Fijn casino, aardige en behulpzame klantenservice. Netjes en overzichtelijk, alles laad snel. Uitbetalingen duren soms even maar gaat altijd goed. In het begin veel winst, nadien veel minder, soms... Toon meer

Ben pas begonnen, probeer nu hoe de uitbetaling werkt. Tot nu toe is storten binnen enkele seconden geregeld, maar uitbetalen laat inderdaad flink op zich wachten. Dan in eens moeten documenten ,foto... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Past 12 moment

I like play game sometime

5 oktober 2025

Hello Maria!

We truly appreciate your review and thank you for the review!

See you around!

Great casino

Great casino
Love to play here
Recommend it 😍😍😍

17 augustus 2025

Hello!

It is with such a pleasure that we reply to this wonderful comment! Thanks for your support, it does mean a lot and we are all here for you and for your convenience.

Best regards and great moments at our site,
NomaSpin Team

Was voorheen goed in uitbetalen nu al…

Was voorheen goed in uitbetalen nu al aantal weken best veel ingezet maar erg erg weinig terug gekregen. Lijkt alsof ze weten dat je niks mag winnen. Diverse spellen geprobeerd maar allemaal voorspelbaar dat je niet veel krijgt. Jammer want vond het best leuk om hier te spelen. En tuurlijk snap ik dat je niet altijd kunt winnen maar als je al behoorlijk veel hebt ingezet verwacht je wel iets terug.

14 augustus 2025

Dear Martijn,

Thank you for your post. We fully understand that winning is an important part of playing at a casino. However, please keep in mind that while winning is always possible, it cannot be guaranteed—it’s a matter of luck, and sometimes it’s with us and other times it isn’t.
What truly matters is enjoying the journey and the overall experience, and if a win comes along, that’s always an added bonus.

We’d also like to kindly remind you to always play within your means and gamble responsibly, as this is the most important aspect of gaming.

Of course, we are always happy to provide bonuses whenever possible, and in addition, we encourage you to check the offers available on our site—you may find something that suits you.

NomaSpin Team

Good nice casino nice games and the…

Good nice casino nice games and the missions are great!!

11 juli 2025

Hello, Brad!
Thank you for taking the time to share your positive experience with us - it means the world to our team. Your support and satisfaction inspire us to keep getting better, and we're so glad to hear you enjoyed your time with us. We can’t wait to welcome you back to our website soon!

Hele fijne casino

Hele fijne casino

27 juni 2025

Hallo, Youri!
Heel erg bedankt voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je een geweldige ervaring hebt gehad. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en je steun moedigt ons aan om uitstekende service te blijven leveren. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!
NomaSpin Team

Nice chat and lovely people who help…

Nice chat and lovely people who help you!!!

4 juni 2025

Hello, Carool!
We're truly grateful for your amazing feedback! It’s incredibly rewarding to know you had a great time with us. Your satisfaction means the world to our team, and your support pushes us to deliver excellence continuously. We look forward to serving you again in the near future!
NomaSpin Team

Deze casino is niks waard

Deze casino is niks waard. Storten gaat makkelijk . Uitbetalen pas bij €50.En je wint geen ene donder .

28 mei 2025

Hallo, Fendi!
Het spijt ons te horen dat uw ervaring op onze website niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven ernaar uitzonderlijke service te bieden en zijn altijd op zoek naar manieren om deze te verbeteren.
Het minimale opnamebedrag staat vermeld in onze regels en het spijt ons dat dit bedrag uw verwachtingen niet heeft overtroffen.
U kunt er zeker van zijn dat de spellen op ons platform absoluut eerlijk zijn, omdat we samenwerken met de beste aanbieders op dit gebied.
Winnende combinaties worden volledig willekeurig gegenereerd en de uitkomsten zijn niet vooraf bepaald. Hierdoor kan het even duren voordat u wint.
Daarnaast willen we u eraan herinneren dat winsten niet gegarandeerd zijn. We raden u ten zeerste aan om verantwoord en binnen uw mogelijkheden te spelen. We moedigen verantwoord spelen ten zeerste aan en adviseren u om binnen uw mogelijkheden te spelen. Met vriendelijke groet,

Hele betrouwbare site,

Hele betrouwbare site,
Met heel veel keuze aan spellen

22 april 2025

Hallo, Assie!
We stellen uw fantastische recensie zeer op prijs! Het betekent veel voor ons om te weten dat u een geweldige ervaring heeft gehad. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en uw vriendelijke woorden motiveren ons om uitzonderlijke service te blijven bieden. Bedankt voor je steun - we kunnen niet wachten om je binnenkort weer van dienst te zijn!
NomaSpin Team

Was niet bewust van bonusregeling maar…

Was niet bewust van bonusregeling maar na uitleg gratis spins gekregen.

1 april 2025

Hallo, Happyme!

Zoals beschreven in onze Bonusvoorwaarden, in het bijzonder Clausule 3.10, kan er geen opnameverzoek worden gedaan terwijl er een actieve bonus is. De bonus moet eerst worden ingezet als deze actief blijft. Houd er bovendien rekening mee dat echt geld wordt gebruikt voordat bonusfondsen worden ingezet, en als de bonusfondsen verloren gaan, vervalt de bonus zelf.

Volgens Clausule 3.13 kunnen spelers winsten van hun storting opnemen als ze ervoor kiezen om een actieve bonus te annuleren. In dergelijke gevallen komen de bonusfondsen echter te vervallen en wordt de opnameoptie beschikbaar.

Raadpleeg Clausule 3.19 in onze bonusvoorwaarden of de FAQ-sectie op je bonuspagina voor meer informatie over welke spelsoorten bijdragen aan de inzetvereisten van de bonus.

Bovendien hebben spelers, zoals vermeld in Clausule 3.16, het recht om casino bonussen te weigeren. Dit kan gedaan worden door af te zien van een bonus tijdens het stortingsproces of door de optie om bonussen te weigeren aan te zetten in hun accountinstellingen.

Het leveren van uitstekende service is onze missie en we werken altijd aan manieren om deze service te verbeteren. Als je hulp nodig hebt, stuur dan een e-mail naar support@nomaspin.com met “Trustpilot” in de onderwerpregel en ons team zal je graag helpen.

Met vriendelijke groeten,
NomaSpin Team

Ik heb nu al 2 keer meegemaakt dat ik…

Ik heb nu al 2 keer meegemaakt dat ik voor 40 cent speel, en dat het in ene 40 euro word, ze zeggen dat het bonus geld is, heeft niemand anders daar last van?

Dus met andere woorden ,als je dus 20 cent inzet, kan het in 1, 20 euro worden zonder dat je dat zelf weet?
Ik vond jullie games het leuks , leuker als toto en 711 en jack...maar ik vind die regels van jullie niet juist, en log ook nooit meer in bij jullie..ik vind het gewoon diefstal.

29 maart 2025

Hallo, Jolan!

We waarderen je begrip en staan klaar om je te helpen mocht je nog vragen hebben.

Met vriendelijke groeten,

Helemaal goede servise

Helemaal goede servise

24 maart 2025

Hallo, Ferhat!
We stellen uw fantastische recensie zeer op prijs! Het betekent zoveel voor ons om te weten dat u een geweldige ervaring heeft gehad. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en uw vriendelijke woorden motiveren ons om uitzonderlijke service te blijven bieden. Bedankt voor uw steun - we kunnen niet wachten om u binnenkort weer van dienst te zijn!

Menselijk,meegaand/denkend en oplossing

11 maart 2025

Hallo, Johan!
We stellen uw geweldige recensie zeer op prijs! Het betekent veel voor ons om te weten dat u een geweldige ervaring heeft gehad. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en uw vriendelijke woorden inspireren ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service. Bedankt voor je steun - we kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen!

Normaspin is betrouwbaar

Normaspin leuk online casino,als je iets wint keren ze vlot uit,bij de meeste online casinos duurd het vaak lang als ze uitkeren,en de hoop dat je het gewonnen bedrag weer opspeelt. Dit is bij normaspin zeker niet het geval zeer tevreden.

8 maart 2025

Hallo, Fopke!
Bedankt voor uw geweldige recensie! Het betekent de wereld voor ons om te weten dat u een fantastische ervaring heeft gehad. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en uw vriendelijke woorden inspireren ons om uitstekende service te blijven leveren. We waarderen uw steun enorm en kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!
NomaSpin Team

Als je geld stort voor n bonus krijg je…

Als je geld stort voor n bonus krijg je m vaak niet en dan hebben ze altijd wel n antwoord waarom niet maar tijdens t storten wordt je er niet voor gewaarschuwd dat t niet kan

26 februari 2025

Hallo, Patrick!
Het spijt ons te horen dat onze site niet aan je verwachtingen voldeed. We streven er echter naar om onze klanten te belonen met geweldige bonussen, waaronder dagelijkse prijzenwielen, een loyaliteitsprogramma en vele andere promoties. Om alle beschikbare aanbiedingen te bekijken, kun je terecht in onze rubrieken Promoties en Bonusvoorwaarden.
We waarderen uw begrip en hopen uw ervaring in de toekomst te verbeteren.

Great site amazing

Great site amazing

22 februari 2025

Hi there,

Thank you for the time to send us a top review. We appreciate your time and opinion. We will continue to provide excellent services!

Nomaspin Team.

Goed kwaliteit casino goed om meeet mag…

Goed kwaliteit casino goed om meeet mag spelen is leuk en interessant spel hoop veel geld te verdienen

10 december 2024

Hello!
We are grateful for your kind words and wonderful review. We are very pleased to know that we were able to exceed your expectations and provide you with an enjoyable experience.

Super hulp!

13 februari 2024

zeer onjuist bij betaling

zeer onjuist bij betaling, geld overmaken en dan weer terug naar de site, zeer onhandig

7 februari 2025

Hi!
Thank you for sharing your experience with us. We would like to check your situation and provide you with assistance. In order to resolve your issue, please contact us via email support@nomaspin.com and put “Trustpilot” in the subject. We will be glad to help you.
Nomaspin team.

Good casino and a ton of games

6 februari 2025

Good site nice help