen.
Alles bij Russllhobbs is rotzooi
Gewoon niet aan beginnen
👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Na bijna 3 jaar slowcooker naar volle…
Na bijna 3 jaar slowcooker naar volle tevredenheid gebruikt te hebben, ging deze helaas stuk. Contact opgenomen via mail met servicedienst en probleem binnen een dag opgelost: geheel nieuw apparaat ontvangen. KLASSE!
Russell Hobbs Citruspers
Ik kocht een Russell Hobbs citruspers met mijn Flying Blue Airmiles. Helaas ging hij snel kapot. Ik heb de klacht direct bij de klantenservice van Russell Hobbs ingediend. Aernout handelde de klacht heel snel af. Gisteren heb ik al de vervangende citruspers ontvangen. Top service.
Stoomkoker na 4 maanden gebruik stuk/customer service onbestaande
Stoomkoker na 4 maanden gebruik stuk. Gekocht via Amazon
Customer service ziet er zo uit:
1. Amazon verwijst door naar de fabrikant
2. Russell Hobbs UK stuurt me een standaard antwoord op mijn melding en dan … niets
3. Op mijn reminder volgt een standaard antwoord en dan
4. Verwijzing naar Russell Hobbs België met een tel. nummer … dat niet werkt
5. Ik probeer chat, ik krijg 1 antwoord dat de ‘juiste’ persoon me gaat contacteren en dan .. niets
6. Ik laat Russell UK weten dan BE nummer niet werkt
7. Ik dien een nieuwe melding in via de website (BE denk ik)
8. Russell Hobbs laten me nu weten dat ik moet aankloppen naar Amazon.
2 maand na eerste melding geen oplossing maar van het kastje naar de muur gestuurd. Russell Hobbs never again
Koffiezetapparaat,rijstkoker
Koffiezetapparaat,rijstkoker, waterkoker alle apparaten werken na 5 jaar nog steeds goed .
Luid en snel lek
De waterkoker maakt (van begin af aan) veel geluid. Zodanig dat we er geen bij kunnen kijken. (We hebben een open keuken en de ruim 10 jaar oudere water koker maakt veel minder geluid) ook is de buitenkant net na koken veel warmer dan die oude (leuk met kleine kinderen vingers) en met nog geen 5 jaar zat er kalkaanslag bij het kijkvenster. Na ontkalken (doen we elke ongeveer 6 maand) bleek dat de waterkoker op dat punt zodanig lek was de waterkoker afgeschreven kon worden (pieste nog harder van zich af dan manneke pis 😅). Ik mag hopen dat onze volgende waterkoker langer mee gaat dan 5 jaar (10 tot 15 jaar is eigenlijk ons minimale levensduur voor zo'n product)
Gewoon te triest voor woorden.
Mijn ouders hebben een staafmixer gekocht die binnen 10 maanden kapot is gegaan. Heb het zelf nog nooit gezien, ook met de goedkope dingetjes van de Action niet. Is op geen enkele manier met hun te communiceren wat betreft de garantie. Telefoonnummer doet het niet, e-mails en chat worden ook niet beantwoord. Had zelf ook het e.e.a. van Russel Hobbs, maar voor mij never nooit meer.
Ik heb 6 maanden geleden 2023 mei
Ik heb 6 maanden geleden 2023 mei. een Russel hobbes koffiezetapparaat gekocht,maar na 6 maanden geeft alleen gepruttel en geen water meer en nu echt een vette pech hij komt bij bcc vandaan en die is nu failliet.en ik ben bang dat mijn geld weg is want er zit 2jaar garantie op.als Russel hobbs een oplossing heeft of mijn geld terug geeft prima.maar ik heb er een hard hoofd in.
Russell Hobbs - Waterkoker
In mijn waterkoker (2019) is een pennetje afgebroken waar de vuldeksel mee open gedrukt wordt.
Russell Hobbs wil dat ik de in verder uitstekende staat verkerende waterkoker weggooi.
Ik moet een waterkoker die een klein mankement heeft weggooien en maar een nieuwe kopen. Ze geven als info alvast een link mee waar je een vervangend apparaat kan kopen.
Dit klinkt als verspilling en helpt niet tot een groene en circulaire economie 😭
Russel Hobbs koffieapparaat met timer
Terug gegaan naar een filterkoffie apparaat .
Super gebruiksvriendelijk en top met de timer .
Voor een vers bakkie in de ochtend
Waterkokers gaan niet lang mee, beperkte garantie
Een waterkoker gekocht. Die ging na ca 15 maanden gebruik lekken.
De waterkokers die wij van Russell Hobbs hadden gingen allebei binnen 15 maanden gebruik kapot.
De 2e krijgen we geen nieuwe voor want "de garantie is voorbij ". Ze gaan hierbij uit van de aankoopdatum van de eerste, want "de 2e was gratis".
Waterkoker in het rood gekocht…
Waterkoker in het rood gekocht bijpassend bij het koffiezetapparaat.
Ook hiermee ben ik erg tevreden, water kookt snel en zonder overbodige geluiden. Ik vind hem erg stil vergeleken met eerdere waterkokers.
Het setje staat erg leuk op mijn aanrecht qua kleur en vormgeving. Aanrader dus.
Rijstkoker gekocht
Rijstkoker gekocht!
Dat ding staat 15 minuten aan en al helemaal aangebakken en was nog lang niet gaar gewoon aan de handleiding gehouden 1 cup rijst met 1 cup water snap niet dat mensen er iets positiefs over te zeggen heb.