Hele mooie oorbellen besteld voor weinig en deze ook heel netjes binnengekregen. Helaas door PostNL veel te laat terwijl PostNL aangaf het geleverd te hebben. Na contact met Noefie kreeg ik gelijk een... Toon meer
Discover the perfect finishing touch for your style at Noefie, your go-to fashion webshop. From timeless classics to trendy statements, Noefie offers a carefully curated collection of high-quality clothing and accessories that elevate your look to the next level.
Kerkstraat 4, 4901JG, Oosterhout, Nederland
- info@noefie.com
- noefie.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waar is mijn geld
Eerst de positieve kant, Snelle levering en een mooi product maar helaas de verkeerde jurk. Aangezien de bovenkant niet goed aansloot dezelfde dag nog terug gestuurd en aangegeven de lange versie niet na te hoeven sturen en dat ik mijn geld terug wil. Ik heb bevestiging dat de retour is aangekomen maar niks gezien van een reactie of mijn geld!
Pakket niet bezorgd en geen contact mogelijkheid
Pakket na 3 weken nog niet bezorgd en geen contact te krijgen via het contactformulier of email.
Wowie
Product van goede kwaliteit en snelle bezorging. Valt heel mooi en sluit goed aan op het lichaam.
Koop niks als je denkt te moeten retourneren
Koop niks in de pre-order periode! Naast dat de datum werd opgeschoven van 27 april naar 30 april is je bestellingsdatum ook de ingangsdatum voor het eventueel retourneren. Dus in mijn geval al verstreken voor het pakketje in huis was. Heel gek. Daarna heb ik via de site en nogmaals per mail contact proberen op te nemen om uitleg te vragen of een passende oplossing te zoeken. Noefie reageert echter niet op de mails in de afgelopen drie weken. Zeer teleurstellend.
De klantenservice is daarom ook zeer slecht.
Mooi en goede service
Mooi verzonden en kreeg een heel leuk sleutelhangertje erbij. Kleding is van goede kwaliteit en maat valt goed.
Tevreden klant!
Mijn eerste bestelling gedaan bij Noefie en het was de volgende werkdag al bezorgd bij mij thuis in België. Ik had de ruffle setje besteld voor op vakantie naar Italië. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van deze setje. Heb veel complimenten gekregen! Het is een ideaal setje om te dragen tijdens de zomer. Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling. Hartelijk bedankt Noefie!

Top kleding en accessoires
Hele leuke kleding en accessoires! Ben er heel blij mee en ik krijg altijd leuke complimentjes als ik de kleding van Noefie draag. De kwaliteit is ook goed, al met al ben ik zeer tevreden.
Nog nooit zo slechr behandeld bij…
Nog nooit zo slechr behandeld bij online aankopen als bij deze website!
In 1 woord verschrikkelijk

Top service
Ik kreeg in eerste instantie een foutmelding, maar toen ik contact opnam met de klantenservice kreeg ik al binnen een uur reactie! De order was geplaatst op vrijdagavond en kwam zaterdagmiddag binnen, veel sneller dan verwacht. Super tevreden.
Snelle bezorging en past perfect!
Hele snelle levering en super leuke kleding die perfect past! Ik krijg van iedereen complimenten wanneer ik kleding van Noefie draag. :)
Pakketje retour en goed opgelost
Zondag een leuk jurkje besteld en was dinsdag al binnen! Wat dat betreft dus super goed. Alleen, is het jurkje toch niet helemaal wat ik er van dacht. En wil ik het dus graag retourneren. Dit kan alleen via een contact formulier op de site. Dit dus gelijk dinsdag gedaan. Maar tot op het heden helemaal niks gehoord.. zou graag willen dat hier wat aan gedaan wordt.
Update: pakketje netjes retour gestuurd. En het bedrijf is mij erg netjes tegemoet gekomen met korting ter waarde van het aankoopbedrag op mijn nieuwe bestelling 🤩

Antwoord van Noefie
Heel leuk ruffle setje ontvangen
Heel leuk ruffle setje ontvangen. Goede kwaliteit en snelle levering✨
Mega fijne webshop
Mega fijne webshop! Verzending wordt super snel gedaan. Ondanks gedoe met PostNL zijn ze vanuit Noefie super behulpzaam geweest en is alles uiteindelijk helemaal goed gegaan. De klantenservice is echt top, snel en gemakkelijk contact gehad.
Ik kreeg die 2 delige jurk besteld …
Ik heb die 2 delige jurk besteld kwaliteit was erg minder dan ik had verwacht voor 60 euro.
Stof lijkt goedkoop.
Ik had ook een reactie geplaats over mijn aankoop op Facebook die was inmiddels ook verwijderd.
Slechte!!!

Super tevreden
Snelle levering en het pakket was goed verpakt.
Artikelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Ik zou hier zeker nog een keer een bestelling gaan doen.
Eerste bestelling
Eerste bestelling gedaan bij Noefie.
Mijn rode haarstrik kwam snel binnen en het is goed verpakt. Alleen mijn strik kon wel gestreken worden. Het kwam beetje gekreukeld binnen.
Erg mooi product ontvangen
Erg mooi product ontvangen, super snel geleverd. Heel erg blij mee, zou het zeker aanraden aan familie en vrienden