Nøddebazaren Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg opdagede tilfældigt Nøddebazaren for et års tid siden og har siden kun købt nødder, mandler og olivenolie derfra. Alle produkter er så friske og smager eventyrligt godt. Anbefaler jer på det varm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mere end bare gode nødder! Jeg nyder virkelig nødderne fra Nøddebazaren – både smagen, kvaliteten og det lille ekstra velvære de giver i hverdagen. Og så elsker jeg Charlottes små kunstværker... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis jeg ku', ville jeg give Nøddebazaren minimum 10 stjerner ... 😍 ... de produkter jeg indtil nu har prøvet, har/er i super topkvalitet, velsmagende og med en dejlig sikkerhed for bæredygtighed o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Notenwinkel
  2. ook in
  3. Fruit- en groente groothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

88 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

På alle måder udemærket!

På alle måder udemærket!
Kvalitet, personlig betjening, bæredygtig og hensyn til producenten, hurtig levering! Tusind tak!

1 februari 2026

Mange tak, Cornelia. Det er en fornøjelse at levere 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er vilde med nødder fra…

Vi er vilde med nødder fra Nøddebazaren. Dog synes vi at pistacienødderne og de tørrede mango er lidt kedelige sammenlignet med dem vi har fået tidligere. Alle de andre både nødder, frugt og kerner er super lækre. Vi har prøvet stort set alle.

2 februari 2026

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse, Katja. Hvor er jeg glad for, at I generelt er meget tilfredse og vil give 5 stjerner på trods af oplevelse med pistacie og mango.

Begge produkter er i slutningen af høsten, så der er ikke meget tilbage på lager, før den nye høst kommer. Derfor kan sprødhed og kvalitet godt dale en smule.

Tak for ærlighed og god energi 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God Service, Kvalitet og Levering!

Har altid en god oplevelse når jeg handler hos Nøddebazaren, kan stærkt anbefales!

7 februari 2026

Hej Oliver,

Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer at læse.

Ønsker dig en god start på ugen 💫

God kvalitet

God kvalitet, god service og hurtig levering.

30 januari 2026

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Lars. Det betyder meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lækre produkter af høj kvalitet

Det er virkelig produkter af høj kvalitet, og jeg synes, at priserne er meget fair. Det er også dejligt at se, at de aktivt støtter bæredygtige og sociale projekter.

2 januari 2026

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak, Mette. Det er varmende og forstærkende at læse.

Ønsker dig en dejlig dag 💫

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, hvis der er problemer, er der hurtig respons. Produkterne er god kvalitet.

7 januari 2026

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse og forståelse, Laila.

Det er en fornøjelse at levere til dig.

Supergode økologiske nødder

Supergode økologiske nødder. Dejligt at handle med et lille firma, hvor man ovenikøbet får et lille håndtegnet kunstværk med hver levering.

11 januari 2026

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Smalldane. Det varmer at læse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god kvalitet mandler og…

Virkelig god kvalitet mandler og valnødder , det er ikke sidste gang jeg handler hos Nøddebazaren

9 januari 2026

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak for din anmeldelse, Nana. Dejligt at du kan lide vores mandler og valnødder. Vi glæder os til at levere igen.

Great quality

Great products, fast delivery.

7 januari 2026

Thank you so much, Paul.

Really appreciate your review.

Have a great day 💫

All the best
Mads & Family

Nøddebazaren leverer igen

Som sædvanlig modtog jeg en sending lækre nødder og tørrede frugter 👍🏼👍🏼med hurtig levering og fuld tilfredshed herfra

18 december 2025

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak, Mikala. Det varmer at læse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget lækre mandler og medjul dadler…

Meget lækre mandler og medjul dadler til gode priser. Dejligt at man samtidig støtter små landbrug.

God service og hurtig pakning. Kunne hente mine varer i lageret i Farum et par timer efter bestilling.

19 december 2025

Antwoord van Nøddebazaren

Hvor er det dejligt at læse. Tusind tak, Inge.

Gode økologiske råvarer.

Det er altid en glæde at modtage varer fra Nøddebazaren. Gode økologiske råvarer og måske en lille kunstnerisk hilsen fra Charlotte. <3

10 december 2025

Antwoord van Nøddebazaren

Tusind tak, Ulla. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Fantastisk kvalitet og service

Nøddebazaren leverer gode nødder og en service, der er i top. Tak til Mads og holdet omkring ham.

1 december 2025

Tusind tak, Birgithe.

Glædelig decemberstart 🌲

Bh Mads og fam

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter hele vejen igennem

Lækre produkter hele vejen igennem. Handler kun nødder hos nøddebazaren. Også et Plus jeg kan vælge at støtte regenativt landbrug når jeg handler der. Tusind tak for lækker gave ved sidste køb🙏

29 november 2025

Antwoord van Nøddebazaren

Mange tak for dine ord, Gitte. Fornøjelsen er vores.

Glædelig decemberstart 🌲

Bh Mads og fam