Eerst de positieve kant, Snelle levering en een mooi product maar helaas de verkeerde jurk. Aangezien de bovenkant niet goed aansloot dezelfde dag nog terug gestuurd en aangegeven de lange versie niet... Toon meer
Koop niks in de pre-order periode! Naast dat de datum werd opgeschoven van 27 april naar 30 april is je bestellingsdatum ook de ingangsdatum voor het eventueel retourneren. Dus in mijn geval al vers... Toon meer
Mijn eerste bestelling gedaan bij Noefie en het was de volgende werkdag al bezorgd bij mij thuis in België. Ik had de ruffle setje besteld voor op vakantie naar Italië. Ben zeer tevreden over de kwali... Toon meer
Discover the perfect finishing touch for your style at Noefie, your go-to fashion webshop. From timeless classics to trendy statements, Noefie offers a carefully curated collection of high-quality clothing and accessories that elevate your look to the next level.
Kerkstraat 4, 4901JG, Oosterhout, Nederland
- info@noefie.com
- noefie.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
1e levering was kapot en heb netjes een…
1e levering was kapot en heb netjes een nieuwe gekregen. Prima service
Goede verzending + item
Super snel mijn bestelling binnen en ben er heel erg blij mee. Geweldig item😊
Goed klein bedrijf
De strikken die ik had besteld waren dezelfde dag nog verzonden. Het was een brievenbuspakket dus ik hoefde er ook niet voor thuis te zijn. In de zak waren ze heel netjes op een rijtje verpakt met een lintje, wat erg persoonlijk aanvoelde. Geen minpunt, maar het was wel jammer dat 1 van de stiksels aan de binnenkant “handmade” op de kop was gestikt.
Goede ervaring mooi product
Snelle verzending super leuk verpakt en hele mooie haar strik blij mee. Kwaliteit is ook goed tot zo ver.
Mooie kwaliteit voor weinig.
Hele mooie oorbellen besteld voor weinig en deze ook heel netjes binnengekregen. Helaas door PostNL veel te laat terwijl PostNL aangaf het geleverd te hebben. Na contact met Noefie kreeg ik gelijk een nieuwe geleverd! Super service en ik ga daar zeker nogmaals bestellen!
Betrouwbaar, snelle verzending, goed product
Snelle verzending met track&Trace
Mooi product!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle levering en mooi verpakt!
Een fijne webshop
Een fijne webshop, mooie producten voor een nette prijs. Alles heel leuk verpakt.
En snel geleverd.

Antwoord van Noefie
Helemaal tevreden
Ik kreeg mijn pakketje snel binnen. Het was goed en mooi verpakt en de producten die erin zaten waren precies zoals ik had verwacht en de strik zelfs nog mooier! Meer dan tevreden!

Antwoord van Noefie