Ik heb onlangs de Vegan Proteïne Shake aangeschaft. De vanillesmaak was vol van smaak en niet te zoet, ergens een klein bittertje wel wat de één lekker zal vinden en de ander misschien niet. De text... Toon meer
Ik heb de vegan protein powder geprobeerd in de smaak vanille De structuur is perfect (geen klontjes)! De smaak is ook lekker alleen mij iets te zoet maar met een beetje meer melk prima te doen!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heerlijk
Heerlijk! Ik heb al veel vegan shakes geprobeerd, vaak korrelig en een gekke na smaak. Maar deze is zo heerlijk romig en licht op de maag.
next level of vegan whey!
Na meerdere vegan wheys geprobeerd te hebben (ivm lactose intolerantie en opgeblazen gevoel), ben ik superblij dat ik de Vegan Whey van Nolu heb ontdekt. Waar veel wheys vaak een korrelige textuur en een te sterke of kunstmatige nasmaak hebben, is deze een echte verademing. De smaak van de vanille is precies goed: zacht en subtiel, niet te zoet en niet te overheersend, waardoor het echt fijn is om elke dag te drinken.
De textuur van deze vegan whey is romig, wat een bijzondere ervaring is voor een plantaardig proteïnepoeder. Ik drink meestal whey's met plantaardige melk. Het resultaat is een shake zonder een ‘zandachtige’ of korrelige structuur die je soms bij andere vegan poeders tegenkomt. Zelfs als ik het alleen met water meng, blijft de smaak vol en de textuur glad, wat voor mij een grote plus is!
Daarnaast valt de poeder ook licht op de maag, zonder het opgeblazen gevoel dat ik bij sommige andere vegan opties had. De macro's zijn goed als je in een cut zit, veel eiwitten en relatief weinig calorieën.
De packaging zit er luxe uit en de zak sluit goed af.
Kortom, ik ben echt verrast door de kwaliteit en smaak van deze vegan whey! Als je het mij vraagt is dit de definitie van een goede vegan whey.
Met recht een premium vegan protein!
De premium vegan protein doet haar naam eer aan! Fijne, niet chemische vanille smaak (voor mij precies zoet genoeg, maar dat is een kwestie van smaak) en super zachte structuur. Prima als losse shake, maar mengt ook goed in bijv. havermout. Bonuspunten voor de korte ingrediëntenlijst, snelle levering én aesthetic verpakking!
Heerlijke vegan eiwitpoeder
Heerlijke vegan eiwitpoeder, de beste die ik tot nu toe heb gehad en heel clean.
Snelle levering en goede klantenservice!
Ik heb de vegan protein powder…
Nolu vanille smaak
Heel eerlijk ik heb veel smaken van andere merken geprobeerd maar deze rook al lekker toen ik hem opende! Maar de smaak is ook heeeel lekker!
Ik raad deze iedereen aan
Snelle levering ook!
Spreekt aan, goede smaak en niet zanderig!
Ik heb The Starter Pack aangeschaft voor mijn vrouw. Zij was helemaal verrast en reageerde gelijk positief op de mooie verpakking en shiny Elegance Scoop. Over de shake was ze nog positiever. Hoewel ze 'm iets te zoet vond, was dit de eerste vegan shake die ze lekker weg kon drinken en vooral niet zanderig/klonterig bleef! Al met al een goede eerste kennismaking met NOLU. Hopelijk komen er nog meer smaken bij!
Super positief!
De vanilla protein powder van Nolu is zacht van smaak en heeft een niet te sterke of zwakke geur. Lost na een paar minuten shaken heel makkelijk op in water, maar ik denk dat het het allerlekkerste is met havermelk!! Klonterd absoluut niet en smaakt niet te sterk en ook zoet naar vanille (komt overeen met verwachting)! Verder sowieso een ontzettend mooie verpakking, trekt aan om dat in je kast te hebben staan! Shaker van Nolu die lekt alleen wel helaas een beetje.
Heerlijk proteïnpoeder
Deze proteïnpoeder is ontzettend lekker, de beste die ik ooit heb geproefd!!
De structuur is heel zacht en niet zanderig.
Na de aankoop van de samples, heb ik een grootverpakking gekocht.
Ik ben fan!
Love it!
De textuur is perfect, lost makkelijk op en smaakt inderdaad niet zanderig.
Wel moest ik even wennen aan de smaak, zoals ik dat altijd heb met vanille. Zowel met water als (soya)melk geprobeerd; met melk is heerlijk!
Daar gaat mijn voorkeur bij iedere shake naar uit. Al met al een heerlijk luchtige en frisse shake!
Lekkere proteïne shake
Lekkere proteïne shake. Niet klonterig of al te zoet. Drinkt lekker weg echt een aanrader!
Oprecht ontzettend lekker!
Oprecht ontzettend lekker!! Fan van de vanille smaak (=
Ik heb onlangs de Vegan Proteïne Shake…
De textuur was goed mengbaar zonder klontjes. Al met al ben ik erg tevreden en zou ik deze shake zeker aanbevelen aan anderen die een plantaardig alternatief zoeken.
Ik ben normaal niet zo van de proteïne shakes omdat ze soms zwaar kunnen vallen. Het proteïnepoeder van Nolu Nutrition is fijn en valt niet zwaar. Dat is super fijn!
Mega fijne vegan proteinshake niet te zoet
Mega fijne vegan proteinshake, heerlijk van smaak, fijne textuur, mega zacht, lost goed op in water en plantaardige melk in je shakebeker en wat voor mij belangrijk is: niet te zoet. Ook bevat het mega goede aminozuren die je absoluut wilt hebben nadat je gesport hebt voor je spierherstel. Daarbij wordt het geleverd met een metalen lepel en een verpakking die bij het plastic gerecycled kan worden. Ik hou ervan als er ook nog even aan onze planeet wordt gedacht!! Heel tevreden met deze shake.
Deze shake is de enige vegan shake die…
Deze shake is de enige vegan shake die ik lekker vind omdat de textuur zo goed is en niet zanderig is. Van alle merken die ik heb geprobeerd zou ik deze echt aanraden!
Echt op maat voor het vrouwelijk lichaam
Hele fijne brand en echt gespecificeerd naar de behoeftes van het vrouwlijke sportlichaam. Normaal krijg ik buikklachten van proteïne poeder maar met de proteïne van NOLU heb ik hier helemaal geen last van gehad. Smaak is ook super lekker. Net een milkshake.
Het is vegan en dus diervriendelijk. Dit vind ik een fijn idee waardoor ik zonder schuldgevoel dagelijks aan mijn extra proteïne kom. Ik ben inmiddels van 53 kg naar 56 kg gegaan. Dat is 3kg extra spier in vrij korte tijd! Je ervaart minder spierpijn en bereikt hierdoor eerder je persoonlijke fitness doel. Ik ben erg blij met het resultaat en mijn vooral mijn nieuwe ronde vormen haha. Thanks NOLU.
De vegan protein powder gaf geen…
De vegan protein powder gaf geen klontjes en smaakt super lekker. Echt vanille smaak
Ik ben zeer tevreden over Nolu
Ik ben zeer tevreden over Nolu! De kwaliteit van het product is uitstekend. De smaak is bijzonder goed en maakt elke shake een genot;)
Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en smakelijke vegan shake.