Beste service onder alle domain providers! - Onze site werd enkele maanden geleden gehackt door een plugin op Wordpress. Ondanks dit niets te maken had met Nomeo, hebben ze ons hier direct mee geh... Toon meer
Al vanaf het eerste contact met NOMEO ervaar ik vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid bij het migreren van mijn domeinnaam en e-mailbox. Klasse! En dat alles voor een interessante prijs... Toon meer
Ik heb twee domeinnamen bij Nomeo en heb al meermaals hulp nodig gehad bij verschillende zaken. Zonet meer dan een uur geholpen geweest door iemand van de klantenservice voor mijn zakelijk mailadres i... Toon meer
Het publiceren van mijn nieuwe website lukte niet onmiddellijk, maar daar heeft Sem snel bij geholpen, ook bij het koppelen van mijn mailbox aan een contactformulier enz. Gemakkelijke instructies en... Toon meer
Nomeo is een Belgisch bedrijf dat domeinnamen en webdiensten gebruiksvriendelijk en toegankelijk wil maken, zodat jij meer tijd hebt om je te concentreren op wat echt belangrijk is: het online succes van jouw business.
Kerkstraat 106, 9050, Gentbrugge, België
- 0800 26 800
- welkom@nomeo.be
- nomeo.be
Nomeo is een aanrader
Nomeo is een aanrader! Heel klantvriendelijk met een topservice om "u" tegen te zeggen.

Antwoord van nomeo
Vlot en professioneel geholpen geweest…
Vlot en professioneel geholpen geweest bij de problemen van het installeren van de mailbox, een aanrader!

Antwoord van nomeo
Snel, duidelijk en behulpzaam!
Ik had een vrij complexe vraag, maar de mensen van Nomeo hebben me zeer snel een heel duidelijk antwoord geboden waar ik meteen mee aan de slag kon.

Supermakkelijke omgeving
Supermakkelijke omgeving: als leek op 1 dag mijn website online gekregen. Hulp bij het oplossen van de laatste probleempjes ging razendsnel.

Perfecte service en ondersteuning
Een helder bedieningspaneel, perfecte assistentie en een scherpe prijs: ik zou niet weten wat ik nog zou moeten verwachten dat Nomeo niet biedt.

Antwoord van nomeo
Snelle reactie en meteen oplossingen
Snelle reactie en meteen oplossingen. Perfect!

Antwoord van nomeo
Nomeo is alles wat je nodig hebt voor…
Nomeo is alles wat je nodig hebt voor hosting! Alles werkt zoals het moet met een fantastisch team achter om je te helpen als je ergens hulp nodig hebt! Ik kan ze aanraden, zonder één "maar"... Klant van 2018 en zal nog voor vele jaren zijn!

Antwoord van nomeo
Service ten top met een goede bereikbaarheid!
Goede service en een vlotte bereikbaarheid. Voor Faromedia een goede infrastrcutuurpartner.

Antwoord van nomeo
Toegankelijk en mega hulpzaam team!
Toegankelijk en mega hulpzaam team!
Als startup hebben we nog niet veel middelen om een expert in huis te halen. Bij Nomeo helpen ze je altijd met een snelle, vriendelijke en goede oplossing te vinden! Een echte aanrader. Keep up the good work!
Louis Curtil
Tiptoh.eu

Uitstekende ervaring met Nomeo
Uitstekende ervaring met Nomeo. Service TOP. Vriendelijk team

Antwoord van nomeo
Goede service, op voorhand wordt je verwittigd dat de vervaldag er aan komt, en alles wordt zonder problemen verlengd.